Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý voják Švejk má silné tradice v národě českém. Sice všude pobaví, jen užitku jako šafránu. Ještě větší, než jsme čekali......
  • LUKOIL taky neexistuje. A už vůbec nikoho nefinancuje.
  • Pro informaci na webu: ci produkt jsi ty, Kubikulo? Kubuly, nebo medveda? *1*
  • ...konečně náš prezident říká co si myslí a né co mu nalajnoval pan Rasmussen nebo Cameron či Obama. Či Lindh.
    A je zase špatný. Hold české zájmy není jednoduché hájit.

    A to nejdůležitější i pro Vás co zde člete a píšete:
    Pravidelná ruská armáda v UA není. Tak jako pravidelná USarmy v UA není.

    Co řešíme? Vždyť ten Zeman má svatou pravdu!
  • Dobrý den
    Prosím vás,vím že to do této rubriky nepatří,ale musím to zde napsat.
    Tato informace je určena opět pro ozbrojené složky ČR a nejedná se o žádný vtip.Takže kdo koliv z vás můžete tuto informaci předat z webu Tiscali následně dál,udělejte to.
    Informace se týká radikálních muslimů.Čtěte skutečně pozorně tuto informaci,já ji zkopíruji na další články zde na tomto webu.
    Nedělejte žádné rozdíly mezi radikálními muslimy ve světě.Bavíme se o těch co zabíjejí
    pro radikální výklad své víry koránu.Je úplně jedno,jestli to je Pákistán,Avghanistán,Irák,Sirie,Libie,Somálsko,Nigerie,radikálové v jižní Asii,nebo i v Číně ( nemyslím tím Tibeťany) radikální muslimové v Rusku, atd atd prostě všude na světě,kde jsou
    jsou,budou velkou hrozbou do budoucna.
    Ta hrozby spočívá v jejich výkladu koránu,pro ně je pouze jen jeden prorok skutečný co na zemi existoval,který od boha přijal poslání a tím je pouze Mohammed.Nikdo jiný. A ostatní prorokové jsou odpadlíci od víry všichni do jednoho. V jejich výkladu koránu to znamená ,že všichni odpadlíci od jejich víry,tedy aby jste to pochopili správně, kromě těchto radikálních muslimů,který zabíjejí, jsou všichni odpadlíci od víry korán a pokud nepřijmou jeho radikální výklad víry koránu,kterým se radikální muslimové řídí, musí být zabiti.Všichni do jednoho.
    Je úplně jedno,kde tento radikální muslim je,protože pro něj jsou všichni ostatní odpadlíci od víry,všichni ostatní lidé na světě,to myslím skutečně velmi vážně,nehledě na ženy a děti,které musí zabít.Pokud nepřijmou jeho víru.Nemusím snad říkat, co to znamená a co také znamená následující fakt,že se do ostatních států berou uprchlíci,který zde žádají o azyl,občanství apd a řádně se neprověřují.A následně namátkově nesledují.
    Pokud NATO, EU nebo USA zbrojí ,mělo by zbrojithlavně proti těmto radikálním muslimům.Tady by jste měli začít řešit co dál nejen vojenskou cestou.Navrhuji oddělit muslimy,kteří se zřeknou radikálních muslimů,tedy radikální výkladu koránu do konce svého života bez ohledu na jakéhokoliv muslima a nechtějí mít nic s nimi společného.Dále bych zakázal jakékoliv radikální výklady koránu,Zničit je,spálit,skartovat atd.Ponechat jen takový výklad koránu,který by neučil pomocí víry zabíjet lidi,ale naopak jak si v životě pomoci a nebo i pomoci pokud je toho hoden jiný člověk,pokud si o pomoc řekne,pomoci právě jemu.Řekněme umírněnou verzi koránu,bez těchto násilných textů.Tak by měl správný korán vypadat.Ty texty, které podněcují k zabíjení,vraždění apd vyjmout.Takové výklady koránu zničit ,ale pochopitelně ne veřejně před muslimskou veřejností,aby si nemysleli,že to je útok na všechny muslimy na světě,tedy přímo na posvátnou knuhu korán.Pak jak už jsem říkal ,že by bylo dobré uplatnit dvě opatření, jedno z nich je zakázat radikální islamismus,tedy radikální výklad koránu v jakékoliv podobě přímo v zákonu ,který by to zakazoval. A ten by velmi tvrdě trestal tyto lidi nekompromisně a nebo být zcela nekompromisní k těmto lidem.Další možnost by mohla být přidáváním látky do výbušnin a části výbušnin,které si teroristé pořizují/kupují,která by se následně mohla lokalizovat na snímači či skeneru,či jiném podobném zařízení,aby se včas odhalil nebezpečný člověk,který by chtěl výbušninu odpalit a tato látka by mohla být lokalizována pomocí těchto přístrojů.A mohl by být včas zlikvidován útočník i na delší vzdálenost.Rozhodně to stojí za zamyšlení pro techniky,chemiky a vědce a já rozhodně tvrdím ,na nic nečekejte pánové a nepodceňujte situaci.Jako další opatření říkám 100 procentní zákaz vstupu pro radikální muslimy ve všech ostatních zemích na světě bez vyjímky.Další možnost je znesnadnění přístupu k penězům a pohoným hmotám,energii.Nebudou mít čím jezdit a bez peněz i hůře bojovat.Další možnosti jsou vyhoštění a nebo zastřelení na hranicích země,pokud by bylo podezření ,že by došlo k ohrožení obyvatel. Nepárejte se s nimi vůbec,nejsou to civilizovaní lidé,ale bezohlední vrazy jako byli ve středověku.Jako nejrychlejší variantu doporučuji je zabít okamžitě,bez čekání,než cokoliv stačí udělat.Oni žádná práva nedodržují v žádné zemi,nedoporučuji je vůbec v čemkoliv je podporovat,ctí jen radikální výklad koránu a nic víc, jen zabíjejí lidi pro svou víru.Ve snaze ovládnout další území.Jejich cílem je ovládnutí do budoucnosti celého světa.Nejedná se skutečně o žádný vtip,ale o skutečnou hrozbu všem ostatním lidem. Stačí hledat na internetu a najdete to.
    • Az uvedes jeden jediny priklad siitskeho sebevrazedneho utocnika v neislamske zemi
      tak ti bude mozne verit. Zatim se pouze brani na svych uzemich. A brani se /mimo Irak/ uspesne. *3*
  • "Podle" mého by měl Zeman říkat svoje bonmoty jenom v Česku a ne v jiných zemích.Všechny rozvědky včetně české potvrzují ruskou přítomnost na Ukrajině.Při anexi Krymu se také rusové dušovali že v tom nemají prsty a po anexi putin přiznal že tam byla ruská armáda bez označení.A ti samí teď operují na východní Ukrajině po boku separatistů podporovaných putinem který říká že ukrajinskou armádu přemohli dělníci a horníci,ti by nikdy neohrozili životy svých žen a dětí.To dovedou jen separatisté kteří k nim nemají žádnou citovou vazbu a je jim jedno kolik lidí svou přítomností k vůli nim zemře.A jestli jsou všichni typu HLINKY tak je to jen banda placených zlodějů a vrahů!
    • Andromedo, na Ostravsku takovým řečem říkáme, že si někdo dělá z huby zádel. Poslední slovo však začíná na ř.
    • Historie specielne pro Andromedu: Mala Rus -Ukrajina se po obdobi, kdy patrila pod soustati
      Kralovstvi polskeho a Velkovevodstvi litevskeho skladala z tzv. Pravobrezni a Levobrezni Ukrajiny, pri cemz se za vychodni hranici Ukrajiny pokladala Zaporozska Sic, a jizni hranice Ukrajiny nikde nedosahovaly k Cernemu mori. Cernomorske pobrezi, dnesni Dnepropetrovsk a Donbas byly v te dobe pohranicnimi oblastmi krymskeho chanatu pod patronizaci Osmanske rise
      a bylo z nich odvleceno do otroctvi 3-4 mil. obyvatel. Po povstani ukrajinskych kozaku se levobrezni Ukrajina pripojila k ruske risi, pravobrezni Ukrajina patrila az do 2. deleni Polska Polsku. 1890 pripojili k Male rusi/jak rikali Ukrajine rusti carove/oblast dnesniho Dnepropetrovska, 1922 bolsevici pripojili k Ukrajine Donbas a cernomorske primori a v letech
      1919 - 1922 existovala tzv. Zapadoukrajinska republika s hlavnim mestem Lvovem. Tu po
      porazce bolseviku pred Varsavou pripojil Pilsudski k Polsku. 1939 toto uzemi pripojil Stalin k USSR, 1940 Stalin zabral Rumunsku Bukovinu - tu pripojil k USSR a Besarabii- z te udelal
      Moldavskou SSR. 1945 Stalin zabral CSR Podkarpatskou Rus a pripojil ji k USSR.
      1954 "daroval" N.S. Chruscov Krym, na nemz byla pred i po odsunu cca 190 000 krymskych Tataru cca 70% ruska vetsina z 2 mil. obyvatel Krymu/nejpozdeji od 19. stoleti/ USSR.
      1991 se zacal rozpadat SSSR a Krym mel v te dobe autonomni status s moznosti secese
      plebiscitem. Tento status byl bez souhlasu Krymu zmenen vladou v Kyjeve 1995.
      No more. *3*
  • to zemanovi zase beztak nakukali na ruské ambasádě v praze, kdy měl zase 3 -ku v žíle *1*
  • No nevím, ale je zvláštní že přes neustálou rétoriku proti RU, NATO neposkytne UK zbraně ani vojenskou pomoc, ta má být na jednotlivých státech pokud se domluví...Že by všechno bylo jinak??
  • To máme teda presidenta. Že je hloupej jsem věděl vždycky, ale tohle už hraničí..........
    dosaďte si sami! *1* *1* *1*
    • Zemana jsem trpěl, ale už poněkolikáté se za něj stydím.Měla by být možnost odvolat prezidenta.
      • Kdybyste k tomuto tematu dnes vyhlasili v CR referendum dostali byste krutou mlatu!
  • Zeman je rřejmě agentem KGB jinak se ty jeho výmysly snad nedají ani vysvětlit , tady trošku všichni zapomínají na to jak to celé začalo a kdo začat , takže pro připomenutí začalo to Ruským zabráním Krymu kde taky oficiálně rusové nebyli , pokud si převlíknou uniformy tak to ještě neznamená že tam nejsou , nevím na co si zeman hraje ale dělá nám jen ostudu a kdo byl někdy ve skandinávii tak dobře ví že se tam nelže a nekrade jako tady takže rozhodně se dá víc věřit švédům než zemánkovi a ještě by se dalo dodat že z Ruska nikdy nic dobrýho nepřišlo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit