Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • STAN = nevěrohodný politický subjekt už od svého založení.

  • Fialová vláda by měla okamžitě odstoupit. Dělá vše proto aby ožebračila většinu obyvatelstva zatím co její členové veselele kradou a bohatnou.

    • Ale no tak. Přece byste jim nezáviděl "těch pár drobných". Nevíte, jaká je inflace a jak se zdražuje? Každý se snaží si nějak přivydělat pár korun.....😀 ONI TO DĚLAJÍ JENOM PRO NAŠE BLAHO.....

      • O to přeci nikdo nepochybuje. Vítek kulí oči, co mu bulvy stačí. Největší šibal je přeci Babiš. Když dojdou argumenty, použije se velkostatkář. 

  • Když tak koukám na tu fotku tak si říkám kdo komu strkal ten kokain do konečníku. Už mi je jasné proč s toho Bruselu jdou taková moudra.

  • Policie tvrdí, že organizovaná skupina 11 obviněných systematicky obsadila klíčové pozice v dopravním podniku tak, aby dosazení spřátelení manažeři mohli ovlivňovat různá výběrová řízení s cílem získat od vítězných firem úplatky. 

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Jako, proč mne to nepřekvapuje? Už jsem si za čtvrtstoletí zvykl... Systém nekontrolovatelných stranických sekt se samozvanou imunitou a s hysterickým odporem k referendu tady zavedlo od léta 1992  bratrstvo modré straky. Za těch třicet let se tento mafiánský systém pouze ladí a zdokonaluje.  Že občas něco vyplave na povrch, je pouze díky tomu, když to některý stranický lupič opravdu přežene, že už to ani v tomhle zločinném režimu nejde přehlédnout. 

    Připomíná mi to podobnou situaci před zhruba 35 lety. Tehdy byli u moci Komunisté podporovaní stranou Lidovou. A i když si Komunisté čtyřicet let dělali, co se jim zachtělo a nikdo je nemohl kontrolovat, měli  pod palcem SNB (dnes Policii), televizi, rádio, noviny, stejně jako strany a vláda dnes, přesto se tehdy provalila jedna ošklivá kauza, kdy si nějaký komunista, (už si detaily přesně nepamatuju) dělal na podnikové chatě v Tatrách opilecké mejdany, nechal si ze státního majetku stavět soukromou vilu a vše nabylo takového rozsahu, že už ani jeho Soudruzi kolegové nemohli (možná ze závisti) přivírat oči. 

    Takže zločinecký režim dvou stran Komunistické a Lidové, postavený na korupci a nekontrolovatelnosti (s Velkým Bratrem v Moskvě) byl "pouze nahražen" zločineckým režimem "dvaceti stran" rovněž postaveným na korupci a nekontrolovatelnosti (s Velkým Bratrem ve Washingtonu). Střelka kompasu se otočila z východu na západ, změnily se propagandistické slogany z "budování komunismu" na "budování demogracyje"

    Jinak ve stranických "sr..čkách jsme byli před převratem a ve stranických "sr..čkách" jsme i po převratu. Západ pouze východní stranickou a vládní totalitu pro veřejnost nalakoval propagandisticky iluzorními "růžovějšími barvami". 

    A LEPŠÍ TO NEBUDE, DOKUD SE TEN REŽIM VLASTNÍ NESCHOPNOSTÍ A HLOUPOSTÍ NEZHROUTÍ.   

    • Pravda, soudruzi se také pakovali. Ale je trochu rozdíl mezi mejdanem za 10tis., chatkou za sto a dnešníma zlodějinama za miliardy.

      • Jsme natom úplně stejně. "Soudruzi" nám SPOLU dokonce zavedli cenzuru. Naštěstí "pouze" demogratyckou, né socialistickou. 🙂 Pomáháme Ukrajincům, které napadli Rusové. Tehdy jsme pomáhali Vietnamcům, které napadli Američané.  Místo dvou stran nám diktuje "dvacet" stran. Taky úroveň lupičství se minimálně zdesateronásobila. 

        A TO BUDE TRVAT TAK DLOUHO, DOKUD NEPOCHOPÍME, ŽE POLITICKÉ STRANY K NIČEMU NEPOTŘEBUJEME!!!!!!

        ZEMI SI DOKÁŽEME SPRAVOVAT SAMI MNOHEM LÉPE POLOPŘÍMOU DEMOKRACIÍ A REFERENDOVÝM SYSTÉMEM. 

        Do té doby, než nám to dojde, se budeme brodit v marasu.


  • Tak přemýšlím, jaký důvod může mít někdo hnutí, které si ukradli název Starostové a navíc nezávislí. 

    Líbivá hesla a uvnitř konkurence Babišovi. Rakušan je šéf všech hochštaplerů a na vnitřku je na správném místě. 

  • Stanovy STAN: 8. Průhledné fungování státu

    Nabízíme poctivé a kompetentní politiky, kteří zajistí přechod k transparentnímu státu. Ušetříme tak peníze ze státní kasy a zlepšíme kvalitu rozhodování. Omezíme příležitosti pro korupci dle doporučení mezinárodních expertů. Ochráníme oznamovatele korupce. Zavedeme vymahatelnost pravidel v zákoně o střetu zájmů.

  • josef.chmela

    To je teda fór. Zastavit členství ve straně, která mu zabezpečila koryto a vegetovat vesele dál. Ti mafiánští šmejdi jsou všichni k smíchu.

    • tobro

      Odborně se tomu říká Elitářské pokrytectví /terminus technicus/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit