Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je policistů málo a mají hodně práce. Tak co si další přidělávat. Stejně jim někdo z hochů zavolá, ať to raději odloží, že je to zbytečná ztráta času. V socialismu kradli dělníci šroubováky, prkna, cement a hřebíky. V kapitalismu kradou naše peníze ti co s nimi mají právo manipulovat po miliardách. Nikdo za nic neodpovídá a nikomu se nemůže nic stát. Ale zkuste ukrást v supermárketu housku, co budete mít za ostudu. *12*
  • Překvapil by mě opak,kdyby policie případ neodložila.
  • Každý korupčník bude po zásluze potrestán. Seznamy se plní. Všeho dočasu. Však oni si to v našem táboře odpracují. "Práce osvobozuje." *1*
  • Myslím, že psát o těchto kauzách je už zcela zbytečné. Nečas a jeho "protikorupční" vláda je tady zabetonovaná na další tři roky a z objevení dalších zlodějen si vůbec nic nedělá. Na politické situaci se nic nezmění, vláda nepadne a předčasné volby také nebudou, poněvadž všichni poslanci, ministři a další vůdci tohoto klanu se přece nepřipraví o tučné zisky.
  • ...ale zavedeme zpětně zákony, na základě kterých půjde celá rodina tam, kam patří - bude potřeba pořádně oddělit zrno od plev!
  • Policie odložila na pokyn politiků, kteří tvrdě bojují a budou bojovat proti korupci, pan čistý pravil padni komu padni, díky šlechto.
  • Když už se svinstva objeví, tak se někdo postará (kdo je do případu jistě namočen), aby se věc zametla pod stůl. !
    http://atlara.wordpress.com/2011/06/01/hold-islandu-aneb-fakta-o-revoluci-ktera-nastartovala-nejen-spanelsko/
    http://www.osud.cz/islandska-cesta-zafungovala-ale-masmedia-utajuji-obcanum-ostatnich-zemi
    http://www.osud.cz/evropska-revoluce-2011-politici-kazdemu-obcanovi-ukradli-jiz-temer-150000-kc
    http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/5637-energie-nuloveho-bodu-puvod-zivota/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit