Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ....amícký, duševní chudák .. Bidet, ani neví, že je prezidentem ušáků, natož pak, že promlouval hlouposti v OSN ... to je opravdu úroveň hodna Bohnic ... Bidet, kutý komouš a rozvědčík PePa s IQ 107 .. a vrcholem všeho ... tak to je Lipan ... obtloutlý, zjevem odpuzující, nesympatický buzík, ještě s menším IQ, než PePa ... je to opravdový děs!!!

  • KIMCID

    https://rumble.com/v2o3hog-robert-f.-kennedy-jr.-o-konfliktu-na-ukrajin.html


  • Je takové rčení: Když to nepůjde po dobrém, tak to půjde po zlém. I stalo se v daleké ukrajinské stepi se zvířátka nedomluvila.Zlobili medvěda, popichovali medvěda, dělali mu naschvály. Medvěd zvířátka varoval někdy i požádal slušně o klid okolo brlohu. Ne zvířátka prudila a prudila. Z medvěda se stal Zlý medvěd. A rozhodl se nezbedným zvířátkům vyprášit kožíšky. Ovšem v tom se z nich stala drzá a oprsknutá zvířátka. Burcovala celý les proti medvědovi. Podstatná část lesa dala najevo, že je jim nějaké škádlení medvěda u zadečku. Bohužel některá extra horlivá zvířátka chtějí být moc moc vidět. Nás zastupuje starý vetchý jezevec přezdívaný Pavel. I přednesl na lesní sešlosti takové moudro.


    "Mezinárodní společenství vyzval, aby hnalo k odpovědnosti ruské představitele za válku na Ukrajině. Převážná část jeho projevu se týkala právě ruské agrese proti Ukrajině"

    Jen se věří že tady ten mluví jen za sebe a jezevčici. Maximálně pak za přítomného tchoře lesního, vlastním jménem Lipavský. My ostatní máme celé to válčení u zadečku.



  • Myslel snad konflikt USA a Čína? Tuším proč,fiasko s Čínou by bylo zničující. 

  • Konečně rozumný názor. To už by ušatí také nemuseli rozdýchat. To není jako hrát si na válku na Ukrajině. 

  • A co Ázerbájdžán a Arménie?

  • Srandovní je:  že ve slovenských TV Zprávách aktuálně o nějakém OSN nikde ani zmínka.V rakouských TV Zprávách stejně. V NYC probíhá souběžně několik akcí. O nějakém mudrování v OSN nikdo z velkých novinových hráčů zatím ani slovo. Ale v naší pidizemi se hraje mediální divadlo jako by ten z Hradu a ten z Kyjeva byli středem světa. Projedete Německem, projedete Kanárskými ostrovy, projezdíte srpen celým Miami Beach. A nikde, slovy nikde jediná ukrajinská vlajka. U nás? Zejména v Praze jak někde na ukrajinské stepi. Žlutomodrá kam se podíváš.Je to normální?

    • Promluvil i Pavel, ale nikoho to nezajímá, jakými oslovinami se tam zajíkal. 

      Zase jen marketingové gesto, které platíme.

      Ať se ten obrázek a idol zajímá o byčejné lidi doma a necourá za peníze poplatníků po zbytečných akcích. Ale to není tak mediálně vděčné. 

    • Normální je to pro naše nenormální politiky.

    • Pěkně jste to napsal. Jsme skanzen blbosti jak se patří. Známý zcestoval svět a řekl mi, že Češi jsou nejhorší národ. Za komoušů jsme byli národ muzikantů, maloměšťáků, zlodějíčků i bonzáků, ale nyní, kdy demokracie skýtá legálně další možnosti, se Čechům rozšířily obzory pro ledacos horšího. Takhle blbě by tu nefungovali ani Mameluci. Demokracie bez demokratů je zhoubný národní kokteil. Už T.G. Masaryk Čechy/Československo nazýval Kocourkovem. Ale dnes do jde až do krve a pro život je tu prostředí stále nebezpečnější. Jakoby nám chybělo historické a morální ukotvení.

  • KIMCID

    Jaké soupeření? USA už dávno ujel vlak :D


  • Pokrytec. Lže a překrucuje kudy chodí.

  • goyim

    "Soupeření s Čínou nesmí přerůst v konflikt"

    To říká patologický lhář a zločinec Biden, zatímco USA a jeho poskoci dělají vše proto, aby eskalovali situaci zkrze Taiwan. Ať už jsou to přesuny nukleárních bombardérů na Guamu, expanze vojenských základen kolem Číny, různí politici a analytici v USA otevřeně se vyjadřující k tomu, že je třeba vojensky porazit Čínu, generálové predikující válku do roku 2025 atd. Tak se zasmějme impériu lží.😂

    Nejdřív se ale musí kvalitně tzv. vyrobit souhlas a hlavně to udělat tak, aby z toho vyšli jako ti dobří. Ti, co se jen brání, ti, co pomáhají (Ukrajinská šablona). Tzn. vyeskalovat situaci na Taiwanu a pak říct zlá Čína provedla invazi, to musíme zastavit, máme přece "morální povinnost". Už dopředu se musí vytvořit narativ, že je to nevyhnutelné, přitom celou dobu USA a jejich poskoci pracují 24/7 na tom, aby tu Čínu k invazi dohnali. Klasická šablona válečného štváče. A tuto šablonu do puntíku opapouškují různé Seznamy, Tiscali aspol...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit