Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to dopadá, když otec pozdě zjistí,že na potrat už to není.

  • Jindřich2309, jsi trapný. Redaktoři Slonková a Kubík napsali pravdu, jinak by je Bureš dávno žaloval. Ještě nám Bureš nevzkázal: Neodstúpim, niekedy neodstúpim a potom přísaha na jeho děti.

  • To nejspíš nebude. Musel by dostat 51 procent, protože se ho ostatní bojí jako čert kříže.

    Nastane nová (a úžasná) doba. V kraji zavládne demokracie, právo a svoboda. Já už se na to moc těším. 

  • Pan Kubík i madam Slonková to vědí. Také tak činí. Kdysi jsem jim i fandil.

    Copak se to s jejich objektivitou stalo? Někdo si je koupil? Škoda. 

  • Je potřeba to ještě zkusit. Potřetí, počtvrté, popatnácté, po osmadevadesáté. Třeba to někdy vyjde. Hlavně to nevzdat.

  • A co my tady jako s tvojí docházkou do budky? Neříkej že máš na dvorku opravdické WC. Koho asi tak zajímají tvoje úvahy o vládě a dřevěné budce? Ještě že chválíš pana ministerského předsedu.

  • Vypadá?

    No - vypadá...

    On také Dolfi Schickelgruberů, přejmenovaný Hitlerů - vypadal... 

  • josef.chmela

    Občane! Ty jsi výjimečný zakomplexovaný jedinec s IQ tykve s hromadou fóbií. Ty musíš mít těžký život.

  • vanhorne

    že " navrch" soudruh Bureš mít nebude..."

    Tak co vlastne ten Bures s jeho declamatory "Nelzu a Nekradu" nakonec bude, kdyz nebude "navrch" ani "podvrch"? Neco mezi tim, jako obycejny "p o d v r h"?🙂

  • Výsledky voleb potvrdí...

    Já pevně věřím že " navrch" soudruh Bureš mít nebude...

  • Ale vůbec neodporuji odborníkům! Rozumíš psanému slovu? Napsal jsem, že 

    "Syn vypadá mnohem zdravější než otec."

    Popřemýšlej o významu těch slov......😉

    ...a navíc mluví mnohem srozumitelněji, logičtěji a konzistentněji

  • dzixi, nevím, kdo jsi a co to znamená. Tak s.Bureš byl taky vymyšlený agent, nikdy nic neukradl, byl křišťálově čistý jako Gross, dodržuje všechny zákony. Co ty lidičky po něm chtějí? O vydírání "na vládě", dle její členů, je hodný jako beránek. Já sice nechodím na vládu, ale pravidelně na záchod.

  • dzixy

    Nová zmínka a pokus o" vyšetřování" Babišova syna byl pouze ubohý pokus "boje" proti Babišovi. Jeho medializace, díky opozici, je natolik bohatá, že Babiš nebude muset dělat žádnou předvolební kampaň. A to přesto, že do protibabišovského "hnutí" se přidala i česká televize. Výsledky voleb potvrdí, že Babiš z toho bude mít "navrch".

  • vanhorne

    Obcane vis prece, ze "Kazdy narod ma takovou vladu, jakou si zaslouzi ".                 (Joseph de Maistre; lawyer, diplomat and philosopher 1753 – 1821)

  • vanhorne

    "Čekal snad někdo něco jiného...?!

    Na tu bidu, to nakonec dopadlo docela dobre. Slonkove se podarilo, diky ochotne spolupraci Babise juniora, ukazat soudnym lidem co je ten estebak vlastne zac. Ovsem oci zalepene koblihou, vidi jen to co jim estebak nakeca aby videli. Na kazdeho jednou dojde a tak uz i estebackemu fizlovi sverac striha drat z toho, kolik jeho vericich uz odhodilo koblihu, prohledlo jeho lzi, prestalo verit jeho zvastum a opousti jeho tlupu. Podle pruzkumu pravdepodobne 5-6%, to je hezke neni? At tahne k certu Bures s jeho zkorumpovanym protikorupcnim bratrstvem ANO. Nebyt novinaru, nikdo nevi o podezrelych machinacich ruznych vlivnych clenu ANO. Stary a mlady Faltynek, Jermanova, Mynar a dalsi podobni podnikavci.

    "MORÁLNÍ KODEX REPREZENTANTA POLITICKÉHO HNUTÍ ANO 2011"                                                                        "Desatero Buresovych Prikazani"X. Reprezentant, proti němuž je podána obžaloba pro úmyslný trestný čin nebo nedbalostní trestný čin spáchaný v souvislosti a ve spojení s výkonem veřejné funkce, neprodleně rezignuje na volený mandát, na svou funkci ve Hnutí a na členství ve Hnutí.

    Proc ten Clanek X., ze sve bible tak rychle vymazali, kdyz se jim to nehodilo do kramu, abyse Bures dostal tam kam nepatri???? Z toho je videt co to je za neduveryhodny a podezrely spolek. Jaky pan takovy kram? Cau lidi, nelzu a nekradu, pamatujte si to.😂

  • Ad P.S. nicku "kamilda" - fajn, pán je odborník a oponuje psychiatrům, kteří pana Babiše j.r. vyšetřili a stanovili diagnosu - a pan Babiš jr. přišel o licenci k pilotování dopravních letadel. Vyšetření bylo iniciováno členy posádky posledního jeho letu, kterým se nestandardní jednání pana Babiše jr. nezdálo a byli v jedné fázi letu nuceni tvrdě zakročit. 

    Toto vůbec nebrala v úvahu ona reportérka, která z toho udělala "causu"...

    A ta psychiatrická diagnosa (velmi závažné nemoci, prakticky neléčitelné) dávno před tím, než pan ing. A. Babiš se stal premierem mé vlasti. Ke cti pana ing. Babiše slouží to, že mladého muže nechal internovat v poměrně komfortním prostředí, investuje do jeho léčby i pobytu v jedné nejmenované zemi velké finanční částky a snaží se, aby zbytek života tohoto nešťastníka byl do nej,.,,,

  • Osobně jsem rád, že případy řeší orgány k tomu určené a ne zběsilí a posedlí takzvaní novináři.

    K vymáhání práva zde máme POlicii České republiky, Státní zastupitelství a soudy. Ně řvouny z ulice, pro které je lynč vítanou zábavou. Hlavně následně hlásejte něco o demokracii. Ona někdy vypadá i takhle.

    Pokud máte důkazy o tom, že některý z jmenovaných článků udělal něco špatně, předložte důkazy a jednejte. 

    Jenže ono se lépe jen hulvátsky uráží.

    Pomalu se začínám bát, že taková lůza ovládne vládu na podzim. 

  • Někdy mám dojem, že chuť po krvi je silnější, než zdravý úsudek. Nakonec Vaše věc a Vaše vizitka. 

  • Záleží na úhlu pohledu. Novináři už v mnoha případech nahradili a překonali policii v případech, že policie nekoná.

    (PS: Syn vypadá mnohem zdravější než otec.)

  • vanhorne

    "Zneužití případu psychicky nemocného"

    Z toho jak syn characterizoval fotra, viditelne vyplyva, ze do toho nestastneho stavu mu pomohl svym jednanim jeho vlastni otecko. Kazdy kdo nema oci koblihou zavate to vidi jasne, ze ne novinari, ale jeho vlastni fotr ho zneuzil. Hnus a hanba. Slonkova a jeji team zaslouzi pochvalu, ze i kdyz fizl Bures je nebezpecne a zakerne individium, nenechali se zastrasit a dotahli ten pripad do konce. Juniorovi ze srdce preju uzdraveni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit