Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to mi prosím někdo řekněte, jak tu někdo píše o kratomu. Opravdu to dokáže pomoci? Fakt by mě to zajímalo. 

    • Záleží s čím přesně... Jakože při přiměřeném dávkování dokáže kratom nakopnout a dodat chuť a energii do života i do práce. Já jsem třeba hodně ráda, že jsem na něj narazila a mám s ním opravdu dobrou zkušenost. 

      • Zkusila bych to, jestli vás to dokáže nakopnout, tak by to bylo hodně fajn. Mohu se zeptat, kde nakupujete? 

  • Manželka měla deprese po smrti její matky. Chtěl jsem ji pomoct, ale nevěděl jsem moc jak. Dostala nějaké léky, které ji vždy akorát uspávají. Bavil jsem se o tom s kamarádem, který mi doporučil kratom. Je to přírodní produkt, který se běžně používá mezi sportovci https://kratomlevne.cz/ Dokáže manželku uklidnit a normálně vrátit do života. Je po něm zase příjemná a plná života pro mě i děti. 

  • Deprese co to je? Když přijde podzim, tak se cítím jako ryba ve vodě, dostanu spoustu energie a mohl bych skály lámat. Správně dýchat? Celý rok dýchám asi špatně, tak si zapálím fajfku a cítím se jako znovu zrozený.
    Toto se píše každý rok když přijde podzim, pozor na deprese. Potom řidiči přezujte si auta a přizpůsobte rychloststavu vozovky. Na jaře zase přijde očista organismu, ale toto již znaly před 2 000 lety, stále kolem do kola toto opakuje TV a média aby měla o čem psát. Už se to nedá poslouchat.
  • Na skutečné deprese "obyčejný" návod nestačí. Deprese jsou vážná věc, mají na svém kontě mnoho sebevražd.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit