Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sociální politika je špatná.Pracuji na směny denní,noční ,svátky... a myslím,že nemám tolik co oni na soc.dávkách....proč nejsem doma?
  • Cikán obecný (romus vulgaris), noční živočich, příbuzný šimpanze, má hnědé zbarvení. Samička může mít světlou srst v oblasti hlavy. Bojí se vody a je charakterizován specifickým pachem. Původně stepní druh se přizpůsobil životu ve městech, vyskytuje se po celém území ČR, je stěhovavý, někteří táhnou za potravou až za oceán, samička rodí i několikrát do roka, mláďata sají sociální dávky až do smrti, cikán obecný loví kořist bezbrannou a na tu útočí v tlupách. Škodlivý, zákonem chráněný.
  • proč by tam zastavovali s autem a obcházeli dům? a ještě k tomu cikáni? že oni napadají člověka v baru s mačetou,to je v pořádku?
  • A bude hůř. Je to jako v kabaretu - viz dnešní výrok soudu a "odměna" 10 roků střelci kuší.
    Nejsem zlomyslný, ale přál bych soudci setkání s takovými lidmi. A etničtí minoritníci mluví vždy pravdu - nevěděli, že nejsou na cizím pozemku, on nám vyhrožoval atd. Pak ať se nikdo nediví, že láska k minoritníkům roste.
  • Každý parazit jednou zničí svého hostitele. Nás to čeká také. Přírodní zákony nelze obejít.
    • to je pravda, mozna to udelat jinak jeste , vzdy to muzeme odhlasovat, proste povinna prace zpetne, jen ti co maji vice jak milion na konte a z ceho zit at nepracuji, pokud se praci vyhyba, uveznit a tam pracovat bude muset, tohle nebylo spatne, vse prece neni treba zahodit, je dobre brat si priklady od jinych zemi ale tento zakon prace pro vsechny byl dobry i proto, ze nebyli bezdomovci, pan zastupitel ma nazory bohuzel zastarale, ve velke Britanii napr. pomahaji uz prevenci proti bezdomovcum, sezenou jim i provizorni bydleni a pomahaji jim navratit se do prace zivota...protoze kdo pracuje plati i ty dane..jsou chytrejsi, nevytvari tisce bezdomovcu mozna desetitisice jak my v cesku a pan je krestan? ano? tak by mel padlym pomahat, urcite organizace vyclenit ktere budou mit jako charitativni tuhle napln prace, ..jeho vysost zrejme se narodil do te nej rodiny ap, ale ne kazdy mel to stesti, lide prosli leccims, nekteri jsou uz hure napravitelni ale nekteri jen potrebuji pomoc, a je spousta cirkevnch objektu, kde by nekteri mohli zit bydlet a pracovat, prece sam Jezis kazal o pomoci, o tom byl lidsky, ..udelat jeste horsi zakony dokaze kazdy, ale udelat zakon, kde prace bude ocenena, pomuzeme lidem, najdeme kam je poslat pracovat..., to je prece pro krestana cesta hodna nasledovani Jezise ale ne sam se mit jak prasatko v zite a lidem sebrat davky, oni pak padnou uplne..udelejte zakony co budou motivovat k praci, pomahejte padlym skutky, to je prece to co propaguje tohle nabozensti ne?moc i knezu zije nad pomery, maji autaky co se nesni obycejnym lidem, maji homosexualni pratele, maji party, a tohle kazal Kristus? velmi se nekteri odchylili od viry, Joshua z Nazaret by se mel vratit aby to tu videl, jak jeho viru otocili sami pro svuj blahobyt....kazat vodu a sami pit vino.... *16* *16* prvni tito by jej pribili znovu... moc by jim vadila jeho slova...o lasce pomoci, rozdelit se......byt proste clovekem a ne zviretem ktere jen spekuluje co z ceho ma...
    • Naprosto souhlasím,Pavel
  • Vážení redaktoři,
    byli byste tak laskavi a opravili titulek? Toto: "Cikánka řve a strážník uteče, to je špatně." opravdu v textu fakt není.
    A taky byste měli očistit diskuzi od fašistických výroků(a nejen tady), či odkazu na Českou stranu fašistickou(nyní DSSS). Tedy pokud jste alespoň trochu slušní novináři. Bohužel, vaše činy v mne nutí o tomto pochybovat.
    • cikani piji krev celemu narodu ze nepracuji kradou slapou ap., ale zase nejde davat kolektivni vinu jsou je jich malo ale jsou i ti co se distancuji od skupiny , ziji slusne, ale zcasti je to vina nas vsech, ze mame zakony co jim nedavaji a nejen jim pracovni povinnost, pokud nema milion a vys na konte, a taky kdyz mezi nimi bude osoba co chce delat..vsude ji vyhodi, protoze na cikany je nejhorsi nahled, nevezmou je do prace, protoze kradou a jsou problemovi a nechteji delat ano, ale pak mame mit takove zakony, ktere je k praci donuti, nebo pujdou sedet, a nebo takovou motivaci aby makat sli, v Britanii pracuji, protoze se jim to oplati tu nekteri drou jak bulhari, zajimave proc ne v cesku..proste se jim to nevyplati a jsou takove mezery ze delat ani nemusi,.jako dite ma volbu se bude vozit nebo ne, kdyz ne, tak bude se vztekat, a matka zacne dite hojdat, oni taky jen vyuzivaji spatny system..bud povinnou praci,, nebo tak zaplacenou aby se to lenochum nevyplatilo byt doma...ve svete co jsou vetsina pracuje a posila deti do skoly.. *1*
      • Správně zmiňujete, že nelze zobecňovat. Bohužel ale sám zobecňujete. Mezi Cikány/Romy je stejně dobrých a stejně špatných lidí, jako ve většinové společnosti, myšleno v procentech. Jenže je problém, že Cikánů/Romů, je prostě míň, a tak jsou ti špatní daleko lépe vidět. Díky čemuž se fašistickým zločincům mezi lidmi daří šířit fámy, že všichni Cikáni/Romové jsou stejní. Taky mezi lidmi panuje mnoho předsudků o cikánech, které se ale nezakládají na pravdě.
        Problém toho, že často velmi málo pracují není jen v Romech, není ve špatných zákonech našeho státu, ten problém je především v naší společnosti. Jistě by většina Romů chtěla pracovat, ostatně koho by bavilo pořád jen sedět doma, kdo si myslí, že je to skvělé, ať to zkusí, uvidí, že to tak skvělé opravdu není, jenže většinu pracovních míst tu má většinová bílá společnost a pak parazitické nadnárodní společnosti, kde u těchto lidí často panují předsudky vůči Romům. Zkuste se vžít do jejich situace. Sice bílí chtějí, aby Romové pracovali, ale takřka nikdo jim tu práci nedá. Hodně Romů udělá jediné, co je možné, rezignuje. Ostatně, vy byste se snažil, kdybyste Vaší jedinou vyhlídkou bylo, že Vaše snaha vyjde vniveč?
        Vaši snahu zavádět nucené práce, zvlášť v době, kdy práce není, beru jako úlet. Ve skutečnosti tím tolik nepostihnete ty, co pracovat nechtějí, ale spíš budete šikanovat ty, co pracovat chtějí, ale nemůžou. Ostatně už to tu jednou bylo, za pana Dráb(k)a.
  • Asi takto-dokud se cikansky paraziti nebudou bat 2x vice vystrcit palice ze svych brlohu-jak se dnes bojite vy jich,tak se tento stav bude nadale zhorsovat!
    Treba zalozit v problemovych mistech domobranu-a nebat se policajtu,mistni samospravy,ktere platite,cili je I zamestnavate.
  • A co takhle soudce Lynche. Viníky předat davu a ten je klackama požene za město a pokud je cestou neumlátí tak je tam pro výstrahu pověsí. Pro určité typy podlidí je to jediné řešení, A stačilo by pár exekucí a cikánkové by byli jak andílci.

    Na co máme městskou policii? Její povinnosti je snad chodit po městě a v podobných případech zasahovat, ne?
    • Pane bože to je blábol. Všichni normální víme co je cikán zač. Nějaký městský strážník je mu jenom pro smích. V dnešních podmínkách, kdy někteří tzv. "humanitární myslitelé" nechali tuto svoloč rozdivočet způsobem jaký v současný době exstuje, není jiná cesta než velký bič a malý dvorek.
    • MP máme na vybírání pokud přeci ne ? *11*
  • Subject: FW: Otevřený dopis prezidentu republiky - agresivita CIKÁNŮ nemá meze!
    Nechci Vám kazit náladu, ale stojí to za přečtení. M.
    Vážený pane prezidente,
    dovoluji si Vám napsat tento otevřený dopis jako jeden z deseti milionů občanů, jejichž jste prezidentem i sám za sebe jako Váš volič. Byl jsem včera se svojí ženou svědkem neuvěřitelně brutálního a zcela bezprecedentního útoku romů na slabého nevinného českého chlapce. K případu byla sice přivolána policie, nicméně na jeho vývoj nemám žádný vliv a byl bych nerad kdyby tento případ "vyšuměl".Sobota, 13.4.2013, supermarket Globus Černý most, Praha 9, krátce po poledni.Romská rodina - otec, matka, babička + dvě malé dcery jsou na nákupu. Kromě nich též množství nakupujících české národnosti. Malé romské dívky se honí a běhají po obchodě. Jedna z nich naráží do přibližně patnáctiletéhočeského chlapce a padá. Ten jí pomáhá a zvedá jí. V tom se na něj vrhá dospělá romka, matka této malé dívky, a s křikem "ty zmrde já tě zabiju" jej mlátí pěstmi do těla - oblasti ledvin a do hlavy. Obstoupen romy, v pozici na kolenou je chlapec zbit. Romové odcházejí.Já osobně jsem stál asi 15 metrů od tohoto napadení. Vše se seběhlo velmi rychle a nikdo z přítomných v podstatě nereagoval. Naše společnost nemá pro tyto případy vypracované obranné reflexy. (zatím) Než jsem se zorientoval a pochopil co se děje, bylo po všem. Šel jsem se zeptat napadeného chlapce co se stalo, ale ten byl totálně v šoku, plakal, nebyl schopen cokoliv říci a třásl se p celém těle. Ani jeho maminka toho příliš mnoho nesdělila, protože musela kromě něj utěšovat svého druhého mladšího syna.Nikdo z přítomných nereagoval v průběhu napadení, ani potom. Sklopili hlavy a šli dále nakupovat. Nezbylo tedy než pozvednout vlastní hlas a řešit vzniklou situaci sám. Vyzval jsem okolo stojící k přivolání policie a k zajištění případných svědků. Jistě patřičně nahlas, aby všichni v okolí alespoň třiceti metrů poznali, že se najde alespoň jeden, kdo se romů a současné situace ve společnosti nebojí. Posluchačů bylo dostatek a jejich reakce byly zpočátku váhavé.Když romové zjistili, že jejich akce může mít nějaké další pokračování, tak jednají také.
    Otec dívky mne se slovy "zasraný gadžo" napadá, vyráží mi věci z rukou a dochází k fyzickému kontaktu. Poznává ale, že se nebojím a že je vlastně sám a bez přesily. Útok nepokračuje. Volí jinou taktiku. Svoji malou dceru, ano, tu které bylo pomáháno na nohy, narážejí hlavou do regálu aby byla zraněná a aby mohli svůj útok zdůvodnit, případně získat finanční odškodnění.Celou situaci nakonec bravurně zvládá přivolaná městská a republiková policie. Romové nemají doklady. Přidávají se další svědci ochotní svědčit - zajímavé, že pouze ženy. Napadený chlapec i po ca půl hodině od útoku je stále v šoku, třese se a bojí se o život. Dopuručujeme mamince napadeného návštěvu lékaře a nabízíme odvoz. Říká, že má vlastní vozidlo a že s chlapcem lékaře navštíví.Celý tento sobotní zážitek byl pohledem na tu nejsyrovější formu zloby a nenávisti této romské rodiny vůči čechům. Nezmiňuji proud těch nejhorších nadávek, které jsme museli vyslechnout.
    Nepíši Vám tento dopis proto, že mne to baví. Píši ho proto, aby jste měl další informaci do mozaiky dění v tomto státě. Tento útok romů neskončil smrtí nebo fyzickým zraněním někoho z nás, ale byl zcela bez pochyby rasově motivován.Nechci být špatným prorokem, ale pokud se současný stav nebude řešit, bude to stále horší. Pokud bude výkon trestu pro některé "potrestané" formou rekreace, mine se účinkem.
    • Tento příběh evidentně vypadá značně nereálně. A to si nemyslím, že by všichni Romové byli dobří. Stejně tak, jako je špatné se domnívat, že by všichni byli špatní.
      Zvlášť tato část vypadá jako značně vymyšlená, v souvislosti s předcházejícím: >>... Ten jí pomáhá a zvedá jí. V tom se na něj vrhá dospělá romka, matka této malé dívky, a s křikem "ty zmrde já tě zabiju" jej mlátí pěstmi do těla - oblasti ledvin a do hlavy. Obstoupen romy, v pozici na kolenou je chlapec zbit. ...<<
      • Sakra, Rosto Adame,
        vy jste snad odborník na cikánské rvačky? Nebo jste tam snad byl v publiku?
        Pokud bude odpověď v obou případech negativní, jste jenom obyčejný "multikulturní žvanil". Přeji vám, abyste se jednou dostal do podobné situace. Pak asi přestanete šířit tyhle intošské řečičky. Není nad vlastní zkušenost, mládenče. *3*
    • Tvuj hlas tento opilec dostal-a vice jej nezajimas.
      Jen mi je zahadou,kdyz si byl (a nejen ty) svedkem teto zalezitosti,tak proc jste onomu chlapci nepomohli a nechali jej zkopat od techto cikanskejch potkanu.
      Jejich mentalita-utoci pouze v hejnu,ale jak je jeden bit-ostatni utecou,nebo zacnou z povzdali hulakat.Nejsi to same??? *3*
      • O čem to ty magore píšeš? O jakém opilci? Jak může takové věci vyřešit prezident, jsi asi ožralý jako obvykle, ty bys šel někomu pomáhat a vrhl se mezi smečku rozzuřených cikánů, vidím že jsi opravdu blb první třídy, a není ti pomoci!!
        • Dobytku s dobytkem,ten dotycny pise,ze byl svedkem zlocinu v obchodnim centru.To znamena,ze tam bylo vice lidi,nez parta cikanskych potkanu-tak je dle meho normalniho uvazovani jeho povionnosti tomu mlademu cloveku pomoci!!!
          Co,kdyby se jednalo o tveho syna,nebo syna tveho znameho???To bys cumel ''jako'' jinam?

          Ano vazeni-takto uvazuje vetsina tohoto pripitomeleho a bojovneho naroda,jako zfetovanej blb POL.K vasi skode-pak si nikam nestezujte a platte cikanum stale vetsi davky!
          To,ze dotycny POL v dobe sesmoleni onoho prispevku byl v abstaku,nebo I ve spice je kazdemu jasne,kdyz si precte jeho prispevek,a hlavne I puvodni stiznost dotycneho pana.
          • Nerad, ale pol má naprostou pravdu. Když pominu tvé neustálé narážky na opilce ( nic jiného zřejmě nejsi schopen vypotit ), tak doporučuji přečíst si dopis znovu a třeba 2x. Třeba tě zaujme při tvé přirozené a prudké inteligenci zmínka o tom, že se celá situace odehrála hrozně rychle a on byl 15m od ní. Práci čest. A nezapomeň při odpovědi být sprostý.
    • Stále říkám, na neukázněné a nepřízpůsobyvé zapůsobí GULAG a to bez ohledu na rasu a politickou příslušnost a to paušálně.
      Prostě někteří "lidé" si myslí, že si mohou dovolit vše. A myslím tím celou společnost vč. politiků, zlodějů, vrahů nebo těchto "nepřízpůsobyvých".
      A to se musí trestat a to teď hned. Oni odejdou středem ?
    • Nechci být špatným prorokem, ale pokud se současný stav nebude řešit, bude to stále horší. Pokud bude výkon trestu pro některé "potrestané" formou rekreace, mine se účinkem. Pokud budou mít romské rodiny při výplatě sociálních dávek přednost před českými matkami s dětmi, napětí ve
      společnosti poroste..nechci pokračovat.

      Chtěl bych vyšší míru spravedlnosti pro dobro nás všech a vy máte moc.
      S úctou Pavel Jelínek.

      tel. +420 731 533 111

      E-Mail mailto:techconsult@rump.cz%28mailto:techconsult@rump.cz
  • http://www.dsss.cz/problem-socialne-neprizpusobivych-obcanu-neni-tento-rezim-schopen-vyresit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit