Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Okoune, ty blbečku, to je reakce na uzavřené a otevřené Globusy, obce, kdy lidi nemohou ani vyjít z domu, protože tam mají hranici obce. Zato Babišslepice může mít otevřené květinářství. Kolikrát tam chodíš nakupovat - prý kvůli pohřbům, když veškerou výzdobu zajistí pohřební služba.

  • KIMCD, to je velmi dobře. Jen ať tam vydrží až do voleb, tady ho po včerejší agitaci pro Putina nebude nikdo postrádat a podle Prasáčka a Čobola nesmí Lány opustit.

    • Panečku to je zas moudro. To zas z tebe padají opravdové perly. A to vy všichni v živočišné výrobě jste takoví myslitelé? Tak zase vem vidle a běž vyházet z pod kraviček. A zas to tady pěkně vysvětli. Po bolševicku.

  • Já jsem už vše vyřešil. Koukám na toho blekotu z Hradu, já pracuji, stále pracuji.

    • Ten blekota se vůbec nenudí, stále hledá ten článek vlevo dole a pomáhá mu přitom Ovčák a Mlynář. A furt ne a ne to najít. 😯

      • KIMCID

        No na hradě nikdo neni krom prasete Duky tak že asi tak.

  • Nějak zapomínáte, kdo tu je od začátku, od 89 a kdo tedy má své lidi na policii, st.zastupitelství, soudech. Obvinění pana Babiše se táhne roky a roky, může se o tom před volbami psát a tím ovlivňovat voliče. Kdo se tu chová jako bolševik? Co budete říkat, až to nejvyšší st. zástupce shodí ze stolu, protože se nic nezákonného nestalo?

    • jak už níže píší, to načasování je dokonalé, vytáhne se to před volbami, bude se tím ovlivňovat prostý lid, ale rozsudek či odložení případu přijde na řadu až po volbách

  • Kdy že jsou volby?  V říjnu. Tak počítám, na konci srpna to vytáhnou, v září obviní. Po volbách soud a zproštění. Úkol splněn, Babiš odstaven. 

    • vanhorne

      "Úkol splněn, Babiš odstaven." 

      Jenom aby.😉

      • No pasarán , ta klika se drží už od 89 a stále se nechce pustit a někteří se drží už z dob socíku

  • Člověk by skoro řekl, že toho Babiše "někdo" vydírá.....například...._________________

    Deep State-podívej Andreji, my tě máme rádi, ale musíš se rozhodnout. Buď zavedeš ve své zemi nouzový stav, roušky a naše drahé jedovaté vakcíny, necháš zkolabovat vaši ekonomiku, pak tě necháme na pokoji, náš FED ti poskytne půjčky na zalepení huby těm vašim křiklounům, anebo se odmítneš podřídit, pak mediálně rozvíříme kauzu Bocianie hniezdo a tvou stbáckou minulost, stopneme Evropské dotace, zařídíme blokace německého průmyslu na kterém jste závislí a budeme požadovat úroky a sankce z vašich půjček. Zadluženi za těch 30 let jste dost. S tím nic neuděláš. 

    BABIŠ-A CO KDYŽ O VAŠEM NÁTLAKU INFORMUJI VEŘEJNOST? MÁM NĚJAKÁ MÉDIA...NIC ŠPATNÉHO JSEM NEUDĚLAL.

    Deep State-nikdo ti neuvěří. Budou myslet, že fantazíruješ ze zoufalství a hledáš, na koho bys svalil vinu.  Není podstatné, cos udělal a co ne. Podstatné je, co my řekneme, žes možná udělal. Náš předchůdce Josef Goebbels byl dobrý učitel.  Označíme tě jako "konspiračního teoretika". To umíme dobře. Těch pár plátků které máš, nemůže konkurovat naší mediální síle. Dokázali jsme odstavit Trumpa a to byl jiný kanón. Znepříjemňujeme život Putinovi, Lukašenkovi, dusíme Venezuelu, Ukrajinu, Afgánistán, Sýrii, rozbili jsme Jugoslávii, Irák. Kdo jsi, že si myslíš, že se s námi můžeš měřit? Varujem tě-ne..er Sorose, nebo uvidíš tu mediální a ekonomickou kampaň.  Kdysi u vás prezident Hácha také dostal "svobodně" na vybranou, buď podepíše souhlas s anexí zbytků Československa, anebo bude jeho země "demogratycky a mírumilovně" vybombardována. Naštěstí dostal rozum a souhlasil s "ochranou" Třetí říše. Nyní je na tobě abys vaši zemi uvedl pod "ochranu" naší Čtvrté říše. Ostatní tví kolegové v EU po našem "přátelském rozhovoru" dostali rozum. Tak netrhej partu.

    BABIŠ-A CO KDYŽ ŽÁDNÁ EPIDEMIE NEBUDE? UKAZUJE SE, ŽE KORONA JE MEDIÁLNĚ NAFOUKNUTÁ BUBLINA. SPOUSTA LIDÍ I LÉKAŘŮ NATO UPOZORŇUJE.

    Deep State-to už nech na nás. Máme své metody jak infikovat a otrávit veřejnost. Co myslíš, že jsme dělali od roku 1945 s Nacisty, kteří k nám přeběhli aby se zachránili před trestem za svá zvěrstva? Projekty Mkultra, metody psychické manipulace, bakteriologické, chemické kontaminace a intoxikace, chemtrails, mikrovlny....metod jak otrávit lidi máme dost....snad si nemyslíš že například Ebola a jiné humusy v Africe vznikly samy od sebe? v Africe se dobře testuje, svět na ni kašle, tam máme výbornou laboratoř, než to pustíme do světa. Tak si to Andreji dobře rozmysli, co uděláš, jinak u vás zařídíme takový chaos a barevnou revoluci, že vám ani námi nenáviděné Rusko nepomůže....

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Ale poněvadž vím, že kluci z Bilderbergu jsou v podstatě "hodní hoši a kuřeti by neublížili" tak tento či podobný rozhovor se zajisté "nikdy nestaly". Přece nebudeme konspirační teoretici, že....???? 😉

    • vanhorne

      "že toho Babiše "někdo" vydírá..."

      Za jeho estebackou minulost je pravdepodobne. FED to ale rozhodne neni, ten archivy STB nema, ty ma Kreml a Buresovym veritelem je China. Jinak to ostatni jsou pohadky, ktere s realitou maji malo spolecneho. 

      • Samozřejmě že to jsou pohádky. Na konci textu jsem to dokonce uvedl že se to jistě nestalo. Jsem rád, že se objevil někdo, kdo má "jasný ideologický pohled" na věc v dnešní rozbouřené době. Hned jsem klidnější. 😉 Mohl bych prosím dostat vaši příručku "s těmi jedinými správnými názory" abych nedejbože někdy někde v blahé nevědomosti nešířil ty nesprávné ideologicky závadné a režimem neschválené fake news? 

  • Naprosto marginální záležitost české ekonomiky.

    Jou důležitější věci k řešení...

    • marginální ? vládne podvodník  a lhář , takže jeho věc a naše zbytečná starost ? To že byl komunistický eštébák je vlastně to nejmenší .

      • A přesto jde o marginální záležitost české ekonomiky...

      • Karel

        "Podvodník" a "lhář" musí být vždyť je to vlastnost každého "podnikatele" pohybujícího se v obchodě, ale to z čeho jej obviňují stojí na vodě a zbožném přání "vyšetřovatele" neboť čin ze kterého jej obviňují se nejenže nestal, ale i de Jure v té době na to nebyl zákon ze kterého jej obviňují.

         V roce 1985 byla zrušena jeho spolupráce s hospodářskou kriminálkou pro jeho odcestování do Maroka, Myslíte si že kdyby byl spolupracovník ŠTB(politický odbor)  a ne ZNB(hospodářská kriminálka) že by se úkol přerušil přečtěte si podrobně dostupný spis než zase něco plácnete.Navíc celý spis je o sledování nejen jeho ale i celé rodiny kde jsou vloženy stránky o spolupráci s kriminálkou na zcela jiných a podivně číslovaných papírech. A hlavně chybí jeho podpis. Nejspíš doplněné kvůli jeho diskriminaci nebo tím zakryli a zdůvodnili sledování jeho i rodiny například konkurenční Pražskou StB.

        • Abych řekl pravdu mě už je jedno co bylo , ale vidim co je a to nevypovídá o řízení země v krizi , tím to hasne a vy si věřte čemu chcete , v roce 85 těžko někdo mohl diskreditovat někoho který se nachází v roce  2021 . Stroj času neměli ani komunisté a to dokázali  "poručit větru dešti" , ale co stejně starý papír z r.85 na kterém je budoucí diskreditace ? , ono to taky chce drobet myslet . Tak až zase něco plácnete . Tak se těšte na dalších 5000 kopějek , podle vývoje v budoucnu dost ušetří a prachy ze socialky třeba můžeme použít na rozšíření čapího hnízda , znáte tu pohádku to jsem dostal nápad když stojím ve frontě do Zoo nic s tím nápadem nemám společné , to všechno tajně spískali moje děti aby jsem byl za deset let diskreditován a tak stále dokola, dokola , dokola až už tu písničku nebude mít kdo poslouchat a ani zpívat.

          • Karel

            A jste si zcela jist že vložená spolupráce do spisu 25085 s hospodářskou kriminálkou patří do tohoto data a nebyla vložena třeba STB v roce 1989, úkolem každé vládnoucí kliky( viz Pragocentrismus) je hlídat konkurenci zejména pokud je také schopnější tedy je sledovat(soudobá média(za bývalého režimu) napadala Babiše úplně stejně jako dnes) zejména Štrougalovo křídlo které se snažilo o reformu nereformovatelného komunismu .

            Aby zdůvodnila rozsáhlé sledování nejen Babiše.

            Tehdejší členové strany měli zákaz spolupracovat s STB protože ta za ně dělala špinavou práci podobně jako některé "soukromé" firmy v USA třeba Black Wawers.

            Asi máte špatnou věšteckou kouli když mě obviňujete že beru nějaké peníze za své příspěvky ale nejspíš mě soudíte podle sebe a své angažovanosti v "neziskovce" typu Aspen institut.

            • Karle je zbytečné tratit čas , on někdo v 89 věděl že bude Babiš premiérem či miliardářem ? , prostě Vám to nedochází a nemá cenu se o tom bavit . 17.11 1989 - kolik tady bylo milionářů ? Tak Karel Gott a možná pár dalších , ale počítáno na prstech jedné ruky . K 31.12. 1989 byla tahle republika prosta soukromého majetku a soukromých výrobních prostředků , no a o dotací z EU neměl ponětí ani sci- fi časopis.😎

              • Karel

                Reakce na příspěvek:

                Pořad jste nepochopil pointu příběhu ono nešlo o budoucnost ale minulost  o dlouholetém sledování Babišovy rodiny a jelikož se na něj nic nenašlo museli to před nadřízenými, i budoucími( svobodně zvolenými ) orgány nějak vysvětlit, a konkurenční boj tehdejších  komunistických"elit" to že se to hodilo později je jen třešnička na dortu a bylo toho zneužito podobně jako Čapí hnízdo které schválil samotný Kalousek, včetně korunových dluhopisů. To že je Pan Babiš schopnější než většina ostatních, z něj nedělá pánaboha ale projevuje se to v praktických záležitostech a to i v této pohnuté době přestože se na něj plive ze všech stran a je nucen dělat kompromisy.

                Jak tedy vysvětlíte že skartovaný spis 82085 se týkal nejen jeho ale i celé jeho širší rodiny(také spolupracovali) a nepodařilo se mi stáhnout spis ve kterém byl označen za A místo S(sledovaná) přičemž bylo jasně vidět ze světlání pod celým A včetně okolí jako by to chtěl někdo přepsat.

                Tím nechci říct že je svatý ale oproti těm kteří vládli doposud je král a zatím za něj nevidím adekvádní náhradu .

                • Karel

                  Reakce na příspěvek:

                  Jo a ještě k těm milionářům v roce 1953 po měnové měli všichni i sebevíc bohatí tak okolo něco 500korun na účtu ale již v roce 1977 bylo jen na okrese Znojmo legálních 72 korunových milionářů většinou zemědělců kteří prodávali své výpěstky i státním firmám(okurky, květák, rajčata..) které si vypěstovali na "zahradách"a záhumencích za barákem a myslím si že v ostatních okresech to bylo stejné(teta sloužila v bance),

                  Himl (bývalý ministr tělovýchovy a sportu)  když zemřel náhle ve Vietnamu tak se jeho pozůstalí prali o majetek vice jak 400miliónů korun byť nebylo zřejmé jak ty peníze "našetřil" z "mizerného" 10 000 ministerského platu.

                  • Reakce na příspěvek:

                    ok miliardářů , takže ty fabriky vytunelovali a skoupili pěstitelé okurek ze Znojma , jo dobrý , a ještě o té perníkové chaloupce a už neodpovídejte , opravdu to nemá cenu. No a jestli nějaký páprda za komoušů nakrad tak byl pouze vzorem pro všechny ty Babiše , Soudky , Hušáky a to by se sem ani nevešlo .

    • Vůbec ne, to je naopak zásadní!

      Jestliže někdo zastává veřejnou funkci, musí být morálně čistý. jenomže pro ty "bývalé" je morálka "buržoasní přežitek".

  • a co když je to úplně naopak, nic se nenajde, nemůžeme to otevřeně vyhlásit, co by bylo potom, tak aspoň můžeme stále konstatovat, že to není vyřešeno

  • Ptá se učitelka, jak mají dětí rády Babiše

    Přihlásí se Anička. "Sím, já ho mám tak ráda, že si ho nechám vytetovat na prsíčko a jak mi prsa porostou, tak se bude Babiš zvětšovat".

    To já si ho nechám vytetovat na bříško a až budu v jináči, tak poroste s mým miminkem", říká Mařenka.

    Nakonec se přihlásí Pepíček: "To já si ho nechám vytetovat na šulínka. Buď půjde do p.či nebo do p.dele a nebo což je pravděpodobnější -  bude viset."

    • Upřesnění. To tetování má Jarda-Jana na pindíkovi. Přeci není možné, že by někdo jiný bez praktické zkušenosti vymyslel takovou kravinu. To už musí bý extra bezmozek aby to co nosí sám, nazval vtipem. A to vy všichni tam v JZD jste takoví chytráci?

      • Bylo by zajímavé vědět co a kde má vytetované soudruh okoun. 😀

        • Nejspíš srp a kladivo...

          • zase vedle , semínko řepky aby se zavděčil guru 

          • 😀😀😀 Možná rudou hvězdu.

            • No jo, na tu jsem zapomněla...🙂

              A teď je ta otázka - kde...?😉

      • Je vidět že u vás v tý vesničce střediskový fandíte Burešovi🥴.

  • Jenom se obávám aby se toho roku 25 a prodloužené lhůty dožili zdejší hvězdy dědek Janák a podopice chmela. Maji už svoje za sebou a ted ještě ta americká nákaza . Nic moc pro oba. A bez nich tady nebude žádná sranda. Chmela neumí teda lautr nic , takový jednoduchý starožitný kafemlejnek. Dědek janak aspoň ovládá bravurně kopírování a vkládání . Začít je vyrábět na 3 d tiskárně a prodávat jako zábavný špunty k flaškám , hodí to slušnej vejvar.

    • Kdyby ten Brbling nenapsal něco sprostého, byl by svátek...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit