Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Přijde mi, že ta ten problém najít optimální IT řešení ve veřejné správě na cokoliv je fakt do nebe volající. Přitom tady existuje spousta soukromých firem, které buď podobná řešení realizují, nabízejí, nebo ho aktivně využívají a dokáží tak předat alespoň částečné know-how. Přitom mi přijde, že si vláda neuvědomuje, jak by to spoustu procesů zjednodušilo. A teď fakt nemyslím datové schránky.

  • A co na to Jan Tleskač?

  • " „Tvrdit, že prostředky byly vynaloženy ‚ne zcela účelně‘ jen na základě toho, že se jejich přínos ve školství ‚zatím pozitivně neprojevil‘, tedy nelze a MŠMT s tímto závěrem NKÚ nesouhlasí,“ reagovala mluvčí resortu Aneta Lednová."

    Takže jak KONKRÉTNĚ byly ty miliony použity. V článku jsem se o tom nedočetl, takže doufám, že se toho ujme nějaký investigativní novinář a rozepíše těch 8 miliard podrobně. Tedy logicky předpokládám, že každá koruna z těch 8 mld musí být nějak účetně doložena.

    Nebo se pletu?


  • Tady ten NKÚ by se měl také změnit. Je málo pirátský a málo fialový. Skoro by si jeden mohl myslet, že něco není v pořádku. A to tedy ne!! 

  • Náhodou efekt je veliký. Víte, co bazilišků se nakapsovalo? 8 miliard už je fajn malá domů. To bylo provizí a úplatků. 🙄

    • A co bylo tenkrát řevu kvůli dotaci 50 milionů na Čapí hnízdo. Statisíce chvilkařů kvůli tomu vyrazilo opakovaně na Letnou. Proč nejdou i nyní, při daleko větší částce? Vždyť to bylo také za Babiše.



Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit