Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jó pohřbívání za živa? To my Češi občas děláme a jsme na to hrdí! Ve Vojkovicích jsme za živa pohřbívali Němce v roce 1945.Byli bychom to udělali už dřív,jenže předtím se to nesmělo ,ale pak už to šlo.

    • tvůj tata nebo dědek, hňupe

    • A jestli se to delo , tak proc se to tedy delo,  v tom roce 45 ? A zorvna v tom roce. Proc ne treba v roce 30 50 proste jindy ? Jen tak z niceho nic se zacaly provadet nenavistne skutky ?! Z jakeho duvodu  , jen tak  pro radost , misto strelnic a houpacek na posviceni ? Kdo k tomu dal duvod , jestli je to pravda? A jaky byl ten duvod , ze se to delo ? 

      Kdo seje vitr sklizi bouri.  Nejake nemistne ceske sebemrskacstvi v tomhle pripade nema opravdu opodstatneni. 

      Mimochodem , v tom r 45 napriklad americti radovi vojaci postrileli dozorce v KZ Dachau. A general Patton rozhodl nic nevysetrovat , uzavrit , konec. Muze na to byt hrdy nebo ne ? A proc se to asi stalo ? 

      • Jasně,vítr a bouře a jiní taky.Proč ne? Jenže motiv neomlouvá.Prostě jsme dělali zvěrstva a neomlouváme se za ně,jsme na ně hrdí ,protože je jednou zase uděláme.To není sebemrskačství,to dělají Němci.Narozdíl od nich my o tom nediskutujeme,když pohřbíváme za živa.

        • Jed si o tom podiskutovat do Lidic napriklad . Tech mist je pochopitelne mnohem vic, jen ty Lidice jsou takove proflakle. Diskutovat neni o cem. Pokud se tak delo v te dobe a po tom vsem co Nemci tenkrat spachali temer na celem svete , necitim potrebu a nemam duvod o tom diskutovat. V poradku . Pouceni a vystraha pro jejich dalsi generace , ktere by to treba chteli zopakovat. A nejen Nemci.  Jejich konani nebylo poprve takhle zrudne . I svetova valka nebyla o nic lepsi. Po tom co pachali na okupovanych uzemich si nic jineho nezaslouzili a nezaslouzi. 

          Drive se take popravovalo dosti zrudnym zpusobem a popravy byly verejne a umyslne pomale. Viz treba Kat Mydlar. proc asi ? Priklady tahnou a take odrazuji . 

          • Přiznali jsme se ke 40 tisícům vražd a k mučení ne z důvodů viny,ale z národnostního  důvodu.Etnickou čistku jsme provedli v tisíc sto jedenácti koncentračních táborech,ve kterých jsme dělali zvěrstva,proti kterým už tehdy oficiálně protestovalo OSN a USA.Diskuze o tom možná není,přiznali jsme to a podepsali v česko-německé deklaraci.Takže až se zase bude mluvit o zvěrstvech,neodsuzujme je,ale hrdě se k nim hlasme.

               

  • KIMCID

    Téma minulé Epochy

  • Nektera opatreni proti tomuhle maleru jsou dodnes dost desiva. Namornicky pohreb napriklad. Zasiti do plachty a posledni steh sel hluboko nosem a usty neboztika. Varianta paleni rektalu necim zhavym. A da se dnes s urcitosti rict , ze je tohle vyloucene ? Jedine snad pri kremaci . Pri klasickem pohrbu potom opravdu nechat vyhnit a pockat. Jinak je to stale mozne. Lidsky mozek je doposud neprobadany a asi dokaze uvest cloveka do nejakeho hooodne hlubokeho spanku , neco jako treba medved. Z toho potom ty pribehy ze zahrobi , setkani se zemrelymi predky a dalsi pikantnosti. Ti lide ve skutecnosti nezemreli , nebyli na druhem brehu. Jen v nejake tehle asi mediataci. A meli asi sakra stesti , ze je nestacili pohrbit zaziva. 

    • Admsap

      Pitva spolehlivě zamezí pohřbení zaživa.

  • ta fotka se mi líbí,hodila by se na obal LP nějaké bigbítové skupiny.

  • kerim24
    ...jakej středověk....fašouni to praktikovali mezi lety 1939-1945 běžně
    • Od koho se to asi tak naučili - správně SSSR náš vzor - že ano - vraždící komoušské bestie v nichž je to do dneška.

      Kde byl AH se svými válečníky, když soudruzi ve jménu jediné "správné" cesty likvidovali takto celé oblasti.

      A že to tak je vám potvrdí určitě i jejich noshled zeman - četl to vpravo dole.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit