Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • goyim

    Podle západních médií = přeloženo do světa faktů: podle několika libtardních komsomolců placených oligarchy...

  • Hmmm, proruský populista. A liberálně-progresívní chátra už rozdává nálepky. Prostě každý kdo nejde s námi, jde proti nám a s ním se vypořádáme po bolševicku. Oni dodržují pravidla a hodnoty demokracie jen pokud je všechno podle nich, jinak jde demokracie stranou a nastupuje vřískot a nálepkování, pomluvy, nadávky, donášení do Bruselu a výzvy k odebrání dotací, k sankcím atd. Každý kdo neskáká jak oni pískají a nedej bože chce místo cizím zájmům sloužit vlastní zemi a národu je hned označen za populistu a ruského švába apod. Pod pláštíkem vznešených hodnot liberální demokracie se kryje ryzí fašismus.  

  • JE TO SLOVENSKA - PRIVÁTNÍ - VĚC ! ! !

    A ZBYTKU SVĚTA ZBYTEČNÁ STAROST . . . 

    • Jako názor - prosím. Ale fakticky to tak vůbec není. Například - Slovensko už není u Rusů na seznamu darebáckých států a už je se  Slovenskem ochotno jednat - už to řekl Lavrov po nástupu nové vlády. Orbánovi to vylepšilo postavení. Kr.ténci ve vedení EU uvažují o vyloučení Slovenska a Maďarska z EU - ta ale neudělají, protože by to mohlo motivovat i jiné země k vystoupení z EU. Ukrajina nedostane ze Slovenska jistě žádné smrtící zbraně a kokainový šašek je velmi naštvaný. USA to musí také vadit. USA je odstavováno z vlivu na vojenskopolitické dění a toto to jen přitvrdí. Po nástupu Trumpa je otázka, jestli bude NATO rozpuštěno, nebo nahrazeno redukovanou formou. I mnohým Čechům by už mohlo konečně zaklapnout, že je orientace Slovenska - ve skutečnosti mnohazimutová, ne jen na BRICS s Ruskem, lepší než si vytvářet z Ruska nepřítele (kvůli jeho přírodním zdrojům) a plácat, že hlavní je orientace na spiknutý Západ s jeho NWO. Slovensko určitě nebude dávat 3 % svého hrubého produktu na zbrojení a a objednávku na drahé zbraně jistě zreviduje. Už bude propouštět hodně státních zaměstnanců. Také ekonomická architektura bude jiná.

    • Vítejte. Máte pravdu. 

  • "Ze Slovenska je po Pellegriniho výhře kopie Maďarska. Lidé odmítli "liberální zlo"

    Takovými invazemi blbosti nás zas krmí naši novinoví šmudlové.Ale hoši projeďte se tramvají, sedněte do vlaku, postůjte v autobuse MHD. Lidi tady u nás mají dost Ukrajiny.Tady už se nám dělá vyrážka jen při vyslovení prvních písmenek. Co všechno jsme tady už mohli mít.Kolik nových chodníků, stadionů, mostů mohlo stát.A zatím se to za dohledu Strakovky leje tam těm do Kyjeva! Tam se nepracuje absolutně nikde. Vysedává se v továrnách i na úřadech. A mudruje se. Za naše peníze. A další pumpa na naše společné peníze je černý kašel.Prokazatelně k nám zavlečený těmi neléčenými a neočkovanými ze stepi.

  • Z Pellegriniho vítězství jásá Zeman = největší pomstychtivý hulvát, Klaus = zloděj per a koblihář  =soudem uznaný lhář...

    Svůj k svému...

    Jinak, co si Slováci zvolili to mají...

    Nezbývá, než jim popřát, aby jim nadšení vydrželo...

    • Vy jste také se vším hned hotová, že . . .

      Prostě - koloběžka...

    • Přeji dobrý den, paní koloběžko, už jsem se obával, že jste se jarně nechladila a budete absentovat delší dobu, když jste nekomentovala článek o odložení "Čapího hnízda"; ale je to dobré, mám radost, bez Vás by to tady nebylo ono. 🙂

      • Také vás zdravím...😉


    • My máme moc také jednobarevné a žijeme. 

    • janhrom

      Když někdo někoho pomlouvá ,není o nic lepší.Tak to je a vždy bude 


  • "........Pellegriniho vazbách na populistického premiéra Roberta Fica píše
    i americký deník The New York Times (NYT), podle nějž Pellegriniho
    vítězství posílí vliv Rusku nakloněných politických sil ve střední
    Evropě."

    CHACHACHACHACHACHACHAHIHIHIHIHIHIHI tak to se zas demagogům v NYT povedla extra konina. Celé EU běžných lidí má válčení tam těch u zadku. Tady nám jde o plyn, ropu, energie - nakupované levně. Klidně z RF. Bohužel proti tomu stojí třeba u nás papoškovači kyjevské propagandy, plantalové proukrajinských žvástů , profesionální manipulátoři s veřejným míněním. Smečka darmožhroutů a přitakávačů z Prahy kterým čouhá z tlustého střeva žlutomodrý praporek.  Kteří nám  v n u c u j í  solidaritu. Z našich společných peněz!

  • Presstituti všech západních zemí, polibte si prd...

  • https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-fico-oznamil-zvysovani-dani-40467001?_zn=aWQ9OTc2ODg0NDEzOTg4MDEzOTIyOHx0PTE3MTI1NzY4MDguMjY4fHRlPTE3MTI1NzY4NjcuNTU3fGM9NkJGOUI2MzAxOEI5NTMxNEU2Q0EwNUIzQzc0QjI1Qzg%3D

    proti tomuhle není možno něco namítat. Ale proč se v současnosti tak nevýhodně zadlužujete, pokud soudruh Fico hovoří o špatném stavu veřejných financí, čiže si je ho vědom a ten špatný stav byl i za jeho vlády.
    Možná zrušte některý z těch 15 státních svátků (z těch necírkevních), získáte 130 mio za jeden takový den do rozpočtu, byť produktivita práce je na Slovensku, jak jsem psal, nevalná - nevyděláte si na sebe. Zíral jsem, kolik jich na Slovensku máte. 

    Pak bude taky třeba pro ty propuštěné ze státní správy vytvářet nová pracovní místa, protože jedním směrem tu dluhovou nádobu vyléváte, aby se vám druhým plnila v té kolonce mandatorních výdajů státu. 

    Tzn. investiční pobídky a prorůstové investice. Nejdříve byste si tedy měli vyřešit dálniční síť na SVK, která je v katastrofálním stavu, už i za vás byla. Pokračovat ve stavbě toho železničního koridoru v Žilině, který rozjela předchozí vláda, vy to zase budete chtít tlumit, ale takhle investory nenalákáte bez daňových úlev, což Slovensko ve své situaci stavu veřejných financí, která je dlouhodobá, nemůže potřebovat. čeká vás hodně práce a není to jen o tradičním socanském zvyšování daňové zátěže obyvatel..

    • přičemž digitalizovat státní správu na SVK nejde, protože půlka národa je negramotných nebo pasou ovce. A z té druhé půlky tzv. edukovaných má ještě dobrá třetina nakoupené diplomy a PhD. tzv. za víkend, čiže i u těch existují pochyby, zdali by do tohoto moderního servisu státní správy byli schopni vůbec  vstoupit.

      ten koridor, mám dojem, stopnete, protože byste to chtěli přesoutěžit se spřátelenými firmami. Proč byste měli z rozpočtu posílat peníze někomu transparentně (doufám) vysoutěženému, když jediným záměrem, proč jsou soudruh Fico a Pellegrini v politice jsou právě tyhle úlitby a odklony v rámci výběrových řízení spřáteleným firmám. :) navíc, jak jsem už psal dříve, tady fungují ve stavebním odvětví takové pojmy jako vícepráce, kdy se ta předpokládaná investice ještě navýší, protože se "cestou" vyskytly nějaké neočekávané smluvní překážky (např. padá podloží, nebo jste museli vyhnat chráněné krtky, čiže se do toho zahrné i klasický odpor ochránců přírody, ale to by se nemělo týkat železničních koridorů, to už zmiňuju ty dálniční investice, které by vás měly i z tohoto pohledu zajímat, byť SVK příjde o více, než by muselo, tu síť potřebujete na cestě ke kvazi vyrovnanému rozpočtu a nízké nezaměstnanosti)..

      • Rejdim, meteleskublesku. 😉

        • goyim

          Rejdim zase jede perly. Dozvěděli jsme se, že Slováci málo pracují. Měli by si máknout, jako někde v Nigeru. Pak se budou mít stejně tak dobře.😂

  • janhrom

    Když to píše BBC a NYT tak to vždy pobaví 

  • josef.chmela

    Těm novinářům bych nedal ani korunu, protože by ji stejně ztratili jako nesvéprávní. Pokud Fico a Pellegriny budou pracovat  pro Slovensko a pro slovenský lid - je to v pořádku. Pokud tito dva budou s Ruskem normálně obchodovat (vykašlou se na nějaké nařízené nesmyslné sankce) a zabezpečí pro Slováky levnější ropu a plyn - je to v pořádku. Pokud budou chránit suverenitu Slovenska před nesmyslnýmy výmysly EU - je to v pořádku. Pokud budou posílat na Ukrajinu humanitární pomoc- je to v pořádku. Pokud budou podporovat a politicky tlačit na USA k jednání o míru na Ukrajině  a neposílat tam zbraně a munici - je to v pořádku. Protože válka na Ukrajině je v zájmu USA a pouze USA mohou zelenému nařídit jednat s Ruskem o míru a válku ukončit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit