Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://www.novinky.cz/domaci/425201-urad-proti-dezinformacim-inspiruje-lidi-k-parodiim-nachytal-se-i-ovcacek.html
  • Ten Point je pašák. Už přišel na to, že blbost můžeš udělat, ale musíš si ji řádně zdůvodnit. Pak je vše v pořádku. Stále se od vás učím.
    • Já jsem se učila počítat jen do 5,.
      5 tisíc a 50 tisíc.
      Mamka říkala že jako vip prostituutka jiná čísla nebudu potřebovat a měla pravdu *14*
      • vši jsou prevít
  • To je tak když ješitný američan neumí odejít se ctí.

    https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/425246-obama-nakvap-hazi-trumpovi-klacky-pod-nohy.html

    Když už o něm považme v české televizi říkají že nobelovku dostal za lži.Co od něj čekat že.
    • A co teprve starý komunistický ješitný dědek Miloš Zeman.
      Když prohrál v souboji o prezidentský trůn s Klausem tak utekl zadním vchodem. *2* *2*
      • zastat. Klaus vyhrál ve volbě pár desítek stranických zlodějů kteří s ním drželi basu a devastovali tuto zemi. Zeman vyhrál ve volbě 10 milionů Svobodných Občanů. Zeman má tedy nesrovnatelně vyšší legitimitu.....
        • Poslance a senátory také zvolil LID brebto.
          Takže Zeman nemá větší legimitu než oni jak lže *15* *15* *15*

          Jinak Zeman jako předseda ČSSD uzavřel s ODS Klause OPOsmluvu a ČR rozkrádaly společně brepto
          • nesrovnatelně větší váhu než slovo jakýchsi samozvaných zkorumpovanců s imunitou milý nevolníku. Jestli se ti otrokářství líbí, můžeš jim posluhovat....nikdo ti nebrání.....

            nevzpomínám si, žeby před čtvrtstoletím se někdo Občanů ptal, jaký systém chtějí zavést a zda se vzdají své svobody ve prospěch stranických pijavic. Prostě tři strany komunistická lidová a socialistická byly vystřídány pouze větším počtem stran. Totalita se železným obojkem byla vyměněna za totalitu s hedvábným obojkem. STÁLE SE ALE JEDNÁ O TOTALITU A NELEGITIMNÍ REŽIM....
            • já jsem holka Simona . pokud vám to vadý tak navštivte doktora ju.
              narodila jsem se v roce 2003 a mám to tu jen jako legracy.
              musím si jít psát úkoli do školi. pa pa.
              dobrou noc.
            • máme svobodu. Já taky mám někdy představy že jsem ženská.....pak zajdu na travesti šou, a přejde mne to.....
            • Já jsem TA holka. Takže si laskavě doplňte vzdělání než začnete plkat.
              Hlas lidu má stejnou váhu jak pro volbu prezidenta tak pro volbu senátorů a stran.
              Takže vaše Zemanovská snaha to popírat je směšná a absurdní *15* *15* *15*
      • No a teď je prezident a pravděpodobně vyhraje zase :D
        • A možná také prohraje. To budeš bulet jak malá holka Zemanovče *2* *2*
          • Já nebudu Kalouskovče *2*
            • Já jsem TA holka takža TA Howadová,.
              Doplň si vzdělání Zorinko ju *3*
            • Ne máš smůlu jsi Kalouskovec ty jedno howado.
            • Já jsem Cibulová protože jsem volila Cibulku.
              Zase vedle jelítko. Kuželky nehraj a na WC nechoď ju. Tvá muška nestojí za nic *1* *1* *1* *1* *1*
  • Manželé z Texasu obvinili Apple, že zavinil smrt jejich dcery v silniční nehodě.

    Manželská dvojice z amerického Texasu podala u soudu žalobu na korporaci Apple, kterou obvinila ze spoluúčasti na smrti jejich pětileté dcery v důsledku silniční nehody, informuje televizní stanice ABC. Podle údajů televize ABC došlo ke zmíněné silniční nehodě v prosinci roku 2014 nedaleko Dallasu. James a Betani Modisettovi jeli spolu se dvěma dcerkami v autě, a když zjistili, že právě probíhá policejní operace, zabrzdili.
    Řidič za nimi jedoucího vozu Garrett Wilhelm si ale nevšiml, že zastavili, protože během jízdy právě používal mobilní aplikaci Face Time a velkou rychlostí najel do jejich automobilu. V důsledku srážky byli všichni členové rodiny Modisettovy vážně zraněni, jedna z dcer zranění nepřežila. Jak informuje televize ABC, manželé Modisettovi podali žalobu na Apple u Nejvyššího soudu Kalifornie 23. prosince, přičemž korporaci obvinili z toho, že nevybavila svá zařízení bezpečnější variantou aplikace, která by ji blokovala během rychlé jízdy, a nejenže neupozornila na nebezpečí spojené s používáním jejich výrobků, ale ani na jejich nesprávné používání, přestože v té době už existovaly všechny nezbytné technické možnosti, které to zajišťují.
  • Simčo, mám malý důchod ale hroznou chuť na sex. Pustíte mě do kalhotek? *11*
    • Jestli chcete něco mít s madam simon, tak si pište za své kyje, já bych si o simču kolo neopřel, natož kyj. *12* *12* *1* *1*
    • Myslíš, že ratkin je na teplouše jako ty Sajmone?
      • Teplouš jsi tu jedině ty ruský buuuzerante BTW.
        Vadí ti že jsem holka a komolíš moje jméno Simona.

        Navíc jsi i podvodník s hlasováním a zloděj nicků a jmen.
        • teplouš, to tu ví všici
          • Ano každý si může prohlédnou příspěvky a vidí že tu teploušuješ každý den jenom
            ty ruský teplouši BTW. Navíc kradeš lidem nicky a podvádíš s bodováním.
            Jsi hrobař dříve živé debaty na tiscali
            • Živá debata na tiscali? Chachá. *1* *1*
              Živé debaty, smysluplné, jsou na jiných portálech, rozhodně ne tady, kde nezablokují cvoku, jako jsi ty, ip. Spamuješ, otravuješ, meleš voloviny. *12* *12* *12*
    • Tsssss. Ty jsi dědku spadnul z jabka a to rovnou na hlavičku viď. *16* *16* *16*
      Chudákům vjezd zakázán. To jsem si nechala napsat na moje luxusní brazilské
      kalhotky za 20 000 korun *5*
  • Ruský teplouš Semjon BTW tradičně podvádí s bodováním a krade nick Křenkové.
    Sundej si tu sukni ruský buuzerante. Zase ti namrznou gule a budeš kvičet *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*
    • tedy ten ti dává co proto, už nemás sílu se ani pokoušet bránit.
      • Mám z tebe jenom srandu ruský teplouši a podvodníku s bodováním.
        Takže zase jsi pochcal podlahu hodně vedle WC blbe *15* *15* *15*
        • Ty jsi fakt padlá na hlavu. Je tu deset lidí, a deset lidí ti dá minus, protože ťápeš pič..iny.
          Nikdo nepodvádí s hlasováním. Technicky to ani nejde, ani když jedeš přes proxy. Blbe.
          *12* *12* *12*
  • to Americank_a, teploušek Sajmon nad automatem nikdy nezvítězí, to je jasné, pouze si v ústavu vykoleduje další prášky!
  • U nás v zemích Koruny české na to máme krásné přísloví, kážou vodu a pijí víno. V Rusku jsou na to specialisté Putin a spol., jak to krásně popsal v Reflexu č. 35 Petr Vavrouška v článku Naše děti do západních škol. Ruská věrchuška posílá své děti a příbuzné na Západ se slovy v Rusku Vás nic dobrého nečeká. Jenomže obyčejným Rusům tvrdí, že svoji vlast milují nade vše a totéž musí činit všichni kremelští poddaní.

    Není to nic neobvyklého, už v padesátých letech minulého století manželka komunistického ober zločince a masového vraha Klementa Gottwalda soudružka Marta Gottwaldová zvaná též Marta prde.atá si nechala dovézt z Belgie krajky za osmdesát tisíc korun a v Brně seřvala organizátory jisté bolšánské recepce za to, že nesehnali nejlepší francouzské koňaky. To vše v době, když tehdejší rudé ministerstvo zdravotnictví odmítlo uvolnit devizy na lék pro malé dítě, které umíralo na tuberkulózu. Jinak soudružka Gottwaldová samozřejmě na veřejnosti chválila vše socialistické a haněla kapitalistické.

    A našla zdatné následovníky v současné vládnoucí kremelské tlupě. Ti také navenek chválí vše ruské, jak je to nejlepší, jací jsou správní vlastenci a následníci Petra Velikého, kdežto prohnilý Západ je fuj, fuj a v žádném případě to není a nemůže být náš vzor. Jenomže jsou to pouze lživá prázdná slova, protože jejich příbuzní masově opouštějí Rusko a žijí na Západě.
    • už tvou odrhovačku známe zpaměti Sajmone. Zkus upgrade.....
      • *1* *1* *1*
  • Britský ministr vnitra v Churchillově válečném kabinetu labourista Herbert Stanley Morrison řekl v souvislosti s dekolonizací moudrá slova. „Je to jako dát desetiletému dítěti klíče od domu, pistoli a číslo bankovního konta.“ Já dodávám, že dekolonizace zemí Afriky a Asie je to samé, jako uplatnit právo na sebeurčení v dětském domově. Ty konce si umí představit každý rozumný člověk. Chovanci v lepším případě vyženou, v horším zabijí vychovatele, rozkradou, co se dá, dům zdevastují, a pak se rozutečou po okolí, které začnou terorizovat.

    A tohle přesně byla dekolonizace. Umožnila nezávislost zemím, které na to nebyly připraveny, protože neměly dost lidí schopných řídit stát. Výsledkem pak nutně musel být totální rozvrat. Markantně se to ukázalo například v roce 1975 v Angole, kdy po vyhlášení nezávislosti odešlo ze země na milion Portugalců, v zemi vypukla občanská válka, která vzala život desetitisícům lidí, a tato země se bez kvalifikovaných lidí málem zhroutila.

    Komunistům v žádném případě nešlo o zlepšení života obyčejných lidí v koloniích, jim se jednalo pouze o moc a potenciální spojence v boji za ovládnutí světa. Proto podporovali tzv. národněosvobozenecká hnutí, ve skutečnosti však obyčejné teroristy. Dokazuje to i příklad

    alžírské tzv. Fronty národního osvobození, francouzsky Front de Liberation Nationale (FLN), kterou slušní Francouzi právem pokládali za fašistickou zločineckou organizaci. FLN údajně v padesátých a šedesátých letech minulého století zápasila za svobodné Alžírsko zbavené francouzské vlády. Její boj se však rovnal masovému vraždění francouzských civilistů bez rozdílu věku a pohlaví žijících v Alžírsku a také Alžířanů, kteří ji odmítali.
    V srpnu 1955 hrdlořezové z FLN v Ain-Abid u Constantine doslova rozsekali na kusy 37 Evropanů, z toho deset dětí mladších patnácti let. Muži měli useknuté ruce a nohy, děti roztříštěné hlavy a vyhřezlé mozky, ženy rozpáraná břicha a vyvrhnutá střeva. Jedna běloška měla rozříznutou dělohu, do níž vrahové nacpali její pětidenní rozřezané novorozeně. To bylo horší jak řádění SS za II. světové války, ovšem komunistům a jejich stoupencům, kteří se tolik pohoršují nad bratry Mašíny, tohle nevadí. A dokonce tyhle zločince obdivují.
    • Indie se vzchopila díky Angličanům

      Bílí kolonizátoři nebyli dokonalí lidé a měli svoje chyby, ovšem takové zrůdnosti se za nich (s výjimkou belgického Konga za krále Leopolda) neděly. Jak prohlásil jeden můj italský známý. „Afrika je jedna velká žumpa, kromě toho, co tam zbylo po Angličanech.“

      Bývalé kolonie mají být za co svým evropským vládcům vděčny, jak dokazuje profesor oxfordské univerzity Niall Ferguson ve vynikající knize Britské impérium na příkladu Indie. Do roku 1914 Britové v této zemi investovali 400 milionů liber, dále zvětšili rozlohu zvlažované půdy osmkrát, z ničeho vybudovali indický uhelný průmysl, který koncem roku 1914 produkoval 16 milionů tun uhlí ročně, počet továren na zpracování juty vzrostl desateronásobně. V zemi se pod vedením britských inženýrů postavily desetitisíce kilometrů železnic.
      • Velkých úspěchů dosáhla britská správa i ve veřejném zdravotnictví. Průměrný věk Indů vzrostl o jedenáct let, malárii výrazně omezil chinin, masově se očkovalo proti neštovicím. Postupně se ve městech zlepšovalo zásobování vodou z veřejných vodovodů, což vedlo k silnému omezení epidemií cholery.

        Lze říci s více než stoprocentní jistotou, že za vlády domácích maharadžů by Indie takových úspěchu nedosáhla. Naopak po vyhlášení nezávislosti v roce 1947 a rozdělení původně jednotné země na muslimský Pákistán a hinduistickou Indií, docházelo mezi oběma zeměmi ke krvavým válkám se statisíci mrtvých a miliony uprchlíků.

        Islámský radikalismus není záležitosti současnosti, ale mohutné ho podporovaly komunistické státy už od vyhlášení nezávislosti arabských zemí. Klasickým příkladem jsou Sýrie a Egypt, které otevřeně podporovaly muslimské radikály, jež v sousedním Izraeli vraždili ženy a děti. Ano, prvotní kořeny islámského terorismu spočívají v ukvapené dekolonizaci arabských zemí. Jestliže v těchto zemích vládli kolonizátoři, s fanatickými islamisty problémy nebyly.

        Ano, Západ jistě děla chyby, ale muslimský fanatismus tady existoval už daleko dřív, například začátkem devadesátých let v Alžírsku, kde armáda svrhla vítěznou islamistickou stranu.
        Dekolonizace a udělení samostatnosti zemím, které na ní nebyly připraveny, jsou hlavní příčinou současných problémů s imigranty z Afriky. Rusko se hlásí k nástupnictví po SSSR, který tuto situaci způsobil. Proto by si také mělo vzít uprchlíky k sobě. Koneckonců místa má pro ně dost.
  • to Americank_a, přéésně, proto ten jeho chudý, opakující se slovník, mezi lidi se, díky postižení, nedostane a čtením Cíglera nezmoudří! No a když se k tomu přidají nonstop probděný noci na Tiscali, je diagnóza jasná!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit