Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Střelec z Filozofické fakulty Univerzity Karlovy při svém činu patrně použil moderní verzi americké pušky AR-10/15. Tato zbraň, zkonstruovaná na přelomu 50. a 60. let, se pod označením M16 proslavila jako protiváha AK-47 během války ve Vietnamu a dodnes tvoří hlavní výzbroj americké armády.

    Takže Rus nebo Američan?

  • " Šířící se dezinformace jsou podle něj nejspíš promyšleným útokem „ruské trollí farmy“.

    Do této věty bych s ním i souhlasil (ohledně zbraní), ale že i do tohoto neštěstí musí zatahovat Rusko, to už je fakt úchylka.

    • goyim

      To  by nebyl mistr lží Ropušan, aby si ve svých hereckých projevech nepšoukl hlavou a nezadělal svoje okolí dezinformacema...

  • "Šéf policie řekl první detaily o střelbě: Muž se inspiroval v Rusku" 


    Je to obrovská tragedie.Ale je s podivem jak zdejší policajti kreativně využívají situaci.Každý absolutně každý ví že toto se stalo podle amerického vzoru.Mnohokrát opakovaného.Ale je tady kreativní novinka. Rusko za to může! To už je opravdu koncert neomluvitelného policejného hlupáctví.I v tyto dny tady vtáhnout třídního nepřítele.

    • KIMCID

      Rakušan sám včera večer na čt říkal, že to co se stalo na fakultě ,je běžnější jev za oceánem než v Evropě

  • Horké stopy. Ty jsou nejvýživnější pro osvětlení případu. Není tedy důkazní nouze. Policie provádí důkazy. Důkazní břemeno je na ní.

    • Měl prý psychické problémy. Na internetu psal: Nenávidím celý svět a chci zanechat co nejvíce boleti.

      Takovouto informaci měla policie zachytit. Na obrázku byla vidět delší střelná zbraň s dalekohledem. Bývalý ministr vnitra Pecina se podivoval, jak mohl pachatel takovou zbraň propašovat do školy.

      • Myslíte že vás do školy nepustí, když ponesete "vak s lyžemi" nebo něco podobného?

        "Kousek odsud stojí na zastávce paní, která se studentem Davidem K. jezdila třikrát týdně do Prahy autobusem. „Poslední dny jezdil s pouzdrem na kytaru, což jsem u něj nikdy předtím neviděla. Teď už asi tuším proč a že žádný hudební nástroj v tom nejspíš nevozil,“ říká.

      • KIMCID

        ARko je lehce rozložitelná zbraň

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit