Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlavně je třeba závest tvrdej trest pro pachatele. Trestanci maj dneska ve vězení leháro
    s telkou a činkárnou. Nahnat je makat a splácet škodu. Až půjdou ven tak ať jsou pěkně
    sedření a né odpočatí ještě svalnatější než předtím. *1* *1* *1*
    Za vraždu trest do konce života. Kdo vezme člověku vědomě život nemá právo si ho
    také dál užívat. Za korupci a podvod v obchodech a úřadech doživotní stopka práce v oborech
    kde jsou veřejné peníze nebo dotace a zabavení veškerého majetku.
    Není divu že se dneska vesele krade tuneluje vraždí napadá. Ti parchanti se těch
    dnešních směšně malejch trestů nebojej. *1* *1*
    • Nejhorší je být bílý, inteligentní a pracovitý a ne politik. To je nebezpečná kombinace. Cikánů víc nebude, vládnout nám taky nebudou, ale v Americe je to už na spadnutí, Obama je první černý prezident, jen aby nebyl Bush ml. poslední bílý. Cikáni se chovají naprosto jinak, když mají navrch anebo když něco potřebují. Zatím nás potřebují. A za korupci ve státní správě jen trest smrti a propadnutí majetku. Už ale stejně není co ukrást.
    • Já tomu nerozumím? Asi jsem úplný blb. Přece : Láska a pravda musí zvítězit nad lží a nenávistí!? Nebo co? Už nás to přešlo? *1*
  • Subject: FW: Otevřený dopis prezidentu republiky - agresivita CIKÁNŮ nemá meze!
    Nechci Vám kazit náladu, ale stojí to za přečtení. M.
    Vážený pane prezidente,
    dovoluji si Vám napsat tento otevřený dopis jako jeden z deseti milionů občanů, jejichž jste prezidentem i sám za sebe jako Váš volič. Byl jsem včera se svojí ženou svědkem neuvěřitelně brutálního a zcela bezprecedentního útoku romů na slabého nevinného českého chlapce. K případu byla sice přivolána policie, nicméně na jeho vývoj nemám žádný vliv a byl bych nerad kdyby tento případ "vyšuměl".Sobota, 13.4.2013, supermarket Globus Černý most, Praha 9, krátce po poledni.Romská rodina - otec, matka, babička + dvě malé dcery jsou na nákupu. Kromě nich též množství nakupujících české národnosti. Malé romské dívky se honí a běhají po obchodě. Jedna z nich naráží do přibližně patnáctiletéhočeského chlapce a padá. Ten jí pomáhá a zvedá jí. V tom se na něj vrhá dospělá romka, matka této malé dívky, a s křikem "ty zmrde já tě zabiju" jej mlátí pěstmi do těla - oblasti ledvin a do hlavy. Obstoupen romy, v pozici na kolenou je chlapec zbit. Romové odcházejí.Já osobně jsem stál asi 15 metrů od tohoto napadení. Vše se seběhlo velmi rychle a nikdo z přítomných v podstatě nereagoval. Naše společnost nemá pro tyto případy vypracované obranné reflexy. (zatím) Než jsem se zorientoval a pochopil co se děje, bylo po všem. Šel jsem se zeptat napadeného chlapce co se stalo, ale ten byl totálně v šoku, plakal, nebyl schopen cokoliv říci a třásl se p celém těle. Ani jeho maminka toho příliš mnoho nesdělila, protože musela kromě něj utěšovat svého druhého mladšího syna.Nikdo z přítomných nereagoval v průběhu napadení, ani potom. Sklopili hlavy a šli dále nakupovat. Nezbylo tedy než pozvednout vlastní hlas a řešit vzniklou situaci sám. Vyzval jsem okolo stojící k přivolání policie a k zajištění případných svědků. Jistě patřičně nahlas, aby všichni v okolí alespoň třiceti metrů poznali, že se najde alespoň jeden, kdo se romů a současné situace ve společnosti nebojí. Posluchačů bylo dostatek a jejich reakce byly zpočátku váhavé.Když romové zjistili, že jejich akce může mít nějaké další pokračování, tak jednají také.
    Otec dívky mne se slovy "zasraný gadžo" napadá, vyráží mi věci z rukou a dochází k fyzickému kontaktu. Poznává ale, že se nebojím a že je vlastně sám a bez přesily. Útok nepokračuje. Volí jinou taktiku. Svoji malou dceru, ano, tu které bylo pomáháno na nohy, narážejí hlavou do regálu aby byla zraněná a aby mohli svůj útok zdůvodnit, případně získat finanční odškodnění.Celou situaci nakonec bravurně zvládá přivolaná městská a republiková policie. Romové nemají doklady. Přidávají se další svědci ochotní svědčit - zajímavé, že pouze ženy. Napadený chlapec i po ca půl hodině od útoku je stále v šoku, třese se a bojí se o život. Dopuručujeme mamince napadeného návštěvu lékaře a nabízíme odvoz. Říká, že má vlastní vozidlo a že s chlapcem lékaře navštíví.Celý tento sobotní zážitek byl pohledem na tu nejsyrovější formu zloby a nenávisti této romské rodiny vůči čechům. Nezmiňuji proud těch nejhorších nadávek, které jsme museli vyslechnout.
    Nepíši Vám tento dopis proto, že mne to baví. Píši ho proto, aby jste měl další informaci do mozaiky dění v tomto státě. Tento útok romů neskončil smrtí nebo fyzickým zraněním někoho z nás, ale byl zcela bez pochyby rasově motivován.Nechci být špatným prorokem, ale pokud se současný stav nebude řešit, bude to stále horší. Pokud bude výkon trestu pro některé "potrestané" formou rekreace, mine se účinkem.
    • Tento příběh evidentně vypadá značně nereálně. A to si nemyslím, že by všichni Romové byli dobří. Stejně tak, jako je špatné se domnívat, že by všichni byli špatní.
      Zvlášť tato část vypadá jako značně vymyšlená, v souvislosti s předcházejícím: >>... Ten jí pomáhá a zvedá jí. V tom se na něj vrhá dospělá romka, matka této malé dívky, a s křikem "ty zmrde já tě zabiju" jej mlátí pěstmi do těla - oblasti ledvin a do hlavy. Obstoupen romy, v pozici na kolenou je chlapec zbit. ...<<
      • Sakra, Rosto Adame,
        vy jste snad odborník na cikánské rvačky? Nebo jste tam snad byl v publiku?
        Pokud bude odpověď v obou případech negativní, jste jenom obyčejný "multikulturní žvanil". Přeji vám, abyste se jednou dostal do podobné situace. Pak asi přestanete šířit tyhle intošské řečičky. Není nad vlastní zkušenost, mládenče. *3*
    • Tvuj hlas tento opilec dostal-a vice jej nezajimas.
      Jen mi je zahadou,kdyz si byl (a nejen ty) svedkem teto zalezitosti,tak proc jste onomu chlapci nepomohli a nechali jej zkopat od techto cikanskejch potkanu.
      Jejich mentalita-utoci pouze v hejnu,ale jak je jeden bit-ostatni utecou,nebo zacnou z povzdali hulakat.Nejsi to same??? *3*
      • O čem to ty magore píšeš? O jakém opilci? Jak může takové věci vyřešit prezident, jsi asi ožralý jako obvykle, ty bys šel někomu pomáhat a vrhl se mezi smečku rozzuřených cikánů, vidím že jsi opravdu blb první třídy, a není ti pomoci!!
        • Dobytku s dobytkem,ten dotycny pise,ze byl svedkem zlocinu v obchodnim centru.To znamena,ze tam bylo vice lidi,nez parta cikanskych potkanu-tak je dle meho normalniho uvazovani jeho povionnosti tomu mlademu cloveku pomoci!!!
          Co,kdyby se jednalo o tveho syna,nebo syna tveho znameho???To bys cumel ''jako'' jinam?

          Ano vazeni-takto uvazuje vetsina tohoto pripitomeleho a bojovneho naroda,jako zfetovanej blb POL.K vasi skode-pak si nikam nestezujte a platte cikanum stale vetsi davky!
          To,ze dotycny POL v dobe sesmoleni onoho prispevku byl v abstaku,nebo I ve spice je kazdemu jasne,kdyz si precte jeho prispevek,a hlavne I puvodni stiznost dotycneho pana.
          • Nerad, ale pol má naprostou pravdu. Když pominu tvé neustálé narážky na opilce ( nic jiného zřejmě nejsi schopen vypotit ), tak doporučuji přečíst si dopis znovu a třeba 2x. Třeba tě zaujme při tvé přirozené a prudké inteligenci zmínka o tom, že se celá situace odehrála hrozně rychle a on byl 15m od ní. Práci čest. A nezapomeň při odpovědi být sprostý.
    • Stále říkám, na neukázněné a nepřízpůsobyvé zapůsobí GULAG a to bez ohledu na rasu a politickou příslušnost a to paušálně.
      Prostě někteří "lidé" si myslí, že si mohou dovolit vše. A myslím tím celou společnost vč. politiků, zlodějů, vrahů nebo těchto "nepřízpůsobyvých".
      A to se musí trestat a to teď hned. Oni odejdou středem ?
    • Nechci být špatným prorokem, ale pokud se současný stav nebude řešit, bude to stále horší. Pokud bude výkon trestu pro některé "potrestané" formou rekreace, mine se účinkem. Pokud budou mít romské rodiny při výplatě sociálních dávek přednost před českými matkami s dětmi, napětí ve
      společnosti poroste..nechci pokračovat.

      Chtěl bych vyšší míru spravedlnosti pro dobro nás všech a vy máte moc.
      S úctou Pavel Jelínek.

      tel. +420 731 533 111

      E-Mail mailto:techconsult@rump.cz%28mailto:techconsult@rump.cz
  • Že by se v naší politické scéně začalo cosi hýbat správným směrem. S takovým názorem mohu jen souhlasit!
  • Kéž by takhle mysleli všichni ve vládě. Je to ostuda společnosti a potupa většiny národa.
  • Všechno je to na sebe navázaný. Za komančů měl člověk vzdělání práci byt a půjčku
    pro start do života. Takže mohl žít a nemusel se upsat lichvářům nebo krást.
    Kdo nepracoval ten se dočkal stíhání jako příživník. Jenže dneska práce není a plat je
    malej takže půjčky exekuce a zlodějny všeho druhu jen kvetou.
    Cikáni si nadělaj děcka a jsou na tom díky přídavkům lépe než pracující člověk který
    často dělá za 8000 kč. Znám továrnu kde lidi dělaj na černo i za 3 až 6000!
    Ale i bohatí běloši to zneužívaj. Proč má narok na přídavky na děcka třeba ženská která
    má bohatého chlapa. Proč úřad práce rozdával dotace na rozjezd podnikání lidem
    co si to mohou zaplatit ze svého.
  • u nás nenarovná nic, kdokoli se dotkne tohoto problému je okamžitě označen za rasistu či nácka.Ovšem z dlouhodobého pohledu je toto chování sebevražedné.
  • Jo, to kdyby měl jít dát botičku, nebo změřit rychlost, tak to by bylo zřejmě aktivity ažaž, klidně i přesčas..
  • A co takhle soudce Lynche. Viníky předat davu a ten je klackama požene za město a pokud je cestou neumlátí tak je tam pro výstrahu pověsí. Pro určité typy podlidí je to jediné řešení, A stačilo by pár exekucí a cikánkové by byli jak andílci.

    Na co máme městskou policii? Její povinnosti je snad chodit po městě a v podobných případech zasahovat, ne?
    • Pane bože to je blábol. Všichni normální víme co je cikán zač. Nějaký městský strážník je mu jenom pro smích. V dnešních podmínkách, kdy někteří tzv. "humanitární myslitelé" nechali tuto svoloč rozdivočet způsobem jaký v současný době exstuje, není jiná cesta než velký bič a malý dvorek.
    • MP máme na vybírání pokud přeci ne ? *11*
  • Přestaňte pofňukávat, zbabělci. Důležitá je změna politického systému. Poté to půjde bez
    problémů, to je už vyzkoušené.
    • Svatá ty prostoto,asi nejhorší je na tom,že tomu snad věříš *8* Jinak na čmoudy dávat povolenky k odstřelu,dám dvě výplaty za náboje *3*
  • Asi takto-dokud se cikansky paraziti nebudou bat 2x vice vystrcit palice ze svych brlohu-jak se dnes bojite vy jich,tak se tento stav bude nadale zhorsovat!
    Treba zalozit v problemovych mistech domobranu-a nebat se policajtu,mistni samospravy,ktere platite,cili je I zamestnavate.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit