Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jo no Hlídací pes, co dodat.

  • Horší by bylo ,kdyby ubyli turisté z Thajvanu .  To by někdo nemusel psychicky unést.

  • No jo Hlidaci pes.....uz kdyz jsem tohle precetl, tak mam jasno.......Ma smysl vubec cokoliv rikat o jejich "tvorbe"..... Staci se podivat na to, co zjistoval "Xaver" ....a clovek hned vi, s kym ma tu cest......


  • No, houbovitý primátor všem Číňanům zahraje bandurskou!! 

    Ještě tak, aby k nám jezdili!! My máme raději pozvracenou a pomočenou Prahu od dánských a německých puberťáků. To tak ještě pátá kolona té zlé Číny!!!

    Naše babička nás doma učila, že k hostům se máme chovat slušně a jako hosté slušně vystupovat. To víte, stará škola. 

    Budeme se řídit radami pana redaktora z Hlídacího pejska. Ten ví všechno nejlépe. 

  • Tak vida, kampak se zase ten Liftjarda vecpal. Zatim zadna z jeho drivejsich  " aktivit " neskoncila zadnym prekvapenim. Cili zase propadakem jako obvykle. Tahle sorta lidi ma opravdu talent pripalit i vodu. Takze vyvoj a smer jakym se Jardova dalsi v rade ideologie ubira, neni opravdu zadnym prekvapenim. A ta letecka doprava, kterou cinane ke svym cestam sem pouzivaji? Tak ta k tomu patri uz z tradice. V tom ma Luftjarfa take bohatou praxi, jak s ajroplanama na zem, spise tedy pod zem a nikdy jinak..

  • No oni jsou ti žluťáci přeci jen v Praze poznat.A nepřijíždějí jen na čumendu, ale zpravidla nějakou tu kačku pusti.Mnohdy pořádnou kačku.Ale pak jsou tady Všeználci z hlidacihočokla nebo Magistrátu.Ti rozumí všemu nejlépe.Zejména smečka těch s pirátskou vlajkou ve znaku si myslí, že všem ukáží.Houby. Zatím žlutí ukázali nám.Chcete si zaletět do daleké Číny?Není problém.Letenka je za pár kaček.Akorát vízum.Si kliknete na ambasádu - a ejhle pikolik.K aktuální ceně víza je připsáno.Cena víza vydávaného v Praze se zvyšuje o 1000 Kč! Ceny víz v Bratislavě a Vídni zůstávají nezměněny.Konec citátu.Tak vám vy nejchytřejší Piráti děkujeme.Bezmozci si honí ego, běžný výletník to zaplatí.Hoši vykopat vás z radnice.Vykopat!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit