Podle SeznamZprávy ve VFN přednostně naočkovali Zdeňka Pohlreicha
-
seznam? radši hitlera
-
Ale to dává smysl. Tím jak objíždí všechny restaurace a kontaktuje stovky kuchařů a ti zase stovky strávníků, může šířit nákazu. Je to tedy riziková osoba první linie......kdyby nebylo Pohlreicha, dodnes bych dělal jen obyčejné topinky. Díky němu umím i topinky s česnekem....😯
Jinak, pokud by někdo chtěl příliš prožívat můj příspěvek, sdělují....Pohlreich i očkování jsou mi ukradené a vaření mne nebaví. Ať si každý dělá co chce, já si jen dělám srandu.....😉
-
-
jsi idiiot vubec ne srandovní jen trapák. Jdi se léčit
-
-
Koukám že jsem se dotkl nějakého zamindrákovaného chudáka.....😉...inu někdo prostě v životě nic nedokáže, tak aspoň dělá "ramena" na anonymní diskusi.
-
-
-
Doufám, že pan Pohlreich podá trestní oznámení na server SeznamZprávy.cz - resp. na informátora, co tuto skutečnost tomuto "serveru" sdělil (zcela jistě jde o personu z oboru zdravotnictví) - aby tento nesl důsledky pro významné porušení zákonů této země!
Povinná mlčenlivost ve zdravotnictví se vztahuje nejen na údaje o zdravotním stavu, ale na VŠECHNY informace, které se zdravotník dozví při poskytování zdravotní služby - viz:
Zákon č. 86/1992 - zákon o péči o zdraví lidu, v platném znění, jasně říká, že:
§56 Povinnosti pracovníků ve zdravotnictví
...................................................
d) zachovávat mlčenlivost o skutečnostech, o nichž se dověděl v souvislosti s výkonem svého povolání,
..............................
-
-
tohle už neplatí pro každého, jen pro ty co akceptují tu jedinou pravdu gender buzen z EU
-
-
Rodrigo, plná pravda a hlavně o tom Seznamu. Trochu pravdy a již mám blokaci. Jsou to pohrobci těch bývalých komoušů.
-
-
to nemá z komouši nic společného . Tohle je totalita EU. Ani bolševici nás tak nwomezovali jako tahle neomarxistická svoloč EU
-
-
A já si nedám ani jedno plus bo mi tyhle košťata za to nestojí. Váš názor mě nezajímá, nic neumíte vaše vzdělání je na urovni komediantů před sto lety.
-
Zajímavá zpráva.By to byla.Kdyby ji neprsknul do veřejného prostoru Seznam. Tento zavedený novinářský odpad se snaží prorazit jak jen to jde.Na Seznamu fabulují pravidelně s polopravdami a blafováním. Jsou takovými vyhlášenými Hnoji. Hnoji všech hnojů - jako byl třeba nějaký Kalousek. Už jim to zůstane.Věčně budou kontaminovat veřejný prostor vyslovenými koninami.
-
Tento arogantní a sprostý blbec se vetře všude. Bureš číslo dvě, prostě já, já, já.
-
-
ukaž co umíš a nezáviď.
-
Jo, přesně tak, on si také myslí, že on jediný umí vařit a všichni ostatní jsou, dle jeho slov, debilové...
-
-
ukaž co umíš a pak suď. Polreich umí a blbí čecháčci záviděj.
-
-
Pohlreich sám sebe pasoval na toho, kdo umí...
Stejně tak, jako se soudruh STB Bureš pasoval na odborníka na vše...
-
-
"on si také myslí,"
Ten druhy si zase mysli, ze je jediny schopny manager a take nejlepsi ze vsech.
-
Jo tak proč nejdeš a neukážeš co ty umíš trapnej čecháčku? Česká bolševická závist pořád funguje a ta trapná EU to na 100% podporuje. Ada vědělk proč je eliminovat.
-
-
...Ada vědělk - asi mělo být věděl - proč je eliminovat...
Takže vy souhlasíte a obhajujete zvěrstva, která byla díky Hitlerovi páchaná...?!!!
-
Já nemám potřebu se někde zviditelňovat...
Dělám svou práci, která není vůbec lehká, zvláště teď, v době koronavirové,práci kterou mám ráda, dělám ji s láskou, citem i soucitem...
Práci, která mě v poslední době dost psychický vysává, ale neměnila bych...
-
-
a ta je?
-
-
Pracují v DpS - průměrný věk 88 let...
-
-
-
-
-