Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Občané a ovčané píšu vám den před sametovým podvodem .Za presidenta si zvolte p.ing Zemana,protože má kvalitní školu z minulé doby,což se nyní nedá napsat.Vždy jsem měl rád lidi,kteří mají hlavu a nežerou vše co se jim předloží/může být zkažené/.a mají svůj názor!!!To je velmi důležité.Kolikrát si říkám,že Putin,kdyby byl hajzl jak tady mnozí píšou tak nechá tu slavnou EU vymrznout a ta za jednu zimu vyfičí.Někdo napsal,že dává EU ještě 20let.Já o tom přemýšlím ,že tak 10 a této pademokracii tak rok.To není poplášná zpráva,ale nepamatuji si,že by si s náma někdo před rokem 1989 vytíral prodloužená záda.Mě tato doba uráží a to co se děje při volbě presidenta do dolní a horní komory jsem si nevšíml,že by to byli lidé s charakterem.Okamuru jsem volil pro jeho košer vystupování a vždy upravený a čistý.Bylo mi doporučeno volit Piráty ,po 1/2hod.přesvědčování jsem řekl ne!Nechápu proč není třeba u ODS předseda Stanjůra a je mluvčáček Fiala.Ostraváky mám rád,protože jsem je poznal při záchraně života jednoho pražáka,ktery nikdy nevolil partu kolem rétorika Kalouska a Šlafenberka.ČSSD také ne .Sobotka ten by měl kandidovat za Piráty a ne za stranu s tradicí.To vzkazuje člověk,který politiku dělal jako koníčka zadarmo a od píky.
  • Profesor Drahoš by byla dobrá volba, je inteligentní, dobře vypadá a zajisté má kultivovaný slovník. Jen se bojím, že je ovlivnitelný smečkou , která ovládá současný mainstrem, sdělovací prostředky a jednoznačně strani lidem, kteří s národem nedrží basu. Takový člověk, který schvaluje vraždu nevinných civilistů; prodává svou čest za post prezidentské funkce, prodá i vlast. Tedy jeho ambice jsou nad zájmy obyčejného lidu. Šel by na ruku bohatým proevropským a protiruským skupinám, stejně jako Havel, neboť se hlasi k jeho myšlenkám. Suma sumárum slušný, reprezentativní, avšak nepřijatelný
    • Mě fascinuje že kdo nesouhlasí je proruský?.TUHLE DEMAGOGII SI VYMYSLEL KDO? To je nějaká rétorika 50 let?
  • Zadarmo drahej Drahoš
  • drahoše do koše !!!!!!
  • Ty Drahošu....volím jistotu-Zemana!!!!
    • Každý volí symbol země k obrazu svému. Někdo volí slušného, vzdělaného člověka, který bude důstojným symbolem naší země na mezinárodním fóru. Někdo volí prolhaného křiváka, sprosťáka a ožralého hulváta. Také k obrazu svému.
      • Hodnotit někoho jak momentálně vypadá je ubohé a krátkozraké. Bůh stvořil člověka k obrazu svému,tak si nehraj na rozumbradu a nepapouškuj čt žumpa a spol. Nás to nezajímá kozomrde z Tiscali. Dobrou.
        • Nehodnotím nikoho jak vypadá, ale jak SE CHOVÁ.
          Jinak tu reakci považuji za poněkud "mimo mísu".
          • V tom případě nechtěj vědět jak hodnotíme tebe když tu urážíš prezidenta. Sám bys poučoval a chovat se neumíš.
  • Eliška Hašková Coolidge pracovala pro pět amerických prezidentů! Může tedy srovnávat a dalo by se očekávat, že současného českého prezidenta Miloše Zemana strhá, jak to jen jde. Jenže omyl! Diplomatka a lektorka společenského chování prozradila, co si myslí jak o hlavě státu, tak třeba o Andreji Babišovi! Jak sama bývalá asistentka pěti prezidentů USA potvrdila, sama volila Miloše Zemana za českého prezidenta. Prý si o něm nemyslí to, co někteří jeho odpůrci. Už vůbec ne, že společnost rozděluje! „Osobně si nemyslím, že Miloš Zeman rozděluje českou společnost. Nelituji, že jsem mu dala hlas. Sice by řadu věcí mohl říct jinak, ale je bez diskuze, že tento národ miluje a stojí za ním. Má odvahu jít proti proudu, když je to nutné, je svůj, ale je autentický,“ řekla v nedávném rozhovoru pro Deník Eliška Hašková Coolidge, která by si mohla dovolit velkou kritiku vůči Miloši Zemanovi. Ale velmi dobře ví, že jen ve volbě takzvaně slušných slov to není. „Kromě toho politická korektnost nejen v Čechách, ale i v USA, je cesta do pekel. Politická korektnost totiž nikdy nenahradí respekt, protože ten jde přímo ze srdce,“ míní diplomatka. To, že mnozí kritizují Zemana kvůli jeho někdy až velmi nediplomatickému a možná “buranskému“ chování, Coolidge moc nerozumí! „Ne vždycky je povrchní chování známkou charakteru. Více věřím v upřímnost a pravdu, v inteligenci, bezúhonnost a schopnost vést a vyjednávat. Jsme jenom lidi a nikdo není dokonalý,“ říká žena, která je vzorem diplomacie, ale nebojí se být kritická. Zda bude volit Miloše Zemana příště, zatím neprozradila. Prý se rozhodne tehdy, až bude jasné, kdo všechno bude kandidovat.
    Hašková Coolidge se také vyjadřuje k osobě Andreje Babiše. Opět ho nekritizuje, ale vidí na něm pozitiva. „Vždyť dává celou svou výplatu od státu na charitu. Je to člověk, který něčeho dosáhl, umí vést a umí vyjednávat,“ dodala bývalá asistentka pěti amerických prezidentů, která si myslí, že je potřeba udělat tlustou čáru mezi podnikáním a politikou…
    • Paní Coolidgwemá svůj názor, my máme již zkušenosti s agentem Klausem, který je poslušen
      trpajzlíka iplatfusáka Medvěžonka, který si nahrabal majetku až stydno! Jak dlouho jim to vydrží, i s požehnáním ruské pravoslavné církve?
    • Paní Coolidgwemá svůj názor, my máme již zkušenosti s agentem Klausem, který je poslušen
      trpajzlíka iplatfusáka Medvěžonka, který si nahrabal majetku až stydno! Jak dlouho jim to vydrží, i s požehnáním ruské pravoslavné církve?
    • Paní Coolidgwemá svůj názor, my máme již zkušenosti s agentem Klausem, který je poslušen
      trpajzlíka iplatfusáka Medvěžonka, který si nahrabal majetku až stydno! Jak dlouho jim to vydrží, i s požehnáním ruské pravoslavné církve?
  • Každý bude lepší než ten ožralý samolibý sprosťák a hulvát, který se projevuje jak Putinův kolaborant co straší na hradě a dělá ostudu naší zemi po celém světě.
    • Ajajaj, že by tady tkvělo čertovo kopýtko? Vždyť v době, kdy každý povaleč má za občanskou povinnost kopnout si do Ruska a jmenovitě do prezidenta Putina, v době, kdy Putin je nejvyšší zloduch, který může za všechna neštěstí lidstva včetně amerických agresí po celém světě, o vpádu vojsk varšavské smlouvy nemluvě, znějí prezidentova slova skutečně jako doušek vody čisté, jak by řekl básník.
      A část rozhovortu s redaktzorem ČT Pokorným: ..„Pane redaktore, slyšel jste poslední písničku Karla Kryla, kterou mně přivezl do Lidového domu a která se jmenuje Demokracie rozkvétá?“. Moderátor odvážně přiznal, že už ji někdy slyšel. „V tom případě Vám už vůbec nemusím odpovídat. Ale víte, čím byste mně udělali obrovskou radost? Pokud Český rozhlas není tak servilní, že by neměl odvahu to udělat, pusťte někdy, neříkám nutně teď, tuhle písničku vašim posluchačům. A to bude odpověď na Vaši otázku.“ Hovor na toto téma ještě chvíli pokračuje a je zábavné sledovat úhybné manévry redaktora Pokorného, načež se hovor překlenul na volby a na účinkování vlády. Za celou dobu si pan redaktor nedovolil slíbit, že tu Krylovu písničku Český rozhlas pustí.
      • Lery, Ty jsi vyškolená ... Semelová, nic víc!
      • Lery, Ty jsi vyškolená ... Semelová, nic víc!
      • Lery, Ty jsi vyškolená ... Semelová, nic víc!
    • kdybys slyšel dva dny starý rozhovor věděl bys že se ti práší od huby
  • by nás přišel draho...
  • Člověk co byl ve vysoké funkci za totality musel kolaborovat s komunisty a min. v hledáčku STB jinak to nebylo ani možné. Spousta lidí co něco říkala proti komunistům byla za mřížemi, ale tento člověk cestoval po světě. Pro normálního smrtelníka nebylo možné vycestovat na západ, ale tito lidé měli hranice otevřené a proč asi?
    • Soudruh Drahoš byl za komárů i v USA
  • Starostové se svými 5% v čele s Farským,který žvaní kraviny a nemá žádnou snahu cokoliv a jakkoliv pozitivně plnit svůj program,což uvedl hned minutu po výsledcích voleb.-PŮJDEME DO OPOZICE- což hovoří za vše.Koho tedy oni chtějí doporučovat.Oni nedělají konstruktivní politiku ale destruktivní v neprospěch našich občanů.P.Drahoš ať se tedy vrátí kam patří a se vými politickými zkušenostmi by měl stejně jako Horáček a jiní pro mně absolutně neznámí raději neoblbovat voliče svými líbivými žvásty.Děkuji nechci.Postoj Farského je zcela mimo.Nechápu,jak může někdo vykonávat konstruktivní politiku v opozici a to se šesti poslanci.Ten člověk a celé hnutí je trošku mentálně podivné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit