Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teď píší že policie rozehnala Romy.No to bude průser.To se jim budou muset zvýšit dávky. *2*
  • Jsou cikáni u kterých můžete "jíst z podlahy" jsou slušní a pořádní, posílají děti do školy... . Pak ti co ničí majetek, otravují život všem okolo ( kam se odstěhovali cikáni z vybydlených bytů v Matiční v Ústí n/L). Jak zaplatili škody a dluhy, kde dostali jiné bydlení aby ho zase zdevastovali ?!!! A co slušní lidé kteří v zoufalství již nevědí co dělat (viz N.B. ) ? Cikáni o kterých se mluví a kteří křičí, že jsou diskriminováni- to jsou ti pro něž je slovo parazit slabý výraz.
  • Že je třeba Romy trochu umravnit to je zřejmé.Měly by to dělat represivní složky státu ale nedělají to. Je třeba nasadit více policajtů do problémových lokalit a požadovat striktní dodržování zákonů.Měly by se zavést znovu obecní šatlavy a tam zavírat drobné zlodějíčky .Zavést třeba i funkci šerifa který by měl dozor nad pořádkem a posílal darebáky do šatlavy.Zavést strop na soc.dávky tak jak to udělali Slováci a tam se sami Romové houfně hlásí na veřejné práce aby si ke snížené dávce přividělali.Stát rozmazluje ty kteří si pořizují hodně dětí se zištných důvodů a ti místo aby byli hezky zticha tak z nudy znepříjemňují život sousedům.Že je většina Romů bezohledných a agresivních to je veřejné tajemství.Kocáb je pokrytec a hraje si na ochránce lidských práv ale ve své podstatě se zastává jen parazitů a příživníků taková je bohužel realita. *12*
  • Celá naše vláda nestojí za nic.Místo aby vojáky poslala do Bydžova tak drancují televizi v přímém přenosu.A s cikánů kteří většinou žijí z našich daní udělají hrdiny.
  • ta banda cigánů a členů levicových organizací, pouze vytváří představu, že ti jiní jsou zlí a špatní, oni ti zlí podpalují, házejí zápalné láhve apod., přitom to dělá tento stát v čele s neználkem Johnem, (jak se máme my, obyčejný lid a jak ti jiní), je nutno pak buď vystříhat z dokumentu, kdo aktivuje násilnosti, většinou jsou to levicové, anarchistické a rómské bandy, ale pak se stát hojí na slušných a čestných občanech z DSSS, hamba státu., ...
  • A u koho zjistili a zajistili plynovou pistoli, besebalové pálky a sekeru? U koho zjistili násady na krumpáče? U členů DSSS, nebo u cikánů?
    Tenhle humbuk, vyvolaný Johnem a cikánskou komunitou, která přepadává a znásilňuje, by měli zmínění do poslední koruny zaplatit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit