Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cituji:"Muž jménem Wej-ťing W. vystudoval na Pekingské univerzitě zahraničních
    studií, odkud prý pochází řada vysoce postavených činitelů čínské
    diplomacie i tajných služeb."

    Přesně! Každá země má svou Eton College. A dost lidí to i ví.

  • wolfcastIe

    Všechnu elektroniku, včetně pc, ntb i mobilu zahoď troubo vymaštěnej!

  • KIMCID

    jistě paměťové čipy ,procesory ,zakladové desky vše čina ouno s ztm uděláš i jako vlastník applu

  • Těch věcí "made in China" moc nemám. A od nynějška si všímám, jestli na kupovaném zboží náhodou není to "made in China". Pokud ano, nekoupím to.

  • KIMCID

    ano a ty s radostí použiváš vše u nich vyrobené.bojkotuj to a už nepiš

  • Čína je rudofašistický alias komunistický totalitní stát.

  • Hysterie kolem Huavei dosahuje vrcholu. Člověk si říká "co za tím asi je???" Jedno vysvětlení by tady bylo......v minulých dnech, jak známo na odvrácené straně Měsíce přistála čínská sonda. Je nejen pravděpodobné, ale prakticky stoprocentně jisté, že viděla co neměla. Tedy měsíční základny jak mimozenšťanů tak Američanů. Co když Číňané Američany vydírají? Mimozemské lodě patrně nepotřebují kupovat naftu za americké dolary, alespoň u benzinek jsem je ještě neviděl. (ale třeba je někdo u SHELLu zahlédl, ať se přihlásí 😀) Létají ve vlastním gravitačním poli generovaném Volnou energií. V tom případě by bylo dobré mít kontrolu nad komunikačními technologiemi, aby nám ti Číňané nepustili do étéru něco co nechceme, aby se veřejnost dozvěděla. Takže čínské technologie opravdu mohou představovat ohrožení, ovšem ne pro nás, otroky v Matrixu (nás jejich informace mohou pouze osvobodit). Ohrožení představují Číňané pro agenty Smithy z CIA a jejich programátory z FEDu a CABAL. Otrokáři se bojí o svá koryta, moc a životy. A OPRÁVNĚNĚ....https://www.matrix-2001.cz/gaia-video/zprava-pro-lidstvo-192



    FILM Above Majestic  https://ulozto.cz/hledej?q=above+Majestic

    Řekl bych, že to vysvětlení má docela logiku.....

  • josef.chmela

    Jsi pouze k smíchu. Kde je Indonésie a Chile proti čínské největší ekonomice světa.

  • Nejúsměvější je,že největší zloděj patentů jako je komunistická Čína má zastání rudých trollů!

    Proč nejedete s Filipem do Číny ?

    Pravda je,že Havlův postoj byl naivní.

    Indoneský a chilský postup byl maximálně efektivní a úspěšný!

  • Nejúsměvější 

  • Nejúsměvější je,že největší zloděj patentů jako je komunistická Čína má zastání rudých trollů!

    Proč nejedete s Filipem do Číny ?

    Pravda je,že Havlův postoj byl naivní.

    Indoneský a chilský postup byl maximálně efektivní a úspěšný!

  • josef.chmela

    USA nenabízí, USA úkolují a vydírají své poskoky a podřízené v EU.

  • josef.chmela

    Čína je nejdále ve vývoji a zavádění technologií sítí páté generace a teroristé z USA a EU tento vývoj zaspali. Proto úkol od teroristů z USA zní jasně: "Huawej zlikvidovat jakýmkoli způsobem". Nejlépe je označit tuto firmu a její zaměstnance za rejdiště špiónů a obvinit ze špionáže několik vedoucích pracovníků po celém světě. Poddanské země a poskoci USA - EU, Austrálie a Japonsko proto musí někoho obvinit, zatknout a firmu vyloučit. A problém s konkurentem je vyřešen a terorista z USA může opět ovládat obchodní svět se sítěmi 5 generace svými zastaralými technologiemi.

  • Mezi překlepem a neznalostí je rozpoznatelný rozdíl, soudruhu, tos nevěděl, nebo nepoznal? Každopádně jsem rád za promptní potvrzení svého názoru.

  • Soudruh si plete USA s východostepním chanátem. USA nabízí, kdežto vládcové z východních stepí vnucují. Ti východostepní nájezdníci nemohou přenést přes srdce, že ztratili svou kolonii ČSSR (Čechoslovackaja sovětskaja socialističeskaja respublika) a rádi by nám znovu poskytli "bratrskou pomoc". Zatím jim k tomu ale chytí síly. A ti jejich východní odchovanci, co nepíší písmem, ale znaky by nám také rádi vnutili svůj "reformovaný" Mao-ce-tung-ismus, aby tak zotročili Evropany. Zatím se o to snaží obchodní cestou, k čemuž jim náš hradní čučkař vytváří podmínky svým řiťolezectvím. Zřejmě musí. Číňani možná získali z Kremlu kopie jeho hlášení pro StB pod hlavičkou MAN. 

  • tobro

    Kuk sem: https://aeronet.cz/news/valka-proti-huawei-polsko-zatklo-cinskeho-sefa-huawei-proti-cinske-firme-se-postavila-i-ceska-spd-a-pouze-kscm-na-bezpecnostnim-vyboru-snemovny-odmitla-stvanici-proti-cinskemu-kolosu/ a sem https://cz.sputniknews.com/svet/201901128919396-syrie-odraz-utok-izrael/ a sem http://www.protiproud.cz/politika/4210-trumpuv-stouchanec-do-molocha-usa-uz-nepovazuji-evropskou-unii-za-samostatny-stat-washington-radi-brusel-vedle-mmf-a-amnesty-international-predzvest-vysledku-nedalekych-evropskych-voleb.htm

  • KIMCID
    https://www.euro.cz/byznys/v-cine-zlevnuji-iphony-kvuli-konkurenci-a-malemu-zajmu-1435602?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=denni-tisk#utm_source=euro&utm_medium=selfpromo&utm_campaign=eurorss
  • KIMCID

    jista a proto Apple díky NSA odposlouchává Merkelovou :D a kdo je čučkař že že by STASI

  • Klausův poradce nepoťěší kavárnu.

    Když české bezpečnostní struktury vytroubí do světa informaci o tom, že Huawei napomáhá špionáži, mají to vysvětlit a podložit důkazy. A protože k tomu říci asi víc nemohou, neměly o tom veřejně mluvit vůbec a měly informovat pouze ty, kterým takové důkazy předložit mohou. Takže to vše čínská strana bere jako poškozování obchodních zájmů a chce důkazy. Dokonce bych se na celý problém chtěl podívat z jiného úhlu. Myslím, že je to na závažný pohovor premiéra s původci této informace z Národního úřadu pro kybernetickou a informační bezpečnost s vyvozením zodpovědnosti.

  • Hlavní podplacený ožralý čučkař Zeman sedí na Hradě, své kydy kydá pravidelně na TV Barrandov, která je placená z Číny, viďte, pane Soukupe? Hnus, kam se na Hradě podíváš!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit