Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to je až neskutečné, jak naši republiku reprezentuje náš prezident *12*
  • Tak jako si nechal podnikatel na horsi casy, tak si jiste stat z jeho plateb na nezamestnanost za kazdeho zamestnance kazdy mesic, take urcite neco ponechal. Pane prezidente, cintate si na kosili.
  • Tabáková směrnice připraví o práci tisíce Čechů ...... a dědka Zemana o kuřivo
    *1* *1* *1*
  • Pana Zemana zvolilo 80 procent občanů, jediný konkurent bylo ospalé, nevzdělané, brebtající NIC, které mu nemohlo konkurovat ani ve snu nebo v bujné fantazii! *14* *14* *14*
    • xyz Róbert s Tečkou v prdeli! Jinak - no comment!
    • Roberte, vy se cítíte být "vzdělán"? Že se tak "odvážně" vyjadřujete o jiném člověku. Kolik umíte jazyků na komunikační úrovni? Jak dlouho jste žil v cizině, jaké školy jste vystudoval? O co jste se v životě zasloužil? Jak ovlivňujete svět, aby byl "lepší"? ... Bonmoty nejsou to, co upoutává vzdělance.
    • Ty jsi stejný k o k o t jako ten tvůj NIC jakési tupé sebestředné podrazácké prolhané ožralé slintající chrchel - prý "prezident" zeman.
      • Dotaz .. Kolik dostáváš od od strany Karla von Chraping za sporsté, hanlivé či podobné slovo směrem do leva?
        • Nemusí nic dostávat když pouze konstatuje skutečnost a to ještě velmi, velmi umírněně.
  • Byla to Zemákova rodná ČSSD, kdo všem navzdory daroval Bakalovi OKD a s ním 100 miliard. Teď má ten trychtýř na Becherovku, co s ním hází šavli,zas plný trapných bonmotů.
  • Bylo zábavné sledovat jak se ve volebním klání snaží Zemana porazit jakýsi koktavý nevzdělaný brumlající BLB, opravdu jsem se smál až mi tekly slzy!.
    • Ty jsi stejný k o k o t jako ten tvůj NIC jakési tupé sebestředné podrazácké prolhané ožralé slintající chrchel - prý "prezident" zeman.
      Jen stejně tupé, kořalkou prolité mozky z poblité nálevny mmhli volit něco tak odporného jako je ten jakýsi zeman.
      • Lojza, kolik jsi dostal peněz za tyto urážky. Zkrátka idiotenn fest.
        • Kde je zde prosím řeč o jakých urážkách pan Lojze pouzue konstuje nepopiratelné skutečnosti o tom nechutném hnusovi.
    • to nebyly slzy, ale zbytky tvého řiďoučkého mozku ti vytékaly z jinak duté hlavy plné prázdných otvorů. *1*
      • I D I O T E !!!!! *7*
  • tady na tiscali jsou ty reklamy opravdu otravné až agresivní...nic se nemá přehánet *5*
    • To tedy jsou, mě už otravují natolik, že nikdy si nic z těchto reklam určitě pořizovat nebudu, mohou mi být ukradené. Odhaduji podle vašeho článku, že ty reklamy jsou i pro vás tak tak odpuzující jako pro většinu uživatelů fóra, že jsou to jasné antireklamy - otravné svinstvo !!! Bodejť by ne, když zadavatelé jsou tupci neznající základní pravidla reklam - nepodbízivé šoty, které zaujmou svým příjemným vzhledem. Namísto toho jsou tu až sprosté a agresívní hovadiny, čtenáře hlavně obtěžující !!!
  • Doufám že pan Zeman při tom lobování věnoval každému důležitému funkcionáři lahvičku Becherovky.
  • Co se Zeman rozčiluje a kritizuje. Bakala si vzal příklad z vlády ČSSD,která v době ekonomického růstu státu vytvářela deficitivní rozpočet a nechala po sobě je pokladnu s dluhy. Měl by si dát pozor,aby nekritizoval to co dělal on a jeho strana. Nebo dodržuje heslo" Když dva dělají totéž ne ni to totéž?"
    Tady se projevuje licoměrnost našeho "milovaného" prazidrnta dolních 10 miliónů.
    • Zemana nemusím, ani jsem ho nevolila, ale dědo nepiš tu hlouposti , nesmysly a lži. Když Zeman přišel do Strakovky, tak už tu byly gigadluhy a banky vytunelované až na samé dno, a podniky rovněž, protože skvělý pravicový monetaristický Klaus zhasl již před 8 roky a zavelel k útěku ekonomů před právníky a rozkradli tu co se dalo i nedalo. V r. 2002 ho za to kritizoval dokonce jeho guru Milton Friedman, nositel Nobel. ceny za ekonomii, který mu po sametovce doporučoval privatizovat, ale když viděl, jak Klaus a prognostici z Jakešovy věštírny tu rozkradli vše, tak se nám omlouval a říkal, neměl jsem říkat privatizovat, ale křičet právní stát a zase právní stát. I Železná lady když přijela, řekla, že bez právního rámce by si něco takového dovolit nemohla a zkritizovala Kaluse a spol. Rektální alpinisté v novinách udělali cenzuru a tak dědo musíš hledat na internetu a namahat se najít si ty pravé informace, než tu budeš psát blbosti. Zeman pak gigadluhy převedl do Konsolidační agentury a pak do Konsolidační banky a nalil miliardy ze stát. rozpočtu do těchto vykradených bank a prodal je do zahraničí. Je otázkou , na kolik toto bylo tím nejlepším řešením, ale banky tehdy padaly jak domino. Klausová dozorovalo toto tunelování např. v ČS. spořitelně, dnes dostala trafiku na Slovensku. Akci čisté ruce Zeman transformoval na opoziční smlouvu, čímž marasmus 8 předešlých let zakonzervoval a tímto se dále prohluboval. Ovšem za to vděčíme i Lidovcům, kteří nedokázali překročit svůj stín a Zemanovi nepomohli včetně US-Deu a tím ODS přivézt k zodpovědnosti a zminiaturizovat je. Proto jsme dnes proreformovaní a prorestrukturalizovaní do banánové republiky a ještě bez těch bez těch banánů.
      • Klaus a Zeman jsou jen dva nadutí chovanci z Prognosťáku - ústavu vedeného poradcem Fidela Castra. Oba přesvědčení, že navzdory svému mizernému komunistickému vzdělání, můžou rozdávat rozumy na kterékoliv světové univerzitě. *1* *1* *1*
      • Ten " útěk " před právníky byl v tehdejší době jediné možné řešení . Jací právníci ? Ti socialističtí ? Po 10 letech tahanic by zjistili , že žádná privatizace NENÍ možná . Takže v tomto Klaus udělal jen dobře . Privatizace byla nutná a to bez ohledu na následky . No a Zeman ? Klidně ty banky měl nechat krachnout . Alespoň většínu . Podlehl tlaku ulice . Dodnes si pamatuji na takového vzteklého staříka jak sípá do kamery " Dal jsem tam všechny úspory . Stát mi to MUSÍ nahradit " . Zkopal bych ho ze schodů . Jo a klidně se podepisujte foneticky Taťjána a pište i azbukou jestli máte takovou klávesnici .
        • Dodnes si pamatuji jak pokrytec opivělý Havel vyřvával dole na Václaváku z transportéru, že mu nejde o majetek, ale o svobodu ( čí svobodu ) a pak se haštěřil s vládou a později s rodinou o Barrandov, Lucernu a jiné majetky.
          Pamatuji si dodnes jak vlastizrádná skupina Klause, Ježka a dalších veřejně domlouvala zlodějinu tisíceletí v Československu. Tím okradl a nechal rozkrást naši výrobní základnu. Příkladem je Poldovka, Chronotechna , Škodovka a ........
          Nebyl žádný tlak z ulice, ale promyšlená rada západních ekonomů. Proč - proto aby například Thyssen zlikvidoval levnější a kvalitnější konkurenci Poldi. A přirozeně mu v tom pomáhala za úplatu skupina darebáků z Československa - to jen jako příklad.
          A typicky česká přezdívka pro sluhu "velkozlodějů ".
        • Vážený neználku, právní rámec nám tehdy nabízela EU a i další státy, včetně Švýcarska, kde to bylo odzkoušené, stačilo to akorát opsat a použít, ovšem nebyl zájem, protože jediným zájmem Klausovy vlády bylo rozkrást tu všechno co se dalo a tak se i stalo. Zřejmě patříš k těm zlatopokům, proto je tak hezky bráníš. A co se týče té azbuky, tak jsem jihočeška a částečně francouzska , ovšem azbuku umím také, neboť jsem chodila do školy a ruština byla povinná a pokud tě to uklidní, tak umím i anglicky. Jinak obchoduji na burze a pokud jdeš proti davu, tak žádné kdyby nebo zmýlená neplatí. Tehdy v ČS spořitelně mělo 90 % obyvatelstva veškeré svoje úspory a Zeman si spočítal jak by to asi pak fungovalo. On to v tomto případě nebyl jen tlak ulice. Používej šedou kůru mozkovou, pokud ji vůbec máš. .
          • Jako kolovrátek . Rozkrást , rozkrást , rozkrást . Umíte něco jiného ? V dané situaci byla RYCHLÁ privatizace jediným řešením . Po rozpadu RVHP nebylo CO vyrábět a KAM to vozit aby to někdo koupil . Umíte si představit až by krachovaly podniky jeden za druhým a byly majetkem státu ? I kdyby je rozdali úplně zadarmo bylo by to přijatelné řešení . No a to co se přeci jenom povedlo získat nacpal Zeman do krachujících bank a vyhodil oknem . To si ale jistě umíte spočítat když obchodujete na burze .
            • xyz Súdruh Gregory! RVHP byla založena výhradně pro potřeby SSSR! Některé naše
              putycké osobnosti tvrdí, že EU ji nahradila! Nikolivěk.To tvrdí agent Václav Klaus,
              mylně pokládaný za pravicového politika! Komunistická čuba BoBo, která odmítá EU,
              zato nesmírně miluje Euro! A nakonec přece: Pravda zvítězí, i když to dá fušku, tak
              jak to řekl, myslím, Jan Masaryk! Klausovci ani zemanovci nemají nárok na budouc-
              nost. Uživí nás jen poctivá práce, ne bonmoty a chlast!
  • Věčně ožralého Zemana by už raději neměli nikam pouštět . Stačí , že dělá věčně ostudu doma . No a Bakala ? Co je Zemanovi do toho jestli si nechal něco na horší časy ??? Jistě nechal ale není důvod aby se o to s někým dělil . Podnik je podnik a ne charitativní zařízení .
    • Tedy plkáš tady hlouposti.Myslím,že ti to Tatjána dala dobře.Já jsem syn slušného podnikatele se stoletou tradicí až do r.1949.Ale dnes budu volit komunisty ,protože ten co ho obhajuješ je obyčejný hajzl.Kvalitní podnikatel si nechává rezervy na horší časy.Lumpové ne!
      • Poněkud si protiřečíte a nevyjadřujete se jasně . Váš otec byl určitě slušný člověk a nepochybuji o tom . Nicméně vy o sobě nic podobného tvrdit nemůžete protože NIKDO slušný nemůže nikdy a za žádných okolností volit komunisty . Tož neplkejte .
        P.S. Čím se živíte ?
        • Gregory Gregory
          Tupý a ještě tupější přisluhovačí Kchárlzlodějů. Vyjde ti to placené štvaní na živobytí? Určitě, ale jen do voleb. Znám spostu lidí kteří by se nechali oblbnout tvými výpotky, ale
          jak vidí ten bordel tady, tak raději půjdou volit komunisty.
    • S tím naprostý souhlas, Bakala se chová naprosto tržně - kapitalizace výnosů a socializace ztrát a s nikým se dělit nebude. Proto ti co řídili stát si měli vidět dál než na špičku nosu a měli si ve strategických podnicích i v podnicích hodnoty zlatých a diamantových slepic nechat svůj podíl. Ovšem protože šlo výhradně o zloděje první třídy a de luxe, tak něco takového nebylo na pořadu, proto jsme protransformováni a proreformování do té banánové republiky dokonce i bez těch banánů a v potravinách jsme nesoběstační, proto dovážíme již více než 50% a tím se skvěle zadlužujeme v desitkách miliard korun ročně, tedy i takto navyšujeme svůj deficit, protože ta ekonomická j-elita, co nám tu vládla, nám nedokázala zajistit stejné dotace jako mají ostatní státy, proto nás Polsko drtí a to ještě šmejdy s posypovou solí , jedem na krysy, uhynulými a nemocnými zvířaty zpracovanými do jejich potravin. Telička jako tehdejší eurokomisař, Fencl jako ministr zemědělství a i částečně Palas jako min. zemědělství včetně vlády Klause, která stála na počátku vyjednávání.
      • Vzhledem k tomu , že uhlí je nyní téměř neprodejné ( černé ) tak bych netvrdil nic o zlatých a diamantových slepicích . Mohl bych se nyní dopustit i vulgarismu na váš účet ale to se mi příčí .
    • Jsi prolhanec. Zeman jistě nebyl abstinent, ale má dobumbáno. Cukrovka přes 11 mmolů na lačno nedovoluje pít alkohol, nanejvýš si jen formálně líznout. Až ji dostaneš sám, pochopíš. Tkže jsi jenom zapšklý pitomec.který věčně pomlouvá prezidenta z opilství. Ale takový chlastoun, jakým byl Havel a je Kalousek, co blije v každém přímém přenosu, ěch si nevšímáš. Přitom jsou to hlavní viníci bídy našeho lidu. Ty nejsi "Gregory", ale smradlavý kikán Pišta. A nekcej, že ne !!! Svými kecy jsi se stal známým už každému !!!
      • Právě proto jen ať chlastá dál, rád mu přispěji. Čím dřív to s tím h o v a d e m sekne tím míň stačí nadělat křiváren a ve světe ostudy. Jsem ochoten mu přidat i na rakev. I když u něj bude jednoduší ho hodit do kopřiv v Jelením příkopu - nic jiného si stejně nezaslouží a v krematoriu by mohly lihové výpary z toho uslintaného chrchla způsobit výbuch.
      • Alkoholika žádná cukrovka nezastaví . Znám člověka cca 60 let má těžkou cukrovku a hrozí mu amputace . Několik infarktů a kardiostimulátor . Nicméně to mu naprosto nevadí vykouřit denně dvě krabičky cigaret a vypít dvě lahve červeného které si nechává vozit ze Španělska . Jinak je to velmi příjemný a sympatický člověk , majitel cateringové agentury a úspěšný člověk . Vždy se rád u něj stavím na kus řeči. Zdravotní problémy mu vadí ale neřeší . Jo a s tou " bídou " našeho lidu , ukažet mi ji , nikde žádnou nevidím .
        • Tvoje placené štvaní je také k nezastavení.
          • Omyl to není placené štvaní - pouze konstatování skutečnosti - že ČR má místo prezidenta ohavnou nádobu na chlast smrdící nikotinem s chrlem na bradě a že jak otevře tu svoji nevymáchanou držku tak hned po žvástavém nesmyslenm "bonmotu" vyleze nějaká křivácká lež.
            • A už tě někdo nakopal do tvý držky, primitive? H o v n o umíš, základní vzdělání ve zvláštní škole a bedeš lidi poučovat? Jsi proti našemu prezidentovi naprostá nula, která mu nesahá ani půo kotníky, už si to konečně uvědom hňupe. *2*
        • To ale není případ Zemana, nemíchej je. Je pod dohledem a kontrolou lékařů a dobře ví, že musí poslouchat. Ví totiž, že porušovat tyto zásady může soukromá osoba, ale ne prezident. I Havel musel přestat kouřit a chlastat, když mu šlo o kejhák...Jinak by jako prezident brzy skončil. Ale jestli se máš dobře je tvoje starost a úsudek. Jestli chceš vidět bídu, zajdi si mezi bezdomovce, nebo do domova důchodců a uvidíš ji... a pořádnou. A také jestli ten milý a sympatický dopravce jídla okrádá úspěšně své spotřebitele, jistě se má dobře... Ale má smůlu, protože na hodinách je zatím slůvko "Teď" !!! Až se tam ukáže "Potom", potom už bude pozdě a ani zlatá urna mu k ničemu nebude...Možná to ví, ale kašle na to, takových lidí, co žijí jenom "teď", je povícero. Kouřit škodí, nikdo to nepoírá, ale že kuřáci s ev průměru dožívají o deset let nižšího věku, mávají nad tím rukou, protože jeho dědeček kouřil a dožil se 90 ti let. Ale až budou ležet na hospicovém lůžku, tak už tou rukou mábvat nebudou,,,
          • A v tom je právě ten problém - chrchel zeman je prezident stejně takový asi jako já indiánský kosmonaut. Je to jen trpaná figura, která čím dříve se uchlastá a zmizí tím lépe.
          • Vůbec NIC jste nepochopil , jenom opět vylil putýnku žluči . Jste asi dost nešťastný člověk . Zamyslete se nad sebou .
            • P.S. Kdo v životě neubližuje jiným a žije tak aby se za sebe nemusel stydět bude klidně i umírat a možná i s úsměvem na rtech . Vzpomeňte na slova z písně " Odcházelo se mi hezky z tohoto světa " . To ale asi nebude váš případ .
            • Ty prase jsi prolezlý AIDS tak se na to vyprdni a piš si závěť, odkaž svou pastoušku i s kozím chlívkem církvi!! *15* *2* *1*
            • Až budeš umírat, tak se přijď představit, jakým záříš štěstím...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit