Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Obecně by se dalo říct.."páni" se už mezi sebou zase perou o koryta, protože přijdou zase volby., ale ono je o hodně horší..Tohle všechno., je totiž velmi špinavé zrcadlo i výsledek, celé společnosti "napříč spektrem"..v tom, kam se to desítky let po komančích, díky "demokracii a svobodě" i tunelářům..tady dotáhlo až do stavu dokonalého chaosu a chlívku a kde většina občanů, či spíše už jen "něčích" protektorátních ovčanů si zas až tak moc "demokraticky" ve svých životech nepomohli skoro v ničem., ale malá menšina darebáků a mnozí "páni soudruzi", jak zleva, tak zprava i ze "svata" ve víře..o to více, drzeji, vychcaněji a nenažraněji i za ně., protože právě tito..si z této země udělali zlatý důl a "něčí" vládu s.r.o.., co vůbec nehájí zájmy občanů, ale jen a pouze "menšiny", sebe a "jiné i další pány"..Občan už je v této zemi, opět za pitomečka, co má jen dělat, držet hubu, vše i všem platit a vše i všem jen trpět.. s tím, že i ta "jeho" policie a "stát"..jde většinou spíše proti němu, než s ním a v jeho zájmu..
    • Ono to není "díky demokracii a svobodě", ale tím, že komunisti zničili morálku. Slušnost a ohleduplnost označovali za "buržoasní přežitek", správné bylo ta "pravé dělnické" chování, hulvátství, bezohlednost, prosazování všeho silou. A naši čelní "představitelé" nám v tom jsou vzorem. Četl jsem krásné přirovnání, že to je jako kdyby se chovancům dětského domova odevzdaly klíče, čísla konta a pistole... Velká část obyvatel této země zůstala na úrovni právě těch nevychovaných, bezohledných a sobeckých chovanců.
      • no nevím ale když sem co by kluk za hluboké toalety nepozdravil, souseda přes 10baráku
        tak se soused zamračil a od taty sem chyt za ucho se sem nevychovanec, Když jsme při kopané na ulici nechtěně rozbili sklo na skleníku tak nás soused zpohlavkoval všechny totéž udělali naši rodičové a ještě pěkně ze svého jsme museli koupit a donést sklo sousedovi, to se nebavím o přístupu učitelů ve škole a podobně......
        No pokud Vás rodiče špatně či vůbec nevychovali pokud máte morálku pod psa a slušnost a ohleduplnost máte jen ke svému kontu tak si nestěžujte. Slušní lidé žili a žijí a co jste zač ukazujete sám svými příspěvky zde
      • No samozřejmě že morálku v tomto státě zničil náš havloidní guru Venca Veškrna řečený Havel. To on chodil š@ustat jinou, zatím co paní Olga doma umírala a stal se pro mnohé z nás vzorem. A zbytek jsme pak dokonali v tomto státě my, jeho následovníci.
  • Tomášek Tuhý.Distingovaný slušně vychovaný kluk.Když řediteloval tady v Ostravě nebylo většího slušňáka.Jediný problém byl, že si tady povýšil nějakou svoji asistentku na svoji matraci.A asistentka nabírala funkce a hodnosti, že okolí přecházel zrak.To co jiní policisté nedokázali nasbírat za celý život, tahle "pracovnice" nasbírala za měsíce.Maličký problém je v tom, že Tomášek má v Jeseníkách svoji legitimní rodinu.Manželku, kluka ..... a pořád je třeba vysvětlovat že tatínka není doma.No a taťka kaňour si mezitím s matrací uvinul dalšího potomka.Ono totiž: náš Tomáš, lidový hrdina si vzal tu svoji ...... s sebou do Prahy na policejní ředitelství.Tak tady trapně nepište, že v PČR zuří válka, když tato drží spolu v sevřeném šiku!Bojuje pečlivě a důsledně s podsvětím, vyhledává a trestá kriminální živly a navíc se rozmnožuje, dle svých možností a schopností!
    • Znáte to-Cherchez le Pussy.
      Vzal si příklad z Péti Nečasovýho Top olánka, a dalších.
    • Taki ostravski Peťa a Januša???
  • Kdo zradil svoji domovinu, jako by zradil svoji rodinu, zradil sám sebe. Kdo zradil jednou, zradí i příště.
  • Policie je zrcadlem fungování státu. Vedení našehu státu je dlouhodobě velká loutková blamáž.
    • proto by měli toho Zemana odložit do hospicu *13*
      • Správa státu = vláda, je-li vláda korupční, podobně vypadá policie.
        • Velmi zjednodušená teorie:
          - Právní stát má moc výkonnou, soudní a zákonodárnou... zákonodárná moc vydává zákony, moc výkonná vykonává, moc soudní soudí zda nedošlo k porušení těchto zákonů a trestá dle zákona.
          - Sociální stát má také moc výkonnou, soudní a zákonodárnou... NICMÉNĚ zákonodárná moc vytváří zákony výhodné pro určité skupiny obyvate, pod záminkou sociální spravedlnosti (zvýhodňuje určité skupiny, aby došlo ke narovnání sociálních poměrů), výkonná moc vykonává dohled nad "sociální spravedlností"¨(tedy nejen porušování "právních zákonů", ale hlavně dohled nad nepokoji, které jsou vyvolané zvýhodňováním... totiž zákony sociální spravedlnosti)

          V právním státě, je policie mocí výkonnou a chytá zloděje a další provinilce... V Sociálním státě je policie základní represivní složkou státu aplikovanou na občany, pod heslem "my vám ten sociální blahobit natlučeme do hlavy třebas i obuškama".

          Dovolím si pane norisi doplnit... Moc korumpuje => správa státu (tedy "nucená správa cizích majetků" neb někdo má moc nad něčím co není jeho) korumpuje => nelze předpokládat, že stát je nekorumpovatelný.

          Mimo samotný problém obecně neodstranitelné korumpovatelnosti někoho kdo razítkem/rozhodnutím/bouchnutím do stolu ovlivňuje/spravuje/rozhoduje o neomezených cizích majetkách nebo cizích životech, je tu ještě jeden faktor... moc je droga .... bohužel pro některé lidi hodně silná droga... dalo by se říci, že nám vládnou lidé prahnoucí po dávce :)
          • už hlavně nechej toho plantání kravin.Stejně ti to nikdo nečte a jen tady zabíráš misto.Venku už by zasvištěla facka.Víš?
            • Vím... a něco věcného by nebylo? ... nebo ta facka je argument? Jakože kde nestačí intelekt nastupuje síla? ... hádám že byste na mě rád zavolal policajty aby mě naučili myslet dost ukázněně... totiž aby mi to vysvětlili za Vás :D
          • Jelikož sociální stát apriori vytváří zákony zvýhodňující některé skupiny obyvatel na úkor jiných... kde je rozdíl mezi "sociálním zvýhodňováním" a "zvýhodňováním"?

            PS: Aby se na mě někdo nevozil, že neznám "třetí cestu" .... tak ano dopustil jsem se nepřesnosti... sociální stát a jeho aktuální podoba v evropě nedbá na "občana" ale na "lidi" ... tedy na nastolení sociální spravedlnosti na celém světě.

            PSS: jenom pro jistotu... kdyby to nevyplynulo z toho co jsem napsal... funování policie není zrdcadlem... JE DŮSLEDKEM. to je podstatný rozdíl.
  • Lepší než by kousali nás. *15*
    • koho vás ? myslíš teplé putnoidy?
  • Policajti se koušou do ocasu?
    • *1* *1* budeme doufat, že se nejedná pouze o předehru
  • Ta SÁDRA je asi špatná, pane (Nevy)Chovanče. Co Vy na to?
  • tady je to super, Modrá Lastura made in Tiscali *14* *14*
  • Zeman byl zvolen drtivou většinou občanů ČR a tak je to správně.

    havloidní banderovci jen bezmocně piští a kopou nožičkami *15*
    • ... jsi drtivý bezmozek, tupče :)))
      • ...jo zapomněl jsem ještě,že jsi s pilinami v hlavě,jo to jsem ještě chtěl :)))
    • Bohužel, stále nám tady chybí Občané a převládá stádo tupých ovcí a hospodských ožralů, které skočilo na sprosté lži StBáka Zavadila poslední den před volbami. To jsou ty největší škody způsobené komunismem: zničení společnosti soudných a samostatně uvažujících občanů.
      • Už seposrala.
    • Bravo Ivane, lépe by to nenapsal ani Ovčáček.
      • Najdi si svůj nick, smrade. *3*
        • mohl by jsi někde zveřejnit seznam všech tvých nicků, už v tom plavu
  • ...já mám vysokou školu a vím co se sluší a patří na rozdíl od vás, zde na diskuzi. Pro mě jste všichni tupani a nevzdělanci. Vzdělání je to nejdůležitější a nejpřednější. Já například jsem jeden z největších vzdělanců, zde na internetu :)))
    • blbe, člověk se nechlubí vzděláním mimo odbornou veřejnost ty tupý narcistický ováde!!!
    • Připomínáš mi jednoho spolužáka ze školy. Ten se také pasoval na ing. a potácel se na pracáku a jeho výsledná penze byla ca. 7.000,-Kč. Zkrátka se mu nechtělo dělat. Tak už to bývá.
      A ještě se chlubil na stránkách, že ho živí jeho vlastní žena.
      Takže ve zkratce. Oba jste příživníci a za komančů se to to trestalo.
      Ale máme tu demokráciu, zaplať Pánbůh za to.
    • ... jiný nebudeš, rozená tupost, dobře ti tak, moulo :)))
    • to je všechno hezké, ale jak ho máš velkého ? ha, teď mluv *3*
    • no je to vidět myslím že ten vývoj byl už od základní a protože ten základ byl těžký tak na střední jste zvládal dojít jen ve středu a vysoká byla byla na hodně vysoko na věži kde vás hlásný učil troubit z donesené flašky .... proto taky diplom máte z přespolního běhu za účast
      Tak že vzdělaný či spíš podělaný jste dokonale a jak říkáte nejvíc ... no budiž vám pleny pevné protože až vám ta moudrost začne téct nohavicemi ven tak kromě nestavitelného odéru se mnohým z toho přehršle vjemů zatočí hlava ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit