Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslel jsem si že odchodem Topolánka z ODS blamáž končí, ale výroky Nečase jsou na stejné úrovni
  • CSSD: "Lzi pouzivame kazdy den" (Rath). S vedomim teto hlavni politicke metody je treba chapat kazde slovo oranzove mafie. *3* *3* *3*
    • Ale copa??? Je to snad ČSSD, která straší veřejnost (a to by byl skutečně důvod ke strachu) tím, že když ovládne Senát ODS, bude zvolen v roce 2013 za prezidenta mrDalík nebo mrTopolánek??? *4* Takže kde jsou ty lži, ptámse... Znějí jen z huby (pardon za jemný eufemismík) pana Nečase.
  • Zmetek Nečas lže pořád, to už se ví hodně dlouho. Stydím se za takového premiéra, fuj!!! To i ten Grebeníček by byl rovnější a méně ulhaný předseda vlády. Nečas se chce zřejmě vyrovnat dalšímu zmetkovi ptákostrany - Tupolovi.
    • Nekterym levicovym hlupakum se to snad tak jevit muze. Ale jen tem nejtupejsim. *1* *1* *1*
      • Hele, Fanošu, to že jsi zaslepený blb, víme... Ale pojd si ted spolu se mnou zahrát na logika a odhlédni od toho, že jsi fanatik jediné pravdy bez mozku. Vím, že je to nesmírně těžké, ale zatni zuby a nažhav závity (oba dva) *1* Oba víme, že i kdyby socani získali v Senátu těch kýžených 12 křesel, kvůli kterým se budeš věšet, budou mít s bolševikem v parlamentu jen 123 míst a ke zvolení Paroubka by jich potřebovali 141 a to ještě až ve třetím kole, protože v prvním ani ve druhým kole nemůže vyhrát ten, kdo nezíská nadpoloviční většinu ve sněmovně. Takže Nečas lže zcela nepochybně a jeví se to tak těm, kdo mají v hlavě mozek jestlipak víš na co. No ano, na přemýšlení. A to přesto, že ty jej k tomuto účelu nepoužíváš. *3*
  • Patří v době.
  • Pokud si chce ODS zachránit alespoň stopu dobré pověsti,tak by měla ,pro prolhanost Nečase urychleně vykopnout.Například v dově kdy už vláda odsouhlasila deficit,na příští rok, více než sto padesát miliard korun,se v republice objevovaly bilbordy,kde Nečas ujišťoval národ,že ODS nedopustí další zadlužování státu a obcí.To už je i v politickém lhaní vrchol drzosti.
    • Hledejte chybu predevsim u sebe. Netusite, o cem je rec. :)))
  • Od prolhaných politických gengstrů typu Ráth a jak že se jmenuje ten druhý švejk - jo aha Hašek je to opravdu další originalita. Že i někdy poměrně úlisného p. Nečase zrovna nemusím a tu jeho modroptákovou partaj vůbec ne, tak teď trefil do černého. A marťanský sexymozek na Hradě? Tak to jdu hned teď shánět vytěhovalecké papíry. Za takového zm...da by se musel stydět snad každý. Pak už by zbývalo jen aby se předsedou vlády stal Grebeníček a soudruzi zpět na pozice - cvičení skončilo. *12* Jsem hodně starý různých prolhaných ..... jsem už slyšel moc a moc, ale tydle dva no to je teda síla.
    • Nekecej, že je nemusíš. Kdybys strejdu Nečase nemusel, poznal bys, kdy účelové lže a kdy ne - pokud nejsi úplně vymaštěnej. Tyhle hodně průhledné lži (taky moh zkusit něco smysluplnějšího) mu může baštit jen rowdie ODS, nebo blb, který české politice vůbec nerozumí. Paroubek samozřejmě na Hrad kandidovat nebude, a i kdyby, tak socani určitě nebudou mít dost hlasů a navíc bude přímá volba, pokud ji tedy zase nezablokuje ODS (možná top09)
      • Baštěj mu to stejní debilové,jako ti,co na druhé straně baštěj kolovrátek kecálisty ozubené pleše (Bohoušek přesdržka pro méně chápavé),grázla Dráta,podivného Špidla a ostatních tesilových sak v barvě pomeranče,případně včeználka Švejnara,co si jezdí do Čech spravovat zuby - možná mu je vymlátili Maďaři za jeho rady jak řídit ekonomiku až do konečné brusele.
        • No a co jako? Tohle je článek o lžích Nečase. Na to, abych poznal, jestli někdo účelově lže, nepotřebuju Ratha, Sobotku ani Nečase s Němcovou... V tomto případě lhal vrchní odeesák, a ne poprvé.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit