Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Si z nás snad dělají vyměšovací otvor, ne?
    To nešlo prosadit hned po slavném 17. "Hlístopádu"? Prodrbalo se peněz "něurekom"!
  • Když je nevyhovující systém, tak jsou nevyhovující i politické strany. Dneska může založit stranu takřka kdejaký odkundes a realita je i taková, okolo 300 stran a hnutí. V tom aby se *12* vyznalo a taky to je tříštění těch stran. Ať mi nikdo netvrdí, že zde máme třista programů, které se tak zásadně liší, aby to byl na založení strany. Současně nezáleží (!!!) na tom, kolik voličů dojde k volbám. To nahrává všem těm chobotům. Zrušil bych financování stran, ať se postarají sami o sebe. Stupidní reklamy a bilboardy za naše daně je na před držku. Guláše, mávátka a propisky nastrčené hlupákům jsou hluboko pod morální vybaveností straníků. A pokud ji představují, tak takové mentály je nevolím. Bylo by toho ještě hodně, ale v kostce stačí. *14*
    • zlej trolle, dneska Tirador ??? *15* *15* *15*
  • tato sebranka darmožhroutů manipulantů a překrucovačů, se nám tady za každou cenu vnutit jakékoliv množství předstíračů uprchlíků.Vede je tzv. Uřad vysokého komisaře OSN.Třeba právě dne vyšlo najevo že zas chtěli příbuzní těch islámských darebáků z Bruselu vymastit teroristický útok.Přeci si tady mezi sebe nemůžeme vpouštět bylť sebemenší množství potencionálních vrahů. Přeci život takového možného islámského útočníka nemá sebemenší cenu.Je to bezcenný odpad společnosti, který tady nelze ani živit ani se pokoušet jej začleňovat. A toto je třeba mezinárodnímu nepříteli neustále připomínat!
  • Politické strany nejsou nepřítel. Jsou to obyčejní zbyteční paraziti. Jestli má někdo potřebu být členem malého zájmového spolku ať třeba sekta špagetové příšery nebo strana kydačů hnoje NIC PROTI TOMU. Ať si každý je členem a fandou strany spolku či sekty jak mu libo. Ale neexistuje jediný rozumný důvod proč by nějaká taková malá sekta o třeba stu členech měla potlačovat svobody a demokratické principy deseti milionů lidí, kteří s tímto spolkem nemají a nechtějí mít nic společného. Navíc když k členství v těchto pochybných spolcích není třeba žádná kvalifikace a a dotyční si sami sobě schvalují imunitu aby mohli perzekuovat deset milionů nestraníků, jezdit ožralí autem, krást a třeba i vyvolat světovou válku.

    http://obcanskyparlament.webnode.cz/u-nas-v-kocourkove/
  • Asi kucí kalouskovic co?
  • ale prd...
  • Kdy už jednou konečně pochopíme, že naše současná vláda, stejně tak jako minulá- a bude-li pokračovat současné klíma, tak ani budoucí NIC PODSTATNÉHO nezkontroluje, neodhalí ani nevyřeší. Maximálně- v čem jsou borci- přehodí nepořádek z jedné hromady smetí na druhou hromadu smetí,- a bude to vyřešeno. Vzpomeňme na Bakalu, Koženého, Krejčíře, ale i na Čapí hnízdo, či miliony kolem Lidového domu. Budemde ještě dlouho naivní?
  • My komunisti zlikvidujeme všecky demokraty a uděláme lidovědemokratickou zem pod vedením soudruha Vůdce Putina!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit