Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všude se najdou dobří i špatní.Horší je,že zákony dělá banda amatérů a nebo to je cílený záměr!?Ale ten morální marast co tu teď je není nepodobný Římu před vpádem hord.Kdo to bude,je vcelku jasné...A moc bych se divil,že bude čas to napravovat :-)
  • Policisté by měli jasně říci ,že zachraňovat politická koryta těm lumpům,kteří tuto zemi zbídačili,nemají žádnou chuť.Pokud by hájili pouze své platy,tak je to málo.Protože v budoucnosti by je mohli odkopnout ,noví mocní,z mladé generace,až se tato generace dostane k moci.Země ,která zažila komunistické znárodňování ví,že znárodňovat je velice snadné.Protože je skoro vše rozprodáno,nebo rozkradeno,tak nás asi velice brzo čeká cesta k čestprácování znovu.Rozhodně,tento svinčík dlouho nevydrží,protože s bídou si tyká už příliš mnoho lidí.
    • Souhlasím hodně peněz bylo rozkradeno ale fakt nevím kdo jiný než liknavost Policie to umožnila. Vzpomeňme bamberk apodobné kde se ani nenamáhali podat výzvu bance o informaci. A to nemusíme chodit tak vysoko. Stačí když Vám vykradou auto tak Vás policie přesvědčí anby nemusela vypsat protokol že ho stejnak nechytnou... Když nejsou dobré otisky biologické stopy odmítnou sejmoput a to i za stavu kde se nabídnete že jakékoliv výlohy spojené s touto procedurou uhradíte ze svého. prostě státní binmnec kde se nic nedělá pořádně skuhrá se na nízké platy a yby to nemuseli dělat pořádně ani když jim ty tolik oplakávané peníze nabídnete tak je odmítnou že to nejde. Spíše mi to přijde že nemá státní zpráva zájem dělat něco pořádně. Kdo jiný má navrhovat změny legislativy než oni? Je jednoduší zkuhrat a říkat že pracuji jen do výše svého platu...
  • argus
    Zlatá slova když jim lumpa chytíte tak ho zase pustí a nebo je případ odložen neboť vám neukradl celých 5000,-
    Policejní auto stíhá řidiče co jede 200 a když ho konečně zastaví policista říká : řekněte mě nějakou výmluvu co jsem ještě neslyšel než uložím pokutu.
    Víte policajt mě odloudil manželku a tak jsem myslel že jí chce vrátit... Jeďte
  • Takový nápad s rýmičkou jasně definuje morální profil některých našich příslušníků. Prostzě nějaký ten derobný podvůdek třeba předstírat že jsem nemocný prostě není nic špatného zejmena pokud jde o mé peníze . to je jako jiný kolega co předstírá autonehodu protože jde přece o jeho uplatek a peníze nejsou ničí neb solit bude pojišťovna. Prostě voják se stará voják má jak staré heslo ozbrojených složek hovoří. prostě s tím ýe se bude šetřit všichni souhlasí jen s jeduinou vyjímkou nesmí to být na nich. prostě heslo utáhni opasek svému sousedovy mne by to totiž tlačilo je plně dokumentující slogan. Já bych zase ocenil více policistů po ulici chodící a zloděje chytajícícj něž jen vidět aktivitu dopravní policie. Chvílema mám pocit že to je ta nejděsivější kriminalita protio má dopravka prioritu.
    ážs23x

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit