Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když se Němci chytnou nějaké ideologie je zle. Pár fanatiků dokáže vzít sebou do srabu celou Evropu. S německým fanatismem má Evropa historicky velmi špatné zkušenosti. A teď se Němci chytli zelené ideologie a opět Evropu táhnou do zádele. Nejhorší je, že teď zrovna máme v naší vládě nadšené německé lokaje v čele s premiérem, který kdysi dělal kariéru v strukturách sedetoněmeckého landsmanšaftu a byl osobním pucflekem sudetského nácka Posselta. Výsledky toho už jsou u nás zřetelně vidět na cenách elektřiny i pynu.  

  • goyim

    Tak jasně, když mají elektřinu z našeho vazalského státečku levněji, než my sami. Je na čase odejít z Lipské burzy, dostavit další bloky Temelína (otázka 3-4 let, vše už je technicky vyřešené, naprojektované) a zajistit tak našim občanům a podnikům levnou elektřinu, na přebytku se pěkně namastit na skopčákovi a dalších. Prostě tak, jak to dělá každý FUNGUJÍCÍ podnik, každá NORMÁLNÍ země, kterou neřídí slouhové cizáků. A tohle je jen začátek. Další fáze je plyn smluvně přímo z Ruska, tzn. ty zelené Banderovské eurogumy ve vládě vyházet.

    • Diwa

      Jenže to je to, že tohle nikdy nikdo neudělá. Kdyby to naše vláda chtěla udělat, tak by to udělala. Do Čezu vláda narvala 74 miliard....už vidím jak by tahle sebranka dávala lidem a firmám energii za pár korun.....Tohle se nikdy nestane......Vláda bude hledat kličky, jak přispět chudým lidem na energie, ale to bude pár lidí, všichni to nedostanou a to je to co vláda potřebuje. Oni nechtějí dát "všem" lidem levnou energii, neměli by takové zisky ! Tahle vláda měla dávno sedět v kriminále.........

  • Diwa

    Přestal bych jim dodávat naši energii za pár haléřů a byl bych zvědavý co by se dělo.....mají všeho zatím dostatek, tak melou kraviny.......Běda jak by přestal proudit plyn a naše česká energie, to by asi tenhle ministr čuměl, když bych mu řekl, ať si koupí kamna na uhlí, nebo se oblékne.....Ty němci mají v hlavách normálně vyšaháno !!

  • mun.go

    Německo dosud nezavedlo embargo na dovoz ruského plynu a v zemi se vede debata, jak nahradit suroviny z Ruska před blížící se zimou.

    Před německým kancléřem Olafem Scholzem se v neděli svlékly dvě ženy, nápisem na hrudi žádaly zavedení embarga na dovoz ruského plynu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit