Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dnes jsem se dozvěděl kdo je nejmocnější muž planety - je to Putin - nechal si zvolit Zemana ,Trumpa a ve Francii má prý dvě želízka v ohni - ještě že my budeme mít ten výbor pro neamerickou činnost a máme toho Jandu z tanku . Chtěl bych využít této příležitosti a poprosit ten cenzurní úřad o shovívavost v případě že se neúmyslně odkloním od správné linie , aby byl tak laskav a napomenul mne v kolonce reagovat a nevypínal mi ihned internet a ostatní sociální sítě - předem děkuji za pochopení
    • Vy jste prototyp chudáka,o nichž se v pozdějších příspěvcích píše.
  • američani jsou největší zrůdy na této planetě,neznám horší ne-národ, než jsou tito prašivci, kolik válek rozpoutali, kolik životů zmařili, kolik svrhnutých vlád a občanských válek
    • nejhorší je na tom to, že se neštítí vraždit ani svoje lidi, námořníky v pearl harboru, třitisíce civilistů, když podminovali dva činžáky v NY
      • už dlouho se tady neobjevil takový vševěd. Byl jsi někdy dál než u vás za vsí jak je rybník? Asi těžkou, co?
      • vanhorne
        "námořníky v pearl harboru"
        Uz ti asi uplne preskocilo, pletes si Pearl Harbour s Pearly Gates pres ktere neprojdes, perlickari.☺
  • stačilo by kdyby současný režim přes veřejnoprávní média začal INFORMOVAT PRAVDIVĚ A OBJEKTIVNĚ. a tak by lidé nemuseli hledat pravdu v hoaxech. Ovšem obávám se, že se dřív dočkáme přistání mimozemšťanů.......
  • Obdivuji Putina. Je to borec když ovládne voliče v Americe aby zvolili zrovna toho kandidáta kterého chce. Je borec když ovládne voliče v Německu, Francii,.... a možná na celém světě. A to si nacionalisti z USA říkají, že jsou předurčeni vládnout celému světu? K smícu, stačí nějaký Putin a stádo mentálně omezených amerických voličů přesně ví co má dělat.
    • Obdivuješ komunistického zloděje a vraha Putina.
      Pak nejsi borec ale Blbec soldere.
      • jste to nepochopil, Vážený pane. *3*
      • a ty obdivuješ jakého demokratického zloděje a vraha?
    • Fantomas a James Bond jsou proti Putinovi úplnej hadr!
  • Tak Chalupo,za prve jsem Čech i když se za to stydím zejména po roce 1989,protože takovou frašku mohl vymyslet pouze havel,proto pište česky.Pokud to neumíte tak jděte do USA a tady neotravujte.Za druhé sleduji vaše články pro hloupé mladé lidi,kterým nevadí místo práce postávat u úřadu práce,opravdu perspektiva.
  • nazývat pravými jmény. Po dlouhé roky se v DDR nesmí psát o všeobecné a dlouhotrvající averzi k imigrantům. Nesmí se psát že jsou devastující přítěží která tlačí Německo ke dnu. Že se tamní holky a kluci mohli mít podstatně lépe kdyby se o HDP nemuseli dělit s vyžírkama. Navíc vyžírka je agresivní a dovolí si tam to, co by jí tady neprošlo. Jen kdyby náznakem zkusili tady vystoupit proti vánočnímu stromečku nebo zavedení zohavených islámských zvyků do škol ..... jejda to by se divili až ušima.Samozřejmě že zkoušejí. Ale jen tak z poza buku. Anonymně. Protože jakýkoliv agresivní akt, by byl tady vzorově zašlapán a vykořeněn. Jsme přeci národ Komenského!
    • Pane(í),nechte Německo vyřešit problémy imigrace po svém.Z tohoto hlediska jsou velkolepí a úžasní.My na to nemáme.Nevrňme se jim do toho.Náš talíř je jinde.
  • To je ta demokracie, svojí neschopnost svádět na jiné, prostě zoufalci..hi..hi..tohle vás určitě vynese na výsluní, vy havloidní demokraté.
  • PÁTER KONIÁŠ ! :D to už tady bylo že se pálily knihy, upalovali kacíři a lidem z hlav vytloukalo cokoliv co jim nepřikazovala vrchnost
    • Nekoniášujte,tohle jsme si přeci v r.1989 klíčemi nevycinkali.Zahoďte slabost Havla a postavte se zaprodaným politickým hubitelům.Šance je v příštím roce.Pečlivě vybírejte.Nedejte na slova,ale dosavadní činy.
    • V Sýrii, Iráku a Libyi se již tak děje. Sem to přijde taky.
  • Pokud někdo pochyboval, že žijeme v nové totalitě, je to tady černé na bílém.
    Zavádění cenzury a mazání těch "nesprávných" názorů. Že to budou hlavně věci, které vyvracejí oficiální propagandu USA a stavějí se proti tzv: "uprchlíkům," na to vemte jed.

    Pokud někdo neví co se děje.
    USA se v šedesátých letech rozhodly, že vytvoří univerzální světovou standartní rasu s jednotným jazykem (angličtinou) a jednotným náboženstvím (islám).A protože Evropa už od konce Druhé Světové nemá samostatnou politiku, ve všech evropských zemích jsou dosazeny loutkové vlády a už vůbec není schopna prosazovat nějakou vlastní ideologii, je to ideální pískoviště, na kterém si to můžou USA vyzkoušet, když v samotných USA jim to tak pěkně vyšlo. Z 95% bílých lidí už jsou na méně než 50%, a to do bílých počítají i hispánce (k nelibosti hispánců, protože ti jako bílí nemají zdaleka tolik výhod jako černoši), aby ta statistika nebyla tak děsivá.

    Prostředky? Omlouvání zločinů přistěhovalců v Evropě, pokusy o zavádění "dvoukolejných zákonů, které by platily jen pro bílé, utajované vyplácení vyšších sociálních dávek jen pro nebílé, "zatajování statistik o zločinnosti (viz. mladíci), vyložené falšování statistik (viz počet romů u nás, který oficiálně prudce klesl, ačkoli pravdou je, že prudce akceleruje), vyhrožování obětem znásilnění, bagatelizace a zlehčování zločinů, třeba sebehorších (viz hromadné znásilňování ve Švédsku a Německu) a neustálá masáž ve sdělovacích prostředcích, (viz i tento PR článek, který na 100% přezali přeložený a hotový, protože nikdo nemůže být takový, aby tohle podporoval)

    Ano, to co jsem napsal, je přesně to, co chtějí zakázat. A je jen otázkou času, než za podobné články začnou lidi zastrašovat a pak i zavírat.
  • Svět je zaplaven "nemluvením pravdy",protože říci ,že někdo lže je již na souzení.A začal bych s příkladem na Ukrajině.To je taková hra na hodné a zlé.Ukrajinci "bojují"za demokracii a Rusové jim to vojensky zakazují.Víme o Krymu to,že tam se chystaly objekty pro americkou základnu,když to vyšlo najevo,tak ze strany USA musel nastat Majdan,to jest antireakce na postup Janukovyčových odchylek zkusit těsnější spolupráci s Ruskem.Přitom ,co bylo napsáno v ukrajinské Ústavě- nikoho-ze strany Západu- nezajímalo,najmě USA.Tady se lhalo o sto šest.Abych to zkrátil:Zloděj křičí,chyťte zloděje ! A opravdu se již nakydalo tolik nepravd,že je potřeba s tím lhaním přestat,nebo z počátku ho aspoň utlumit.Lidé přestávají věřit médiím a tu svou pravdu si sdělují prostřednictvím jiných kanálů,mezi něž patří i Internet.Samo sebou,i v něm se objevují čiré výmysly,ale ne již tolik.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit