Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jako SOUKROMÁ ! televize se můžou thematicky vyhra|ňovat jak chtějí.
    to co mi vadí je že STEJNÝM způsobem funguje polostátní Česká televize kterou si platíme my, občasné.
    jděte se podívat na zasedání ČT .. kritizujte Zemana, vítejte uprchlíky, strašte komunismem..
    • Až se z ČT-televize stane ANO-televize, tak bude řízená jako podnik a bude muset vysílat to za co ji majitel podniku bude platit. Jinak dostanou zaměstnanci výpověď a půjdou na pracák. *15*
  • Který čuně psalo ten článek to nemá v hlavě srovnané, pravda nevoní některým ! *11*
    • josef.servit.9
      Fendrych čuně to napsal, to je ten z vnitra co odnášel kufry plné dolarů. Havel ho zřejmě
      úkoloval.Proč nenapíše kde je Havel dostal? ČT televize mandelinek se určitě k Primě přidá?
      Američan ředitel to určitě podpoří.
  • Zjevně fašistiko-sluníčkářký článek.
    Zkázat lidem myslet co?
  • A celá diskuse je v haj..u smradlavé Simony *10*
  • Tenhle pisišul se učil psát v Bruselu nebo dokonce v Istambulu?! Možná i na Brněnské univerzitě Proroka Mohameda!!! *8*
  • TV Prima dělá pouze to, co ostatní - své zpravodajství. Pokud se někdo na TV Prima zlobí proto, že měl pocit, že média informují objektivně, tak je mi ho líto. Média zpravidla ovlivňují veřejné mínění výběrem informací, výběrem řečníků, záběrů, střihem apod.

Kdo z nás je vždy zcela objektivní? Neboli - kdo z nás informuje pravidě bez ohledu na to, jestli to poškodí jeho, či naopak pomůže jeho "nepříteli"? Kdo z nás je za všech okolností pravdivý?
  • Až tu bude právo šarija ,Sobotka a kámoši co je vítaly budou v USA
    • A nebo konvertují k islámu... *1*
  • tak tohle je zas pohled do smradlavé kuchyně tiscali
  • Tak podívejte se, já sleduji rasíjatudej, tam je vše,co potřebuji, posledně jsem si tam zahrál i hru jízda s denními vlky!
  • Předávám vám teplouše Semjona Gayínka, pohrajte a zameťte si s ním, je to velice zábavné!!!
    Během chvilky je v křeči a s tikem, inu Touretteův syndrom se nedá léčit!!!

YEA, YEA, YEAH !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit