Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • K vaření jsem se dostala hlavně v karanténě. Hodně jsem se namlsala před zimu krémových polévek. Zjistila jsem si od místních kuchařů, jaký šlehač používají a jeden si z testino.cz objednala. Člověk se v tom vybavení ani nemusí vyznat. Stačí mrknout na jejich web a stanou se z vás odborníci třeba na vaření.

  • Chtějí být akorát zase zajímaví, to je celé. Já vařím klasický hovězí vývar okolo čtyř hodin a to bohatě stačí. Záleží, jak mám velké maso, ale déle jak pět hodin jsem polévku snad nikdy nevařila a 100 % vím, že ten můj hovězí vývar je mnohem lepší, než tato "polévka", kterou vaří už půl století.

  • Potom se divte ze tam odsud prijde takove svinstvo jako ted. 50 let jeden nemytej kastrol. Pred 20 lety do toho nekdo flusnul rymoveho sopla a ten tam plave dodnes. pred 15 roky do toho hodili netopejra , kosticky se tam louhuji take dodnes. A ta krysa ktera tam v noci pred 35 lety spadla , tak z te uz je tam jenom vybelena lebka a kousek zmumifikovaneho ocasku i s chlupama. O tom " kuchari " , ktery to pred 40 lety michal a potom zdechnul na TBC , se uz ani nebudu zminovat. 

    Druhy den nevymyty kastrol  - pomerne jista zaruka prujmu neboli sra@cky jako bic , z tech bacilu co se tam vylihnou. 50 let nemyty kastrol - zakaz vychazeni o celem svete a nahubek k tomu. Jedno jestli v Thajsku  nebo v Cine . Tyhle kultury si nemaji v gastronomii co vycitat ani zavidet. 

    Dobrou chut. 

  • MeliUSA

    Ted už konečně vím odkud se vzal korona virus díky za info :-)

  • Nalimst

    No nevím, jak dlouho jí ještě budou vařit, ale vím jistě, že polévka nepřežije ani o den déle, než v zemi přijmou něco na způsob směrnic EU:):)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit