Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gaheris

    Jelikož má policie všecko hotový jelo se na Ukrajinu vyšetřovat! Jen aby se nám ti policisté neuvyšetřovali do bezvědomí, to by byla národohospodářská škoda která by se musela vyšetřit! Nicméně mám za to, že by se též měli nechat vyšetřit členové vlády a samozřejmě i pan náš skvělý pán prezident! 

  • Proč takzvaná? Sprostá lež, za účelem někoho poškodit, podvést nebo lživě obvinit je zločin, jako jakýkoliv jiný. Dezinformace je eufemismus, je to stejné jako říkat loupeži transformace...

    • Co z toho je pravda?  1. Fiala - Jme ve válce!

      2. Pospíšil, Černochová, Rakušan - Rusko napadlo Polsko raketou.

      3. Blatný  Kdo má ukončenou vakcinaci, neonemocní a nikoho dalšího nenakazí,“ řekl Blatný

      kromě toho (Legenda o neohroženém stíhači, jenž hlídkuje nad Kyjevem a likviduje jedno nepřátelské letadlo za druhým, byla jednou z prvních historek o srdnatém odporu Ukrajinců, které se začaly šířit médii a sociálními sítěmi. Sami Ukrajinci ale o víkendu přiznali, že duch Kyjeva nikdy neexistoval.Šéfredaktorka internetového deníku Ukrajinska pravda Sevhil Musajevová-Borovyková se v úterním editorialu vrátila k případu odvolané ombudsmanky pro lidská práva Ljudmily Denisovové. Novinářka potvrdila, že veřejná ochránkyně lidských práv o zvěrstvech páchaných ruskými vojáky lhala.)

      Nezbývá, než rozdělit lži a dezinformace na ty správné a na ty špatné. Jak jinak?

  • ..kdy tento ... nesympatický plešoun ... vlezdo(_!_)ík  do pětikolečkářské (_!_) .. začne vyšetřovat redaktory ČT a ČRo ... na to koule nemá .. tento "zcela nezávislý" pit@mec:-)!!

  • Tak tady je jeden z příkladů dezinformace, která je jasnou lží, ale jelikož se to "hodí", tak je označena jen jako "zavádějící". 

    "18. 3. 2021 18:10

    Ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) v Senátu řekl, že očkovaný člověk proti koronaviru nemůže onemocnět nebo přenést nemoc na někoho dalšího. S tvrzením nesouhlasí odborníci, kteří ministrova slova považují za zavádějící."

    • goyim

      Bohatě stačí výroky všech politiků o tzv. nevyprovokované válce na Ukrajině, která údajně nemá s expanzí NATO nic společné. Naprosto ubohá a lehce vyvratitelná lež. Mezi politiky šířící tuto dezinformaci patří samozřejmě Fialový vrchní poskok a i náš "expert" na bezpečnost...

  • A kolik stíhání zahájila Policie v případech hanobení skupin s jiným politickým názorem? Myslím ty provládní, kteří označují lidi s jiným názorem jako dezoláty, chátru, lůzu apod.

    § 355 Hanobení národa, rasy, etnické nebo jiné skupiny osob 

    (1) Kdo veřejně hanobí

    a) některý národ, jeho jazyk, některou rasu nebo etnickou skupinu, nebo

    b) skupinu osob pro jejich skutečnou nebo domnělou rasu, příslušnost k etnické skupině, národnost, politické přesvědčení, vyznání nebo proto, že jsou skutečně nebo domněle bez vyznání,

    bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.

    (2) Odnětím svobody až na tři léta bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 a) nejméně se dvěma osobami, nebo b) tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem.

  • ", v případě Ukrajinců o 0,6 procenta, což je podle něj vzhledem ke zhruba 330 000 v Česku zaregistrovaných uprchlíků z Ukrajiny „velice málo“.

    No jak jinak?! Podobně byla kriminalita posuzována i v případě imigrantů do západních zemí.

  • Pokud naprostou dezinformaci uvede televize (a není jich málo), vláda nebo čelný politik, bude také Policie jednat stejně rázně? 

    Ani dezinformace nejsou jen proruské. Jsou to prostě dezinformace. 

  • Tak že takové vládní prohlášení.

    To jedna velká dezinformace.

  • Hoši děkujeme! Děkujeme že naše statečné četnictvo stojí na hrázi kapitalismu. Jsme rádi že všichni v Praze umí zatočit se škarohlídy a ideovými nepřáteli naší země.Soudruh Gottwald nebo Zápotocký by to neudělali jinak! Je třeba škarohlídům a rozvracečům ukázat zocelenou pěst pracujícího lidu! Zotročený dělník by se sám neubránil rozvracečům republiky.Je moc dobře že tam v daleké Praze umíte rozpoznat závadný obsah textu. Manipulátoři nikdy nespí! Je dobře, že včas odhalujete zvrhlé plány imerialistických štváčů.

  • Diwa

    Svoboda slova jako nic neznamená ? Kdo bude hodnotit co je dezinformace a co není ? Mě by fakt zajímalo co Policie bude hodnotit a kdo bude silný v kranflecích......kdo jako hodnotí co je a co není dezinformace ? Že by se komunismus začal vracet a svoboda začala být na dně ? Proboha, kde to žijeme ?

    • Kdo to bude hodnotit, ptáte se Diwo? Podplácení Urválkové. Je jim málo přes třicet, mají platy vysoko nad 100 000 (když začínají), jsou nekritizovatelní a neodvolatelní. 

      Myslíte, že se jim chce dělat někde za 50 000 hrubého? Jak říká Pelta, brzy si ujasní kudy běhá zajíc a je to hotové.
      Každá doba si podplácí soudce, ochotné v zájmu svého volátka odsoudit kohokoliv za cokoliv. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit