Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na mě si nepřijdou, já si dávám hodně velký pozor a u cizích čísel si zjišťuju, kdo volal , ale u těch starších lidí je to problém. Jednak se neumí tolik pohybovat na internetu, nebo k němu ani nemají přístup a pak jsou hodně důvěřivý, takže není takový problém je oblbnout.

  • Mnichovská dohoda je taková prkotina kterou není třeba si připomínat!

    Vždyť bychom tím mohli poškodit vztahy mezi našimi velkými přáteli Němci, Italy, Francouzy a Anglány.

    Oni
    to tenkrát nemysleli špatně, to jen ČSR to vše špatně pochopilo a těch
    pár našich lidských obětí, díky "Mnichovu" za WWII přece nestojí ani za
    připomínku! Připomínku podlosti našich "spojenců!"
  • Rozhodně špatné bylo už to, že někdo schváli, že smlouva po telefonu může být uzavřena vaším jediným slůvkem "Ano". Kupodivu nebylo schváleno, abyste měli na to samé číslo možnost zavolat se svým "NE" a smlouva by byla ukončena.

    Toto byl od politiků, kteří to schválili vůči lidem podraz. I to zboží, které si objednáte z e-shopu můžete do 14 dní vrátit. A tady jednos lsovo do telefonu může mít pro vás nedozírné následky. 

    To je prostě špatně a mělo by se to co nejdřív zrušit.

  • I kdyby jste se na hlavu postavili a ječeli ještě více pro každého
    normálního občana této země jsou a budou ty dva lidské hnusy - Kalousek a Havel/Tomis jen lidským odpadem.

    Jen vzhůru psanci této země, jen vzhůru, vzhůru na Letnou

    A stejně tu revoluci uděláme a prohrajem!

    • Bolševický zloději nicku, jsi ubohý. Ale co čekat od komunisty, že?

      • A co s tím uděláš, ty kornoute sajmonů. Nic, protože jsi hňup z Tischcali...ha...ha...

      • Čest práci soudružko Simono!

  • Vyčerpávajícím způsobem obsažný všeobecný návod na úspěšný odpor vůči podvodníkům neexistuje, Kreativita podvodníků je téměř nekonečná a vždycky někteří jedinci se nechají napálit. I političtí hochštapleři kandidující ve volbách též spoléhají na lidskou intelektovou omezenost. Bohužel podvody jakéhokoliv druhu byly, jsou a budou. Senioři jsou pochopitelně ohroženou skupinou lidí, protože mnozí trpí stařeckou demencí atd.
    • však máme největšího podvodníka odkláněče za premiéra a spoustě lidí to nevadí ještě ho klidně volí voly

    • Mýte nesporně pravdu - špinavci všeho druhu - političtí  hochštapleři babiš se zeMANem jsou zářným příkladem toho jak z lidské intelektv omezenosi vytřískat politický kapitál.

      • Tak kupříkladu tady MAN je zářným příkladem neléčené demence.Do nekonečna tady prudí na jedno téma.Zaprasil tady místa a místa svými přiblblými nadávkami.A to je tak maximu co může.Už se nemůže dočkat až zase bude setkání lůzy na Letné.Už jsou namalována hesla na kartonu, přichystány přiblblé průpovídky.To zas bude ve zprávách legrace.

        • No od tebe to sedí koblihopšouku.

          Je úměvné jak tě pouhé konstatování nezvratných faktů dovede nastarovat. Královsky se bavím nad tvojí neléčenou demencí, kdy tvůj výblitek je hodný i takového "myslytele" jako je ten tvůj lidský h.ůj z hradu.

          I kdyby jsi se na hlavu postavil a ječel ještě více pro každého normálního občana této země jsou a budou ty dva lidské hnusy - zeMAN a Bureš/babiš jen lidským odpadem.

      • Ano, ti političtí hochštapleři, bezcharakterní vydřiduch a zdegenerovaný psychopat jsou obrazem českého stáda, které se komunistům podařilo v naší zemi udělat z velké části samostatných občanů hodných toho označení.

  • Pěkně vyčuraným novodobým zlodějem je ovšem Česká televize.Banda od vás vybere koncesionářské poplatky.Slušný balík.A pak má zakotveno v zákoně-že jejich rozdělování nelze kontrolovat.A tak si zlodějíčkové přesouvají penízky, utrácejí miliony za pochybné akce .....A vyjímkou není financování pařby na festivalu ve Varech.Proto se vyplatí si TV odhlásit.Za rok ušetříte nějakou kačku, ale zejména máte překrásný a nenahraditelný pocit.Totiž že nesypete peníze loupežníkům.

    • Myslím si, že odhlásit ČT nelze, nekoukám  na ní, ale platit musím prostě zlodějna.

      • Za zbytečnost se odhlásit dá. Není to k ničemu , 

        • Jasně že lze odhlásit.Ale je třeba okolo toho chvíli chodit.Informovat se na netu.Projít si triky.Chvíli prudí s výhružnými dopisy a pak je klid.Nelze házet perly sviním na Kavkách!

          • Od kdy sídlí soukup s tou svoji prolhanou barandovskou  hlásnou troubou - zeMANofilckovou smečkou na Kavkách?

  • Ono to slovo Ano je vůbec proflakle ze všech stran. 

    Proto neříkáme nejen ano , jo , ale ani nepoužíváme cizí exotická slova , jako třeba hej. 

    Lépe nebude , jediná jistota. A díky nekonečné blbosti voličů východního hochštaplera a nepovedeného Jánošíka už je hůř. A bude ještě víc . Ten Stockholmský nebo také Palmeho syndrom je tady opravdu silný. 

    Což ovšem jednodušší prvoci cobolovi zlodějiny nechápající , vlastně nic téměř nechápající,  také nechapou a pochopí teprve až nebudou mít co do huby. Což jim už předem uprimne přeju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit