Podle Rakušana bude transformace České pošty stát přes osm miliard
-
Banda jednoduchých v akci. Trouba troubu myje.
Copak propuštění několika tisíc zaměstnanců a uzavření stovek poboček bude stát kolík miliard ?
Ty půjdou kam ? Já myslel, že mají přijít úspory a ne investice, že by malá domů?
-
-
GRANMA, svět je trochu složitější, než dokážeš pochopit. Zkus to ještě jednou a dodělej si tu 5. třídu, ať máš být na co hrdý.
-
-
WASSO ( alias wallo)
Složitá může být jen tvoje léčba. Mimochodem, nemáš náhodou dva byty a diplom z menzy ? Jeden podobný psychopat tady občas píše píšoviny
-
-
-
Jaká pak transformace ? Vždyť pošta byla vždycky státní a kdykoliv probíhala nějaká změna, tak akorát ve prospěch managmentu ! Česká pošta je dle mého názoru zbytečný podnik už 30 let a do dnešních dnů se vůbec nic nezměnilo. Řada zaměstnanců by mohla vůbec povídat o praktikách tohoto zaměstnavatele !!! Celkové je tento podnik zbytečný a ve finále obyčejní lidé jsou akorát nasraní a znechucení tímto podnikem. Managment bere prémie ve statisících a pošta je pořád stejná. Klasické heslo pošty by mělo automaticky viset u každé pošty " dnes podáte, zítra hledáte " !!! Nemluvím ani o kvalitě pošty, kdy jste doma celý den a z ničeho nic se Vám objeví ve schránce papír že adresát nezastižen a že musíte pro zásilku na poštu ! Nebavím se ani o tom, že nedávno jsem si posunul doporučený dopis na jiný den, protože jsem nebyl doma a fronty na poště stát nechci, tak jsem si onen dopis posunul na doručení na další den......nepřijel nikdo, pošta přijela až pozítří a to přesto, že jsem si onen dopis objednal na druhý den a bylo mi to i potvrzeno. Tak co s tímto poštovním molochem, který má služby na hov no !!!
-
-
To je zajimavé nasypou tam miliardy a bude to, jak s českou spořitelnou za hubku prodají, je zajimavé že v okolních zemích pošty fungují a jsou státní ,něco tady smrdí a hodně.
-