Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Výměna původních bílých obyvatel Evropy za hnědáky a černoušky vesele pokračuje za podpory a jásotu eugenických příznivců šíleného hraběte Kalergiho v Bruselu.  

  • Třeba jednou budou voleni politici, kteří budou umět říct NE!

    • Pane Jirko, za pár měsíců už ty volené zástupce budou volit čmoudi ze svých řad a my budeme jenom civět, kam jsme to přivedli.

      Starý Kadáfí už hlásil, že si Evropu nepodmaní vojensky, ale (no on to řekl experesivně) přes porodnost.  Potom ovládne Evropu přes demokratické volby. 

      Vysoká porodnost, miliony černých stínů každoročně a kdo bude koho volit? Kdo bude koho poslouchat? Demokraticky budou naši vnuci chodit do mešit a hulákat něco o Akbarech. Demokraticky. 

  • Sami si udělají binec, aby mohli žít z hloupých Evropanů? 

    Kdo do dvou let neumí používat jazyk hostící země (nejen, hlad, žízeň a dejte) , kdo nemá kvalifikaci nebo má kriminální a nebo nejasnou minulost - okamžitě zpátky do Afriky nebo na Blízký východ.

    Nemám vůbec žádnou povinnost v Evropě ty parazity živit. Jsou dospělí, ať si svůj blahobyt zaslouží doma. 

  • Za 50 - 100 let budou mít všichni obyvatelé euroasie šikmé oči a žádný bůh si nevrzne. Spojovat úsilí pomocí boha bude směšné proti digitální organizaci společnosti. Žádná pseudovíra nikomu najíst nedá. Vyšumí islám i židovské náboženství, všechny ideologie ZLA nakonec musí padnout, protože jsou v rozporu s biologickým rozvojem lidských mozků. Ten nezastavíš nebo musíš vyhubit všechny, i sebe.

    • Toť všechno pravda. Jenže my se nacházíme v období, kdy díky černým bratřím vyšumíme my. Potom trprve budou šumět oni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit