Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V Praze 11 dříve kradla Šafrová,kšefty s byty ted zase Mlejsnký starosta /-11, vždyt to nemá konce dokud všude budou lupiči a převlékači mantlů s falešnými diplomy jako Mlejnský a jiné rychlokvašky
  • Po převratu se tu nahrnula stáda poraděnků, kteří se nezajímali o podporu malého a středního podnikání, typického a potřebného pro tuto zemi, ale výhradně o velké podniky - metalurgii, strojírenství, textil, sklářství. Všechno to bylo postupně s pomocí EU zlikvidováno, nebo alespoň silně oslabeno. Tím byla odstraněna nebezpečná konkurence pro západní velkofirmy a navíc otevřen prostor pro průnik laciného šuntu z Asie. Pak následovalo zemědělství. Tím se zase posílilo zemědělství v ostatních evropských státech a samozřejmě v Asii. Nakonec nezbude, abychom tu začínali znovu, od nuly a v těžkých konkurenčních podmínkách. Dneska se říká "Co je České, to je dobré", ale za současné situace, kdy je všechno náležitě okleštěno, bez vlastního vývoje a bez podpory státu, je to dražší než dovozové. Lidé ovšem jsou zbavováni peněz zvyšováním daní a snižováním různých příspěvků, takže ztrácejí nejen kupní sílu, ale i kupní náladu. Hospodářství se spíše zastavuje než aby se rozebíhalo. Politici již tradičně napřed slibují, pak všechno prasí, aby jejich následovníci znovu slibovali s odvoláním na to, že jejich předchůdci dělali všechno špatně. Tak kdy tady konečně bude nějaký dobrý politik, který věcem rozumí a dělá svou práci dobře. Já to vím. Nikdy.
  • to vse je jenom jako,aby jsme zapomneli na ty zlodejny parkanove, kalouska, necase,vondry atd.p. rath mnel s pi. bradacovou pravdu, ze za spinavou praci dostane teple hnizdo. ona je lidska hyjena.
  • U nás se zločinci nescházejí tajně po nocích ale legálně zvolení zdejšíma
    ovečkama sedí v PS na radnicích senátu. Řídí podniky a maskují se jako
    podnikatelé manažeři soudci státní zástupci i policisté.
    Všichni od roku 89 pracují na jediné věci to jest přečerpávání státních prostředků
    na soukromá konta. Stát je zadlužený zatímco zloději bohatnou a poté v TV
    oblbují národ o nedostatku peněz nutnosti šetřit a splácení jejich dluhu.
  • Je třeba ty komouše všecky zlikvidovat!
    • Je to sídlo zamodralých ptáků, komiku.
      • Bývalých komunistů.Ne sametový podvod,ale převrat komunistů ve spolupráci s hochy z prognosťáku.
      • komik jseš ty, stejně je to samej komunista...akorát jsou za různý barvy *3* ...u nás je jich plnej úřad
  • Bombastické nadpisy ke článkům........Po tom je teď ve společnosti poptávka. Budí to zdání,
    že se něco dává do pořádku. Nikdo si nepude nic odsedět, všechno to vyšumí do ztracena.
    • Zoro, tak s tím něco dělej a nekecej, hrdino v masce
  • Nebylo tam hnízdo ODS ? Všude kde se odklání jsou odkláněči z ODS. To je před volbama dobrý počinek aby lidi viděli co mají vidět.
    • Je tam hnízdo havloidů,kteří jsou rozlezlí ve všech stranách,organizovaný zločin zde zavedl v r.89 chrchla a číro nyní agent 009 a Kalousek jsou hlavní esa tohoto zločinu proto se TOP09 usadila na magistrátu Hudečka a vyšachovala ODS a ČSSD.
    • Hnízdo ODS a nyní recyklované k BOBO Hlavu vzhůru.
      • BoBo se přejmenovala na BRADOU VZHURU.
  • Kdy zasáhne proti organizovanému zločinu v KSČ(m), pohrobka teroristické bandy KSČ?
    • Tečka tečka
      Konkretněji by to nešlo. Kdo se ti melíbí je komunista a byl jím nejméně tři životy zpátky.
    • zapomnel si na jeste vetsi zlocince KDU CSL. ti vrazdili a upalovali. dopln si mezery v dejepise.
    • Pro tečku prof. Zelený o naší skvělé ekonomické situaci v ČR.

      Politici a publicisté rádi vykládají, že česká ekonomika je „malá, otevřená a proexportní“. Podle profesora ekonomie Milana Zeleného už je na čase pochopit, že nic takového není pravda. Ve skutečnosti je to ekonomika neautonomní a plně závislá na zahraničních formách, které si zde otvírají své montovny. Tomu po dvaceti letech odpovídají i dovednosti českých lidí. A právě to se prý bude muset změnit. Česká ekonomika je z více než čtyřiceti procent vlastněna zahraničními subjekty a jejich zisky se na celkových podílí dokonce třemi pětinami. Navíc u nás zahraniční banky spravují více než 99 procent všech úspor. „ČR má dnes nesporně nejvíce firem se zahraničním vlastníkem v celé střední Evropě,“ píše profesor Zelený. České továrny přitom většinou těmto firmám slouží jen pro efektivní výrobu subkomponentů. Zaměstnávají se tu montéři, obráběči nebo kvalitáři, ale na vývoji nebo obchodu se u nás podílí minimum lidí.

      Až tyto firmy odejdou, bude naše ekonomika dosavadním vývojem velmi zdeformovaná. Bez vývoje nedokážeme výrobky inovovat, bez obchodu nedokážeme mít styk se zákazníkem. Zbydou nám jen továrny s kvalitními dělníky.
    • Až vymřou soudci, organizovaní v KSČ. Dnešní tzv. "pravicové soudnictví" je pokračováním komunistického třídního boje proti národu. Nedělejte si iluze, ty nikdo neodvolá, ani nebude brát k opovědnosti. Zločinci brání zločince.
      • Mlaďoši už k soudu nastoupili, akorát se k tomu nějak moc nemají. Odvaha bídná. V čem asi bude ta chyba? Že by mladíčci z tunelářských rodin?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit