Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zadarmo drazí,hlavně senát......DůchodBOX odložených prdiplín.
  • Nemám problém s přilepšením tomuto a jemu podobným politikům.

    https://www.facebook.com/AndrejBabis/videos/990924221044222/
  • Myslím si, že by meli dostávat max. průměrný plat bez veškerých náhrad a i tak by to bylo za jejich "práci" hodně...

    Jejich ptaty jsou vůči voličům vážně nemorální...
  • s platy politiků. Mám velký problém s "kvalitou" jejich práce nebo přesněji s produkcí jejich zmetků a nemožností je kontrolovat a hnát k zodpovědnosti.
  • Pri hlasovani, kdo byl proti ?
  • Ptám se za co?Hodně drahé vstupné za to divadlo co předvádějí.A to neberu v potaz co stačí ještě od nás všech přemístit do vlastních kapes a stranických pokladen.ČSSD má jeden problém za druhým,Mnoho soudně nedořešených a tohle už je jen ta pověstná poslední kapka.ODS a TOP-09 ani nezminuji,však je všichni známe.Klausem tím zlodějem to začalo a ted to jen latentně pokračuje.
    • No čemu se divíme, veď všici kradnú a nie len tie korunové dlhopisy.
      • Pro velké zákulisní hráče jako finančník Zdeněk Bakala, majitel konkurenčního mediálního impéria, je Babiš nepřítelem číslo jedna už dávno.
        Červená kontrolka se naplno rozblikala ale až před několika týdny, kdy vláda schválila převedení OKD zpět do vlastnictví státu.
        Souboj byl ovšem o to, přes jakou firmu se tak stane - a kdo tím získá přístup ke všem dokumentům z doby privatizace.
        Po dramatických tahanicích ji nakonec dostal do rukou státní podnik, který spadá pod Babišem řízené ministerstvo financí. Podle našich informací policie chystá v souvislosti se skandálním privatizačním tunelem v OKD obvinění několika osob - a je prý pravděpodobné, že mezi nimi bude i Zdeněk Bakala, a možná i premiér Sobotka.
        Odstranění miliardáře Babiše z politiky je jednoznačně v zájmu miliardáře Bakaly, jemuž před lety jako ministr financí Bohuslav Sobotka přiklepl OKD (včetně hornických bytů) za směšnou cenu - a tím ho miliardářem učinil. Toto je zřejmě hlavní důvod, proč je nutné dostat Babiše z ministerstva financí, z vlády a politiky vůbec. Kauza takzvaných korunových dluhopisů je jen neexistující jitrnice. Dokumenty z privatizace OKD jsou však velmi konkrétní a nepochybně silně pepřené čtivo.
        • vanhorne
          "a tím ho miliardářem učinil"
          Kdo nebo co ucinilo z Koblihare nouveau riche To se jednoho dne probudil jako miliardar, stejne jako ten druhy parvenu nebo-li upstart Bakala?Wake up☺
      • Už jsem ti napsal že se pořád opakuješ,zkus něco nového,jsi velmi omezený debilek.
      • a ty furt nemáš nic. To tě asi hodně se*e viď? *14*
        • Veď ja son niekradnul. Ani tie dlhopisy som niekúpil. A tak mám teraz iiču, boha jeho. *7*
          • A celý život budeš s takovýma kecama majitel věčného ho-vna,Tvé vzdělání také asi nebude nic mimořádného,zatím jsi nic nevypotil jen žvásty.
  • nadřou se,pracují ve dne v noci a my tyjeme z výsledků jejich práce, proč by si nepřidali *15* *15* *15* *15*
  • Takže minimální mzdu zvednout o 770kč, proč by mněli dostat víc než poslanci.
  • Kalousek : " Už je na čase,aby nám zvýšily platy,vždyť jen chlast je mnohem drazší"
    "Jinak by se nám drasticky snížila životní úroveň "



    Důchodci mají 6-krát nižší příjem a při tom dělaji stejně jako politici.
    Fiala a Kalousek je naprosto nevolitelný, rád jen kritizuji ostatní, program je nesplnitelný. ODS a TOP09 již měla skončit na smetišti dějin.
  • Když Babiš zavedením EET odstranil nepoctivost v podnikání,pro některé politické subjekty vyschly penězovody.Samozřejmě,že se to týká těch,co nejvíce křičí proti zavedení EET.Jenomže oni si rychle našli náhradu,zvýšili si parlamentní platy.A pak,že Kalousek s Fialou nejsou moudří ...........Tito "politici" se dovedou postarat o "své zaměstnance".
    • Tak to je moudro. To Vám předpokládám zase asi nakukal Bureš. To jsem nevěděl, že nepoctivci v podnikání, podporovali politické strany. A to jako všichni nepoctiví hospodští, trhovci, atd. A že EET to vyřešila, a tedˇ už ty hospodský, a trhovci, atd. nemůžou. Poněvadž ty peníze co nepoctivě vydělali, teď odevzdají Burešovi. No a na sponzoring TOP09, ČSSD, ODS, atd, už jim nezbývají peníze.
      No jo Bureš to má jednodušší, on se sponzoruje sám, třeba z dotací EU, nebo z ojebání státu na daních 90 milionů.
      Ale já vím, on nic špatnýho neudělal, on přeci technicky nic neporušil, pouze morálně. Ale na morálku kadí pes, natož ministr financí, který všude vykřikuje, jak sú všeci zkorumpovaní, a všeci kradnú. Hajzli. Oni přece taky kradli ( sice jim taky nic neprokázali ), tak proč né já. On jenom nezrušil Kalouskův zákon, i když všechno co udělal Kalousek bylo špatně. Ale tohle si necháme, to se nám Burešovi hodí. Pěkně ojebeme stát na daních.
      A co EET. Dalších půl roku EET, tak jsem čekal před volbama nějaký hezký, a hlavně vysoký částky, a nic. Ticho po pěšině. Kolikpak nás to asi stálo, a kolik jsme z těch 9 miliard ( 18 celkově) po půl roce vybrali.
      • Proč nejdeš do politiky když se tak přesně vyznáš v makroekonomice také vidím že i v podmínkách evropských dotací etc.Umíš vůbec vypsat dotazník?Dej bože lehko za takové vzdělance a všeználky.A takoví mají volební hlas.
    • "Zavedením EET odstranil nepoctivost"
      a co ty korunové dluhopisy?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit