Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kde je odpovednost zamestnavatelu. Jak je platili ? Proc tam nepracuji nasi pracovnici. Pokud by nezamestnany odmitl pracovni misto, musi to mit dopad na jeho socialni davky. Odmena za praci by mela byt vyssi, nez soc.davky .
  • Spise bych od Tiscali ocenil clanek, ve kterem by bylo uvedeno kolik muslimskych parazitu zde jiz potaji ale pritom naprosto legalne diky nasemu udatnemu podrztaskovi Sobotkovi musime zivit a kolik jich v dohledne dobe jeste ( opet potaji) hodla prijmout *16* Nevim, proc Tiscali informuje o ilegalne zamestnanych cizincich a o islamskych parazitech, (kteri jsou proti vuli naproste vetsiny obcanu vydrzovani z penez vsech pracujicich ) cudne mlci! *16* *16* *16* *12* *16* *12*

    Pamatujte, že smyslem práce novinářů není manipulovat se čtenáři, ale nabízet jim kontext a podnět k zamyšlení nad jiným úhlem pohledu:-) :-) :-)
  • A co ten pán z Rohlíku, který tvrdil, že je vše v pořádku? Je nějak trestně odpovědný za lži, jež uváděl, anebo zde existuje právní džungle v níž má sto právníků, sto výkladů práva?
    Také se nabízí možnost, že za několik měsíců "studia" na plzeňské Sorboně adepti nestíhají vstřebat zákony, tím pádem radí špatně podnikatelům...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit