Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Moc nevěřím, že tento floutek skončí před nějakým soudem, určitě ne v naší Šmejdlandii. A pan primátor Svoboda je jen další figurka, která nečinně přihlíží zlodějinám ve velkém. Ostatně je za to královsky placen.
  • co je v nasi zemi nejstrasnejsi je fakt, ze jsme denne zavaleni podobnymi obvinenimi, ale stale chybi trest prokazanych obvineni. proste se o vecech prestane mluvit stejne rychle , jako se zacalo.
    Mozna bychom dnes museli stavet veznici pro politicke loosery a exministry, ktera by jiz byla temer plna. Jak dlouho si budete pamatovat tento pripad? garantuji, ze pristi mesic bude 10 dalsich a tento v zapomneni. a jedeme daaaal..... *5*
  • Myslím si, že podnětů ke stíhání mnoha lidí z bývalého vedení i ze současného vedení Prahy se najde více. Smutné je, že všechna ta počáteční snaha přijde vniveč.
    Považoval jsem pana primátora Svobodu za slušného člověka, který neměl za potřebí si špinit svou dřívější reputaci člověka vstupem do vyšší politiky. Již při volbách, které vyhrála TOP09 se nakonec ukázala síla zřejmá provázání zločinu s politikou. Tehdy pan Svoboda mlčel, přestože si myslím, že o mnoha neřestech věděl. Jeho nedávné téměř vystoupení z radnice je jenom důkazem jeho snad procitnutí a snad nebude bránit průchodu spravedlnosti. Před pár dny to byl případ tunelu Blanka a teď je to případ pana Březiny. Uvidíme, jak daleko najde primátor Svoboda odvahu, aby sám napomohl odsouzení špatných lidí a jejich potrestání.
    Je to prostě strašné, jak si někdo přihraje nečestnou hrou miliony a pak se tváří, že on nic neprovedl a že se mu nic nestane.
    Uvidíme, co se prošetří. Už snad nevěřím ale, že se na něco přijde.
    To by tu musel přijít snad nějaký ŠAKAL, který by to vyřídil bez zbytečných komedií
  • Všude jinde už by se setkávali jenom při vycházkách v kriminále.U nás na banketech a večírcích.
    Holt to je ta demokracie a vymoženost tohoto systému.Jestlipak v tom někdo někdy udělá pořádek?
    • Pořádek přeci udělá Nečas a vláda a určitě se bude angažovat i Karolína Peake, alespoň to tak hlásali před volbami. Padni komu padni, no, a zatím padá na hubu národ a sebranka si jen užídá, ...
    • Někdo??? Ty kecy na netu jsou k ničemu. 22.10. v Praze máte možnost... nebo se necháme dál okrádat??
      • Co se deje 22.10.? Libi se mi pristup ze "nekdo" nic nezmeni, MY jsme to! ty a ty a ty taky .... ONI je vymluva, neexistuje ale na ONI se dnes bohuzel hraje.
  • Nekonečný příběh 198.to je furt dokola,nic nového co by nás mělo překvapit.
    Ještě jsem tady zahlédl příspěvek jak nám stoupá dluh státu .
    pěkně se to doplnuje,že?
  • Další z nekonečné řady "politiků" z ČSSD. Hlavně, že pořád hazejí špínu na ostatní.
    • To jsou kapesní zlodějíčci proti modrým strakám,který začínají na 5OO melounech,jak říkal dobrák Dalík,tak si sundejte modré brýle,ať posuzujete fakta a ne dojmy! *5*
    • Vážená slečno(paní)Lidko.Kradou všichni,ale jen na některé břídily se příjde. *16*
  • To je zas krásný den, zas někdo z ODS kradl, podváděl, tuneloval, zcizoval, o úplatky žádal, není to dnes a denně na přetřesu, že není, já si myslím, že i ti policajti jsou všichni u modrých ptáků (ne ti z ulice, ti toho mají požehnaně, zkrouhnuté platy, na noční místo 6 pouze 2, volno žádné, ale tučňáci, ti se mají, ti si žerou, ti se cpou, ale kosatky číhají u pobřeží), tak s chutí do dalšího zlodějského dne, co ODS nam předvádí.
  • Kdyby zde místo stávajícího kapitalistického svinčímu,byla demokracie,tak už by zpíval na mučidlech.
    • V tomto pozdně socialistickém svinčíku ovládaném bývalými velkobolševiky, veksláky a estébáky.
      O kapitalismu a demokracii tu nemůže být řeč, s tím současný režim nemá moc společného.
  • Jestli falšoval údaje, tak ať ho Policie stíhá. To je vpořádku. Jen kdyby tak vehementně postupovala i u ODS!!! To se nějak neděje!!! Takže je Policie apolitická ??? Pochybuji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit