Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z Jaffy vyplul i Jonáš, než ho vyhodili z lodi pro nepřístojné chování a následně ho sežrala velryba. Prý ho za tři dny vyplivla, protože jí nechutnal. Jamal holt takové štěstí neměl.
  • Velvyslanec, který neví o zabezpečení trezoru či s tímto zabezpečením nesprávně manipuluje ? Co to zase média s bezpečnostními složkami věší lidem na nos. To se vážně domnívají, že je tato jimi tlumočená verze akceptovatelná. Češi jsou sice národem pana Menzela, ale nikoli tak skalním.
  • trezor, který vybuchl, se naopak běžně používal k ukládání peněz na hotovostní výplaty mezd zaměstnanců a drobnější nákupy. Vypada to, ze nakupovali na tržisti a nezkontrovali si radne, co jim trhovci strcili mezi bezne nakupovane predmety /rychlopalne pusky, kulomety a bazuky/.
  • Tak rychle a bez důkazů vyloučit vraždu, to je už zřejmě dlouholetý styl práce české policie. Stačí vzpomenout na Stodolovi, ale těch podivných sebevražd a nehod je určitě vícero. Chtělo by to méně žvanit a více nezpochybnitelných důkazů.
    • ano, pokud mel v zadech nuz, byl obesen za podezrelych okolnosti a vse bylo zamaskovano vybuchem a rozkazenymi zbranemi tak to bude jako obvykle sebevrazda ci nahodne zabiti. Pouze me zarazi, ze obet nemela pouta jak v podobnych pripadech byva.
  • Doufám že takovouto zásadní informaci brzy nepřekryje nějaká "důležitější "zpráva. Také bych rád věřil, že naše policie a rozvědka něco vyšetří a vláda z toho vyvodí důsledky. Na ty důsledky je toho, již nyní, až dost. Výbušniny a zbrojní arzenál na ambasádě, bez vědomí hostitelské země, to je tak na přerušení diplomatických styků.
    Filištíni zase jednou ukázali co jsou zač.
  • S čím kdo zachází,s tím také......Copak může mít prťavá Palestina v trezoru světoborného,že si "to" chrání náloží,která "to" rozšmelcuje a za trest i vnikatele?A podcenili školení.
  • V takovém případě se pravda lidem neříká. Každá vláda chce hlavně zabránit panice.
    Případ Fukušima. Zatímco premiér ujištoval národ že je vše pod kontrolou
    jednala vláda na tajném zasedání o možné hrozbě zamoření hlavního města.
    Trezor který se běžně používal náhle bouchne a prý je to jen náhoda?
    Kdo tomu věří ať rovnou do Bohnic běží.
    • Trezor který se běžně používal náhle bouchne a prý je to jen náhoda, tak dlouho se chodi se dzbanem pro vodu, az se ucho a dalsi udy utrhne.
  • Zasáhla křesťanská Vyšší Moc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit