Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo aha ten knecht je kníže? a mě přišel nějakej degenerovanej
  • Kolik knížat a hrabat máme v vládě když tytuli jsou zakázany již před nástupem komunyzmu.
  • Bátora, toť hrdina a spolu s ním byl i Dobeš, ovšem do té doby, než se tomu spícímu slintavci, staříkovi omluvil, Kalousek, ten ať jde přímo a směle a přímo do prde-e.
  • *6* *6* Jen ať prská Kalous jeden, na každého jednou dojde, uněj je to příliš pozdě..
  • Chudáček starej... To se mu to bezostyšně prská, když ví, že ho přinejmenším ze tří důvodů nemohu vyzvat na souboj...", napsal prý Bátora jako reakci na Schwarzenbergův výrok z minulého týdne, který se měl týkat pochodu gayů a lesbiček v rámci Prague Pride festivalu. A nastala lavina. Ministři z TOP 09 poté opustili zasedání vlády.
    Ještě více těchto pičovin a ono se jim to pose-e samo.
  • Jen ať Kalous a další lumpové odejdou my jim poděkujem ale je potřeba je následně uvalit do žaláře za jejich zločiny. Pan kníže se ještě nevyjádřil ale tato Batorova slova zazněla na citaci knížete ve smyslu že Batora je v politice nějaké chmýří u p.dele tak nevím co se kalous tak čertí vždyť byl nedávno ještě svatej.
  • Kníže se nemá proč urážet a jeho místo ve vládě je urážka celého národa .
    Jen pro osvěžení paměti:Případ nepovšimnuté knihy.
    Havel udával Židy a Schwarzenberg používal k práci vězně z tábora v Letech
    Autor: Tereza Spencerová | Publikováno: 30.1.2011 | Rubrika: U NÁS
    Rodiče šéfa diplomacie Karla Schwarzenberga využívali k levné práci vězně z kárného a později sběrného tábora Lety u Písku. Uvedl to týdeník The Prague Post s odvoláním na nové vydání knihy Bouře amerického autora Paula Polanského. Nabízíme vám text, který na toto téma vyšel už v roce 2003.
    Historie, kterou vám chci vyprávět, se začala odvíjet 6. prosince 1939, kdy se nad schwarzenberským panstvím zcela nečekaně přehnala živelní pohroma. Nejprve se spustil déšť a po něm dva dny, které se zdály nekonečné, padaly neuvěřitelné přívaly sněhu; bylo ho tolik, že pod jeho tíhou popadalo čtyřicet procent smrků, borovic, buků, jedlí, kaštanů, javorů, jasanů, topolů, olší a bříz. Deset tisíc hektarů schwarzenberských lesů, hlavního zdroje příjmů tohoto šlechtického rodu, se během dvoudenní kalamity proměnilo v neproniknutelnou spoušť polomů.Když konečně přestalo sněžit a kníže z věže svého zámku obhlédl panství, byl zděšen. Podle prvních skromných odhadů by s dělníky, kteří byli v okolních vesnicích k mání, náprava škody trvala patnáct až dvacet let. To by se ale pro Schwarzenberky, kteří byli mezi tehdejšími největšími vlastníky půdy v Čechách na jedenáctém místě, fakticky rovnalo bankrotu.
    Pomoc v nouzi.Kníže měl své panství rád, řádně se o ně staral a spatřoval v něm pokračování rodové tradice. Co by tedy pro jeho záchranu neudělal! V září 1939 napsal spolu s dalšími dvanácti českými šlechtici prezidentu Benešovi dopis, v němž ho naléhavě žádal, aby se nevzdával Sudet. Když pak Němci obsadili české země, poslal kníže a jedenatřicet jeho vznešených přátel dopis také prezidentu Háchovi, kde se hrdě přihlásili k Čechům, a to i přesto, že většina jejich předků pocházela z Německa nebo Rakouska.Při pohledu na tu spoušť ale knížeti nezbylo než se zhluboka napít svého oblíbeného šampaňského a obrátit se na protektorátní správu znovu. Tentokrát už ale nepsal prezidentovi, namísto toho vyslal svého advokáta na 5. odbor ministerstva vnitra, by u tamního zástupce ředitele zjistil, jestli by ministerstvo nemohlo na jeho panství zřídit tábor a poslat do něj pracovní sílu, která by pomohla při likvidaci poničeného lesa.V protektorátu v té době na základě výnosů z let 1927, 1931 a z počátku března 1939 existovalo už patnáct pracovních táborů, do kterých byli sváženi kriminálníci a osoby vyhýbající se práci. Úřady Schwarzenberkovu advokátovi vyšli vstříc, zřejmě i proto, by Němcům ukázaly, že se Češi s nepohodlnými jedinci z vlastních řad dokážou vypořádat i bez německé pomoci, a tak v létě 1940 opravdu vznikl pracovní tábor v Letech u Písku, jehož jediným cílem bylo pomoci Schwarzenberkům z nouze...Podstatně zkráceno-celý článek najdete pod heslem -Případ nepovšimnuté knihy
  • Kdo to je ten Bátora, ňáký slovenský hokejista?
    • Tvoje krevní skupina. Nedělej,že ho neznáš? Mám vaší společnou fotku z průvodu...
  • Ten Šlafenberg je asi zdegenerovany , že pořád spí.Kež to není dědičné.
    • U tebe nemá co zdegenerovat, ubožáku.
  • Táhněte do háje už všichni !!!!! Nechci ani nácka,ani tuneldědky,ani Kradouska a celou tu vládnoucí lůzu,aby mně vládla a zastupovala na pohřbech-Saša Radar-i jinde v zahraničí. Pojďme si zde udělat ISLAND 2.!!!! *3*
    • Myslíš, že někdo chce tebe, trdýlko?
      • Tak tebe jsem již tady, monotematický ,muži nečekal ! Pro všechny diskutující, tento nick má jediné téma a to chronickou nenávist ke všem z levicového spektra a samozřejmě k jeho orgasmům ho vybičuje Jyrka ! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit