Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dámy a Pánové,
    úkolem CIA se spolčením nejvyšších státníků v čele s Obamou je nejn ovládnout tento svět jako Ilumináti,ale i si ho podřídit.Jinak,východní blok není a nikdy nebude pro kapitalismus.Tehdy šlo o to podmanit a získat nad východem kontrolu a pozvolna ho rozložit.Nyní se jim to podařilo,viz.slova Obamy a dalších.Krom toho,je v tom i plánovaná finanční krize která má skončit totálním krachem.Myslím že Řecko je,pokud se tak stane,na dobré cestě k záchraně.Musí nejen upustit od eura a vystoupit z eurozony,ale i z NATA.Obama řekl že použije i tamější základnu.No,je toho moc co se nepíše.Ovládají totiž i média a dokonce se tím netají,spíše naopak,že je to spolek Iluminátů,kteří si dali za úkol že se stanou vládnoucí NWO-Nový světový řád:viz: http://www.youtube.com/watch?v=L-0BUGdH-nY
  • Pravá demokracie na pendrecích,jen je třeba ji vyvážet.
  • Aha, tak když se o tom píše tak to se počítá s něčím podobným i u nás a asi brzy.... Tedy čteno mezi řádky....
  • Ten "zvon svobody" který nám měl vždy připomínat získanou svobodu co nám dovezl v 89 president p.Buch st. bychom, měli zase Američanům půjčit zpátky, aby jim a nejen jim,ale i všem ostatním.. vždy v naději připomínal, že vše co je na tomto světě patří právě těm 99% lidím a ne jen jednomu % chytráků co pomoci peněz a velké moci terorizují a šikanují zbytek světa.
  • demokracie tak jak ji vnímají mocní tohoto světa
  • no vid, jak to fungje, právě bylo smazáno několik příspěvků poněkud vulgárního obsahu, včetně tohoto:
    No konečně nová zpráva, v ČT již několik dní cenzura pilně filtruje informace pokračující demonstrace ve spojených státech. Velký Bratr bude muset sáhnout k tomu, za co kritizuje kohokoliv ve světě, - k cenzuře a blokování ASOCIÁLNÍCH sítí na internetu. Nemůže přece riskovat podobný scénář a vývoj nepokojů, jaký v letošním roce zafungoval v Egyptě a Libii. V současné době to není kritické, ale v nedaleké budoucnosti kdo, ví. Pád berlínské zdi v době demostrací v německu si sotva kdo dovedl představit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit