Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Čelní představitelé svazu bojovníků za svobodu hřímají proti uprchlíkům, kteří hledají svobodu a mír."
    .
    Žijeme ve zvláštní době. IN je podpora nelegální činnosti, zatajování a manipulace s informacemi. Nenávistné vystupování proti všem, kdo vyjádří nesouhlas s názory sluníčkářů, dobroserů a kavárníků.
    Bohužel lži autorů jako je tento nejsou nijak potrestány a naopak jsou redakcemi podporovány.

    Kdyby byla pravda, že nelegální migranti (nebo jak máte raději - uprchlíci), hledali svobodu a mír, tak oboje našli v prvním státě, kam se dostali z toho svého, kde jsou "ohroženi". Proč taková touha po Německu? Tam je svoboda a mír větší, než v Řecku, Slovinsku, Chorvatsku nebo Rakousku? A proč se také mnozí "uprchlíci" (nebo dovolenkáři?) po krátkém období v míru a svobodě, kdy měli bezplatné bydlení a stravu a ještě dostávají "kapesné" vrátili do svých států, kde ten mír a svoboda není?

    Ale to pisálku rozebírat nebudeš, že? Trapné a ubohé........
  • To, že nejsou levičáci žádní hrdinové, není opravdu žádná novinka. Útoky nejlépe ve skupině, anonymně se zahalenou tváří.
    Představitelé Svazu bojovníků za svobodu jsou většinou zkušení lidé, během života zkoušení zleva i zprava. Hajzla poznají od pohledu, ekonomického vyžírku od uprchlíka i poslepu. Žádný div, že tedy tak "hřímají".
    Charta 77 není již dávno žádná morální autorita. Možná od doby, co její ředitelka chodí s dárky blahopřát Štrougalovi k narozeninám. Františka Kriegla je mi líto, jeho jméno je zneuctíváno.
    Policie dělá, co může. Feťácké doupě jako je tzv. Klinika by uměli vyklidit raz dva. Problémem je politická podpora. Kdy se najde nějaký novinář, který nebude jen planě tlachat, ale prozradí, kdo za tím je? Proč má ten protispolečenský a anarchistický bo.del takovou podporu médií, zejména těch placených státem, tedy občany dodržujícími zákon?
    Dočkáme se nějakého skutečného rozboru tohoto pozadí?
  • Zdrzuji se tam pachnoci spinavci a naprosty odpad spolecnosti.Preci si smecka odredovanych hnoju nemuze zabrat nemovitost jen tak.A hrat si tam na socialni spolecnost.Navic za to co provadela lidem v okoli uz davno meli dostat poradny narez pendrekem.Takze kluci policejni nebat se a jen do nich.Je to uznavany odpad spolecnosti.
  • Nevím zda by se panu redaktorovi líbilo že by se mu nakvartýrovali do baráku?
    • Kdyby v našem státě bylo ještě pár novinářů, kteří by si troufli jít proti mediálnímu proudu. Zkusili by natočit pořad, kde by vybrali nějakého sluníčkáře z demonstrací, kde vyřvávali, ať jich přijmeme třeba milion. Zjistili by jeho identitu a pak zazvonili u jejich domu s rodinou "tmavých" migrantů, že jim je tedy vedou, aby jim mohli pomáhat, jak vykřikovali toho a toho dne v proimigrantské demonstraci. Tady je máte a budete se o ně půl roku starat a pak uvidíme, co dál. A jen skrytou kamerou točit reakci těch sluníčkářů. A zkusit to takhle třeba u deseti..
      Ale na to si žádný "investigativní novinář" netroufne. A přitom by to mělo velkou sledovanost. Tím jsem si naprosto jist. *1*
  • Kdo to je ten levicový aktivista?
    Levicový aktivista je většinou vlasatý, často obrýlený, hubenější postavy, svalů slabých, v obličeji beďarovitý. Na hlavě má kapucičku, jako měli trpaslíčci ve Sněhurce, a přes obličej masku, často kostkovanou jako muslimský šátek, aniž by aktivista tušil proč. Je to ovšem "cool a happy". Na sobě má plandavé a vytahané kalhoty a trička, na tričku zhusta znak hnutí, které zavraždilo po světě několik stovek milionů lidí, a to v souladu se svojí vírou bezu ohledu na rasu a náboženství. Nagelovaní příslušníci hnutí pak mívají na prsou podobiznu fousatého hromadného vraha, který se bavil tím, že střílel osobně vězně ranou do týla. Dívky, doprovázející mírové aktivisty, jsou většinou dlouhovlasé, často též brýlaté, prakticky nikdy "sexy". Rády se svlékají v boji proti něčemu, hlavně proti zabíjení zvířat a geneticky upravené stravě. Jejich "svlečené" snímky jsou v novinách publikovány pokud možno z velké dálky, aby to čtenáři snesli.
    Co se týče zaměstnání: levicový aktivista bývá student, většinou tzv. humanitních studií. Inženýři, technici, matematici a podobně se mezi nimi téměř nevyskytují. Přes jistou štíhlost, někdy až vychrtlost postavy je levicový aktivista téměř vždy dobře situovaný. Je dobře a kvalitně živený (hambáče, cola, sprajt, obalovaná křidýlka a stehýnka, případně pizza). Aktivista je plný hormonů. Testosteron mu teče i ušima, protože aktivistické dívky nejsou příliš atraktivní a ani nemají zájem o odporný sex, ale rády do rána diskutují o hluboce intelektuálních problémech a nutnosti zachránit svět. Díky čemuž se mladí levicoví aktivisté ne a ne zbavit beďarů.
    Někdo by si mohl říci, že levicoví aktivisté žijí bez praktického životního cíle. Nic není mylnějšího! Skutečně hluboce přesvědčený levicový aktivista má vysoký cíl. Nikdy nenosit těžká břemena a nepracovat na slunci! Předpokládá, že pravděpodobně nebude po celý život pracovat v nějakém odporně produktivním zaměstnání, kde mohl být kontrolován podle výkonnosti a případně, Marx chraň, byl závislý na zisku a nebo skutečně vydělaných penězích. Je si hluboce vědom toho, že peníze měsíčně "fasované" od státu, případně jiných zaměstnáních nezávislých na skutečném výkonu, jako například v různých "dobrovolných" organizacích, státních vysokých školách atd., kde jsou výplaty většinou bez rizika. Ideálem je státní služba či jiné "teplé a vlivné místečko". Dnešní doba jich nabízí statisíce!
    Důležitá informace pro Marťana je také ta, že většina tzv. mírových – levicových demonstrantů nikdy doposud fyzicky ani intelektuálně skutečně nepracovala, aby si vydělala na život. Jsou odpornými kapitalisty a vykořisťovanými pracujícími živeni, za což slibují kapitalistům strašlivou pomstu a dělníkům "osvobození". Kdo je pak bude živit, to neřeší. On se někdo najde.
    Zdroj: http://jezevec-mrzout.pise.cz/421-pruvodce-pro-martany-kdo-je-levicovy-aktivista.html
    • dzixy
      Nemohu pochopit, jak nemůže někdo s tímto názorem souhlasit, když vše vidět na snímcích a podobně o tom mluví i ti, co "prohlídli" a vypadli z kola ven.
    • Pobavilo. *1*
    • ... nenajde se spolehlivě nikdo, kdo by četl k*k*ta Lumpa, jsi na dně, chcípni, moulo :)))
      • dzixy
        bijče, zdá se, že pocházíš právě od těch, které pomlouváš *1* *1*
  • Pořád jsem čekal, co z pana Chalupy vyleze, takže zkrytá podpora anarchistům. Pan redaktor ja Sluníčkář jako řemen od kalhot, hold Pražská kavárna se v něm nezapře!!! *1*
    • Vy jste dobre mimo, vzdyt Kliniku dost ocividne hejtuje. Tady ma nekdo problem s pochopenim psaneho textu. *15* Ale tak co cekat od fobika, tim nemuze byt nikdo rozumny. *3*
    • ... hlavně, že není zdegenerovaná píč* jako ty, degene :)))
      ... doufám, že mě tiscali blokne, své poslání jsem již splnil
  • Bijec pitomečků,ne. Je to pořádný kret.n a určitě je vyzáblý,studuje alespoň 10 tým rokem,nosí kapuci a určitě se v tom příspěvku poznal.Jeho vyjadřování plně svědčí o jeho osobnosti. *12*
  • dzixy
    Tomáš Chalupa si zase trochu "zaperlil", když v migrantech vidí lidí, kteří hledají svobodu a mír, aby vzápětí způsobovali druhým nesvobodu a nebezpečí z teroristických útoků a navíc parazitovali na životní úrovni občanů země, kde se nacházejí. Jistě, nejsou všichni, kteří útočí, zabíjí. Ale Tomáš chalupa je nerozlišuje. Není se co divit potom členům svazu bojovníků za svobodu, že věci vidí jinak než on, coby velký "pravdolaskář a merkelovec" a proto o nich mluví také jinak než oni. V podstatě ale správně rozebírá situaci lidi, kteří nerespektují zákon o soukromém vlastnictví a chovají se tak, že dávají důvod policii zakročovat. Že zákrok policie není definitivním řešením, je ukázkou toho, jak naše policie a vymáhání práva je naprosto bezzubé a neúčinné. Prostě tento případ je ukázkou anarchie jisté skupiny lidí, kteří si myslí, že mohou vše, co se jim zachce. Domnívám se, že zde by zabral pořádný bejkovec a několik "lebkounů" a bylo by po problému a vlastník by byl opět výhradním vlastníkem budovy.
    Nakonec za zmínku stojí i závěr článku Tomáše Chalupy, když píše "Ani to je však neopravňuje k flagrantnímu porušování zákonů. A není to ani důvod, aby za to byli ověnčeni cenami. Tedy pokud žijeme v normálním právním státě. " A žijeme v normálním právním státě???
  • Myslím, že by nelegální osazenstvo Kliniky, mělo být co nejdříve dopraveno na kliniku. Detox a psycho. *14*
    • sklapni zlej trolle, jsi provařenej ty ubožáku
  • Klinika napadla důchodce sedící v autě
    V pondělí po demonstraci v Drážďanech napadli maskovaní příznivci Kliniky pětičlennou skupinu osob, o které si mysleli že patří mezi příznivce hnutí Pediga. Oběti 4 muži a jedna žena nastupovali na Hansastraße v autě WV Sharan a chtěli jet domů. Anarchisté začali mlátit železnými tyčemi a zámky od kol do auta a napadli také čtyři důchodce kteří z auta vystoupili, Poté co přijela policie tak utekli. Modřiny, zničené auto a strach z útočníků Antifa, proti domělým příznivcům politické opozice jsou výsledkem útoku této čtveřice.
    Byli jsme v ohrožení života řekl 63letý občan z Moritze. Kdybychom zůstali v autě, byli ny jsme teď mrtvý. Čtyři důchodci se bránili proti levicovým extrémistům z Antifa , jejich průvodkyně zůstala sedět v Sharanu.. Jedn z nás si sumdal bundu a svetr omotal si je kolem ruky a použil jako štít vůči úderům, říká řidič auta. Útočníci zničiili zrcátka auta, prokopli dveře a zámkem poškodili střechu, oprava bude stát mezi 80-110tis Kč. Rovněž je zničený spoiler. Občan z Moritze dal polici přesný popis anarchistů a je si jistý že je na ulici znovu pozná. Proto chce jít příští pondělí opět demonstrovat proti asylové politice. Své občanské práva si Antifou vzít nenechám, říká.
    https://twitter.com/XYEinzelfall/status/736240836573286400
    *10*
    • Stačilo i u nás sledování Antify, aby člověk zjistil, že právě oni se nejvíce podobají nacistickým bojůvkám. A zřejmě se jen maskují svým názvem, aby se vyhnuli represím ze strany policie, což jim celkem vychází. Klidně porušují veřejně zákon hanobením skupin lidí, dávajícím demokraticky najevo svůj nesouhlas s nelegální migrací a povinnými kvótami, tím že jim nadávají do nenávistných nacistů a zatím jsem neslyšel, že by byl kdokoliv z nich obviněn. Bohužel...... :-(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit