Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi nemá moc smyslu analyzovat projev pana Berlusconiho. I on má beze sporu právo na svůj názor. Jen jsem zkusil zapojit trochu fantazii.

    Jak by asi reagovali například Maďaři, kdyby vůči lidem mluvícím tímto jazykem postupovali Slováci na svém území stejně, jako Ukrajinci proti rusky mluvícím lidem? Vím, že je dnes přísně zakázáno psát o tom, jak postupovali Ukrajinci, že by se za to nestyděli ani Sudeťáci na konci třicátých let. Dnes jsou to andílci a ubožáci, ale jejich chování bylo zcela jistě objektivním důvodem, proč k eskalaci vztahů s Ruskem došlo. 

    Nebo z nás zase lidé zaslepení nenávistí k Rusku budou přesvědčovat, že nacionalisti na Ukrajině postupovali jako andělé? Na takový konflikt musí být vždycky dvě strany. 

  • vanhorne

    Jeho fotrovi se libil maly Adolfek, prirozene synackovi se libi maly Putinek.

    • Spíš Mussolini

  • Copak pan Berlusconi . . . 

    To je moudrost sama . . .

  • No ne že by neměl kluk italská v něčem pravdu.Kupodivu i u nás  před únorem 2022 občas prosákly podobné nevhodné zprávy. A videa. Než začala všechno válcovat socialistická morálka. Opírající se o hlas lidu.Lidu který tápal a hledal pravdu. Až se v převeliké Praze našli opravdoví vykladači pravdy. Zoceleni. Nekompromisně  zakročili proti ideovému nepříteli. Tvrdou pěstí. Po bolševicku! Vypli  se zlé imperialistické weby. Nedal se prostor rozvracečům a štváčům! Bylo třeba utnout otevřenou, soudružskou a srdečnou besedu. Bylo třeba nově naslouchat plamenným slovům z Bruselu! Pryč se zdravým ekonomickým prostředím! 

    Nyní platí zlaté ODSácké. "Dokázali jsme, že to dokážeme!". Tj. EU na samém dně.

  • kámoš z mokrý čtvrti si nevšim že Putin nejni generálním tajemníkem KSSS a přečet si noviny asi po 30letech .😎

  • Slušnej matroš

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit