Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já vždycky říkal, že ten Hermanův a Žáčkův ústav je na lejno.Jak vidno, tak nás po letech zase čeká vláda estébáků.A Kalousek s Němcovou mlčí a mlčí, nebo jsou dokonce spokojeni!!!!
  • Myslím,že za katr by ho ani nevzali.Ten půjde rovnou do Bohnic!
  • SPOZ se vytasí s ožralým Emanem.
  • Jo a taky bude na "Václaváku" velká předvolební výstava.ČSSD bude vystavovat Standu Grosse zalitého v křišťálu a Ratha v kleci.ODS připravila také klec, ale plnou modrých strak, které budou krmit novomanželé Nečasovi."Topka" bude mít na podiu gumového panáka na kterém bude Kalousek předvádět, jak se správně fackuje a hned vedle bude Schwarzenberk a Polčák bude předvádět, jak jej v Parlamentu při hlasování "rejdoval".Babiš prý bude zájemce nechávat nahlédnout jak vypadá vázací akt STB, vázaný v kůži a Bělobrádek přivede koně, kterého naučil říkat:"Nemám rád komunisty"!A právě ty komunisti a Okamura nebudou připuštěni, aby tu srandu nekazili!!!
  • Myslíte, estébák Babiš je pravice.On je všude tam , kde získá hlasy
  • Když Kcharl zaspívá hymnu, má to topka v kapse!! *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • kocourAmadeus
    Také jsi naletěl Babišovi?
  • Kurňa a já si vsadil jenom na 16 a více.
  • Nebude chlapče, neboj, nebude. Pravičáci dostanou takovou dardu, o jaké se jim nesnilo ani v těch nejhorších snech a o jaké se ani nám nesnilo v těch nejlepších. S tím Babišem z stb to nebude až tolik horké.
  • Nezaměstnaní z nejpostiženějších krajů a okresů se jak topící stébla chytají , tedy Babiše a netuší, že Babiš sní jedno celé kuře a nezaměstnaný žádné, ale statisticky každý snědl polovinu. Tak to bude fungovat pak v reálu. Abyste milí občané po volbách nebyli rozčarovaní. Protože ANO je pravicová strana, která s levicí spolupracovat nebude takže se blíží díky vaší hlouposti opět pravicová vláda, tentokrát ve složení ANO, TOP a ODS - tedy Babiš+Kalousek+Němcová . Ano , to bude ta změna, na kterou jste tak dlouho čekali.
  • Neboj, taky se zblázníš když, zjistíš jaké jsi doposud podporoval lumpy:!!
  • Klopotné, zločinné vládnutí pravicové koalice dokonale zprofanovalo pojem pravice. Pravicové strany mohou podpořit už jen zločinci, nebo lidé, kteří by chtěli sami sebe považovat za nějaké "lepší" lidi a v nebetyčné hlouposti se tím vtírají mezi bezcharakterní sebranku.
    Lidé by měli volit se zřetelem na vlastní prospěch, na prospěch vlastní kapsy. Nikoli volit ve prospěch příjmů horních deseti tisíc multimilionářů, ve prospěch vlastníků velkých firem a vysoce přeplácených manažerů. Neměli by volit ve své tuposti a přiblblosti, proti vlastním zájmům, ve prospěch nejbohatších a v neprospěch vlastní. Pokud by tuto jednoduchou úvahu vzali v potaz, neměla by pravice ani z poloviny takovou šanci, jaká jí po jejím tříletém bezuzdném řádění a rozkrádání ještě zbyla.
  • První světová válka. Zahynulo při ní téměř deset milionů vojáků a 8,5 milionu civilistů. Vypukla 28. července 1914, kdy Rakousko-Uhersko, podporované Německem, vyhlásilo válku Srbsku.
    Druhá světová válka.
    Oběti židovského holokaustu: 5 754 000
    Počet civilních obětí druhé světové války: 38 080 700 (32 326 700 + 5 754 000)
    Počet civilních obětí Československo: 340 000 (63 000 + 277 000)

    Kapitalimus a kolonialismus co do "body counts" hravě přebijí komunismus a nacismus dohromady. Co taková Indie a 4 miliony excess deaths ročně kvůli neexistujícím socialním a zdravotním programům.
    Experiment demokratického kapitalismu" v Indii od roku 1947 do roku 1979 způsobil smrt více lidem než „kolosální, totálně neschopný... komunistický experiment" během celé historie na celém světě od roku 1917. Pouze v Indii „experiment demokratického kapitalismu" způsobil smrt více než 100 milionů lidí, tj. zabil jich více, než popisuje celá Černá kniha komunismu.
    Skutečně, kdo vypočítá, kolik nevinných životů stál experiment demokratického kapitalismu v Brazílii, Kolumbii, Salvadoru, Bangladéši, v celé Africe a v dalších zemích za posledních 50 let? O kolik je tento počet větší než obětí „komunistického experimentu"? Samozřejmě, že obětí kapitalismu je mnohonásobně víc.
  • Máte stoprocentní pravdu, vůbec se netěším na výsledky voleb.Když i Věra Čáslavská podporuje Babiše.Copak se všichni zbláznili
  • Komunisté na závěr vytáhnou Grebeníčka Gottwaldovku Semelovou, to jsou jejich esa v rukávu
  • Bohužel naši lidi jsou blbí a budou volit dále pravici v podobě hnutí ANO. Nejsou schopni pochopit, že Babiš už nechce platit lobbisty a uplácet poslance, proto si tam přivede svoje lidi a ohlídá si eu-dotace , zavede autoritativní režim, protože chce stát řídit jako firmu, což nutně spěje právě k tomu autoritativnímu režimu. CHce šetřit peníze nakupováním centrálně z jednoho místa, což není ničím novým. To přece používali komunisté, Babiš to akorát nezapomněl a používá to stále. . Prostě po sametovce všichni vylili vodu z vaničky i s dítětem. Nikdo nechtěl zachovat to, co bylo dobré. Babiš to ve své firmě zachoval, nyní to chce realizovat ve státě a všichni se na to dívají jako na objevení Ameriky. Vládní strany udělali atomizaci právě proto, aby peníze tímto způsobem mohli tunelovat ve velkém.
  • kocourAmadeus
    KSČM 45%. Pokud ne, sežeru vlastní ocas.
  • kocourAmadeus
    Volím komunisty. Nemají totiž zapotřebí se ztrapňovat nějakými přiblblými spoty nebo koncerty u Vltavy. Ostatní strany jim to usnadňují.
  • kocourAmadeus
    Ni bych se nedivila kdyby skočil nahý do Vltavy. U něj už je možné všechno.
  • Půjdeš blbe za katr, už brzy!! *2* Nebudou třeba ani ty zákony!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit