Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Že se ty how Áda polský alespoň nestydí,jet ospravedlňovat ty tlející mňamky co nám posílají!
    Jak křesťanské!!! *16*
  • Jakákoliv suverénní zem by dovoz jejich "potravin" už dávno zakázala. To že tak české úřady neučinili je známka toho že jsme kolonie.
    • Ano jsme kolonie a navíc jsme ovce, když to stále kupujeme. Prostě, kde není značka cz. , naše vlajka nebo a-kvalita tak to prostě nekoupím. Navíc se tím svinstvem ještě zadlužujeme, protože každý dovoz zvyšuje náš státní dluh. Prostě ekonomické vědomí tohoto národa včetně těch mladých "studovaných" je naprosto tristní. Navíc nejlepší podnikatel loňského roku byl Čech, který právě dovážel nejvíce zboží- tedy toho svinstva do ČR právě z Polska a když se ho ptali, proč právě toto zboží, tak odpověděl, že když to lidi kupují, tak proč by to nevozil . On si tak namastil kapsu, ještě dostal za to titul nejlepší podnikatel, občánkové to svinstvo stále kupují a zadlužují stát každoročně v řádech desítek miliard korun. Naše blbost kvete více než ikebana.
  • Kdopak asi zaplati takovou saskarnu... U nas se rika:"Navrch huj, uvnitr fuj"... To se jim to bude kraaaaasne varit, kdyz suroviny budou mit krasne, zdrave a plnohodnotne... Ale at uvari z tech "sracek", co nam sem porad posilaji... To by se jim krivily drzky... *16* *16* *16*
    • Na vině je hlavně nenažranost,drzost a vychcanost našich "obchodníků a hlavně markeťáků", kteří ve snaze "co nejlevněji".. nechávají tohle do stále ještě "ostbloku" vozit včetně požadavků na složení, chuť a hlavně cenu. Těmto by se měla křivit držka a případně jim to mají zákazníci narvat doslova do chřtánu, aby si užili toho co prodávají, pak ještě je mají vyfackovat z obchodu ven s tím, že by měli za to co prodávají nést odpovědnost, protože prokázat to že jejich zboží nemá vůbec proklamované vlastnosti, chuť a ani složení by neměl být zas tak velký problém. Když si to naši lidi nechají líbit ve stylu že "dobré, české a uprděné prase všechno spase hlavně, aby to bylo levné.." a naše vláda je k tomu ještě zbabělá, nesebevědomá a zkorumpovaná napříč politickým spektrem, tak si to tu každý prostě a jednoduše i hlavně drze dovolí to co by si doma nedovolili..
  • U nás žádné chemikálie v jídle nejsou.Poláka bych ale nepozřel.
    • Poláci jsou náhodou velmi chutné kachny *15*
  • Je pravdou, že Poláci jsou "podnikaví obchodníci". Vím o tom také své. Jenomže problém je jinde. Naši schopní a vzdělaní vyjednávači (viz proslulou větu "Ájem optimistyk"), svého času nebyli v Bruselu schopni vyjednat vedle mnohého jiného i dostatečné kvóty na zemědělské výrobky. To vedlo samozřejmě k omezení až zrušení výroby řady zemědělských komodit včetně příslušných dotací u nás ve prospěch jiných evropských zemí. Následkem toho je úpadek českého zemědělství a masivní dovoz potravin z ostatních zemí EU. Jedinou obranou proti tomu je přesvědčit obyvatelstvo, aby nekupovalo zahraniční, ale české potraviny. Proti tomu orgány EU nemohou zasáhnout. No a na ráně je především Polsko. Kdo by si to přece chtěl rozházet kupř. s Německem, že? V budoucnu můžeme čekat podobné hašteření třeba s Irskem nebo Belgií či Maďarskem....
    • Ano měli jsme "skvělé" eurokomisaře - Telička a Špidla, kteří pro nás nevyjednali vůbec nic na rozdíl od ostatních států a tak dnes jsme nesoběstační v potravinách a zadlužujeme se ročně v řádech desítek miliard korun ročně. Ovšem naši mladí a "vzdělaní" jsou neuvěřitelně hloupí i s vysokoškolskými tituly a toto si nejsou schopni uvědomit, že prostě je třeba tlačit na zahraniční řetězce a kupovat české výrobky, nebo se dluhu nezbavíme. Jde opravdu o velké peníze, miliardy nejsou maličkostí. Kupovat zahraniční vajíčka je blbost nebetyčná a další potraviny také .Dluh zvyšujeme zbytečně i my sami tímto způsobem. A drzost Teličky, který jako eurokomisař selhal, přešel za velké peníze k Bakalovi a nyní když se doly potápí, tak přeběhl k Babišovi do ANO a opět kandiduje do EU. Doufám, že se nenajde dost hlupáků, kteří tohoto neschopného kariéristu opět zvolí .
  • Ať to spase to čuně, co to sem vozí!! Někdo to musí nabídnout, ale hlavně někdo dovést!! vezměte k zodpovědnosti dovozce!! a pak toho, co to prodává!!! *12* *12* *12*
    • Dovozcem je nejlepší podnikatel za loňský rok. Dovezl toho svinstva z Polska nejvíce.
  • Když je to tak dobrý, tož ať si to sežerou sami. Já jezdím nakupovat do Německa. *2* *2* *2* *2*
  • "Sranda" a paradox, ale fakt je, že Poláci mají opravdu kvalitnější jídlo, než u nás, ale je třeba rozlišovat jídlo co si kupují oni sami doma.. a to co posílají sem mnohdy s požadavkem složení, ceny a "chuťových zvyklostí" pro Česko od těch co si to u nich objednávají a jediným kritériem je hlavně cena. Pokud člověk chce koupit kvalitu nesmí však jezdit hned za hranice na "trhy", kde je největší šunt co už od pohledu vypadá fakt, jak z tržnice pro "nenáročné" s větou, že dobré "prase" všechno v Česku doslova sežere a hlavně "výhodně" nakoupí..To co se prodává tady u nás v marketech za "jídlo" a jiné věci.. by doma Polák nekoupil...Ti mají své místa, řezníky, zelináře a pod. kam chodí nakupovat.
    • My už máme jen svoje řezníky, ovoce a zeleninu mají hyper-super nebo Vietnamci, ostatní prodejny také cizinci. Našinců je minimum, když opomenu farmářské trhy, které nyní začínají., To jsme To dopracovali. Viděl snad někdo v Německu, Itálii a jinde tolik Vietnamských obchodů a restaurací na kilometr čtvereční? Máme nejvíce ze všech EU zemí hyper-super marketů na jednoho obyvatele , stejně jako benzínových pump. To by si nikde nemohli dovolit, to jde za úplatek jen u nás.
    • Komicky zní věta, že Poláci mají kvalitnější jídlo, bez specifikace, kteří Poláci to jsou! Na stejné úrovni by bylo, že u nás mají lepší jídlo bohatí. Jinak Poláci jsou vykukové, židovské geny se v národě zapřít nedají a s příchodem kapitalismu jim nevěřím skoro nic, neboť podnikaví prodavači teplé vody byli už za totáče. Protože je dost dobře znám, tak si to mohu dovolit tvrdit, Fakt, že jsou přátelštější a statečnější než my, nemění nic na tom, že je třeba si na ně dát bacha při obchodování s čímkoliv. To, že vlastním lidem nabízejí k "jídlu" zdechliny a podobně vypovídá dost o tom, co jsou schopni nabídnout cizímu elementu. Já vím, Cigán v bídě je schopen jíst také kdoví co, včetně zdechlin, ale ono etnikum je od přírody asi odolnější.
  • Proc v Praze?At sve potraviny haji nekde na Sluknovsku,nebo tam,kde je prebytek cikanskeho etnika. *3*
  • Ty jejich jedovatý srágory ať si nechají doma. *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit