Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Soudruhu máš plnou pravdu. Vždyt z této strany přišel soudruh zEman. Na jejich sjezdu hajloval "Čest práci".On je stejný kri.. jako s.Klaus.
  • co to je ten poche, to je neco jako pehe?

  • Pan POCHE si počínal jako slon v porcelánu!

    Porada diplomatů v Černínském paláci není žádné veřejné forum - takže únik a zveřejnění informací z ní (což onen Poche škodolibě učinil a novináři zneužili) je chucpe - nejen politici si o něm mnozí poopraví úsudek. Na to, že se onen POCHE považuje za diplomata, si počínal velmi, velmi neobratně. 

    Lze proto jen souhlasit s ing. Babišem, že tento člověk ve vedení MZV nemá co dělat!

    Hodně o něm vypovídají hlášky, uniklé ze sídla ČSSD - POCHE měl být leaderem pražské kandidátky ČSSD - ale právě o onom POCHE říká většina členů ČSSD, že když od někoho něco potřebuje, naslibuje hory doly, 

    ALE za léta, co působí v ČSSD - má na každého něco v "šuplíčku" = případní oponenti jsou jím v ČSSD tlumeni - ne-li rovnou politicky likvidováni. 

    Daří se mu rozeštvávat lidi kolem sebe - kde něco v oblasti vztahů mezi lidmi funguje, je to pro něj hrozba a je velmi pravděpodobné, že do toho bude chtít zasahovat a vztahy rozbít - je to jeho taktika. 

    Rozhádanost, která v ČSSD je hlavním rysem této partaje - mu maximálně vyhovuje.

    • Můžeš mí říct co dělá soudruh zEman. Ten má předpoklady pro svou funkci? Proč na něj není zvědav americký prezident a když viděl ruského tak mu lezl do zadku.
    • vanhorne

      "Lze proto jen souhlasit s ing. Babišem," 

      Take s nim souhlasim, ze trestne stihany clovek by nemel sedet ve vlade, zvlast on sam.

  • Ač pana Pocheho neznám, ale musí to být, podle článku, šílený politik. Pryč s takovým v*lem.
    • Už se těším až bude v naších službách ten blb z divadelních prken.
  • Je docela zábavné jak jistým jedincům stoupá tlak při představě, že p. Poche bude ministrem zahraničí. Asi by tam rádi viděli někoho, kdo nás potáhne opět do ruské ř.ti.

  • fosilie

    Typický pražský parchant!A Já to ministerstvo chci a chci a chci!Produkt ČSSD se vším všudy!Pamatujme na to u voleb!

  • To je asi pěknej zmetek a EU a USA vlezdořiťolezec, nafoukanec, neuravalec, mocipán a korytář. Ani trocha slušnosti a uznání a pokory. Ještě jsem neviděl, jak se někdo takhle sápe po prachách, moci a skvělým korytě.  Nechci Pocheho, euro, migranty ani USA. ať táhne do pochele. Je vidět, proč v tý politice je a socani, jestli si chtějí zachovat trochu důstojnosti,, by se ho měli zbavit, i proti odporu pražské ČSSD.
    • vanhorne

      Ty ostatni ke vstupu do toho politickeho popeliste vede jen uslechtila touha, nezistne slouzit vlasti a konat dobrocinne skutky,ze? A vsecho to stihnou mimo sve zamestnani, jako vedlejsak. Jsou tak odhodlani konat dobro, ze se neboji ani krive prisahat.

      Slib poslance a senátora zní:

      “Slibuji věrnost České republice. Slibuji, že budu zachovávat její Ústavu a zákony. Slibuji na svou čest, že svůj mandát budu vykonávat v zájmu všeho lidu a podle svého nejlepšího vědomí a svědomí.”

      Ovsem jak se obecne rika" sliby se slibuji, blazni se raduji". Mimochodem, podobny slib musel slozit i soudruh president. Uz sama formulace toho slibu je falesna a zaludna, kdyz rika: Podle svého nejlepšího vědomí a svědomí". Mozna jen 10% politiku ma v sobe jeste neco jako svedomi a vedomi a snazi se. Ale, jak kazdy vi, svedomi vetsiny politiku sidli v jejich mozkove mrtve zone! 

  • Je stále více vidět, jaký je Poche křivák. A celá ta sebranka z vedení ČSSD, když se za každou cenu snaží prosadit tohoto lotra všech lotrů.

  • Nemám nic proti panu Pochemu (protože ho vůbec neznám). Jak se mi jeví není důležité, ani moje "sympatie" vůči ČSSD.

    Jen si nejsem jist, zda je správně, že závisí na tom, co pan Poche připustí nebo nepřipustí, kdo bude ministrem zahraničí a jaké bude prosazovat priority.

    Pořád jsem si myslel, že alespoň zdánlivě tu funguje nějaký typ demokracie. Nebo Pochekracie?

  • Koukám, jak babišovo-zemanovo agentura pracuje proti p. Pochemu. Tak to znamená, že to bude dobrý ministr zahraničí. Jistě nepoleze do ruské ř.ti jako zeMAN.

    • A co ty teplošku Sajmonů, ty mu do řiti nepolezeš ale budeš mu tam něco strkat, viď ty filuto.

    • Ale copa je nějaký p. Poche? Všeobecně je znám jako obecní křivák ničeho se neštítící. A jdoucí za svým druhým korýtkem. To první už má v Bruselu. A chtěl by vyzkoušet na ministerském trenažeru zda mu to jde, nebo ne.Zapíše se do dějin socanů. Jako absolutní vtěrka která se chtěla pořád zviditelnit. Bezmozek s velkými ambicemi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit