Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No Babiš nevím.Zemana si bral do pussy každej trouba.A velké peníze si dají jen naši poslanci. *3*
  • tendenčně napsaný článek na něčí objednávku.Stejné praktiky jako např. u ČT.Často se vy vysílání objevuje např.pan Kalousek přesto,že jeho strana odchází z výsluní, jen aby jej zviditelnili před národem .Normální člověk ví,kdo tady tahá za provázky.
    • S tím naprosto souhlasím. ČT skutečně snad má s Kalouskem smlouvu, aby popíral skutečnosti, které jsou viditelné, a které ON nikdy nedokázal. Babiše beru jako odborníka, který má prosperující firmy, a způsobu hospodaření rozumí. Tak se snaží hospodařit se státním majetkem, nikoliv politikařit. On je praktik, nikoliv politik. Politikáři z ODS a TOP09 ukázali co umí, a proto jsou dneska tam kde jsou. TOP09 se za krátký čas také znatelněji propadne. Nadskakoval jsem i při výzvách paní M. Němcové, "že už musí skončit vláda odborníků, že je zapotřebí dělat politická rozhodnutí!". Politika nikdy lidi nenakrmila, pouze politiky.
    • http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/1419-andrej-babis-zachranuje-tradici-novorocnich-projevu-nase-zeme-nevzkveta-ale-v-uplynulem-roce-jsme-byli-opet-stastnejsi-fakt-vam-za-to-dekuju-a-budete-makat.htm

      *5*
  • To se to podniká, když máte informace z první ruky nebo když si to informace-podmínky vytváříte sobě na tělo-firmu. Je to průšvih velmi velký, protože to jde plíživě. Kdy podnikající skupiny pronikají takhle legálně do politiky. Oni ty dotace do zemědělství nebo dnes už i lesnictví jsou hlavně dotacemi pro Babiše. Dříve se snažily tyto skupiny proniknout přez lobisty a uplácení politiků ke svým zájmům. Dbes je to legálně. Sami jsou politiky. Ale např. dnešní způsob podnikání v zemědělství, který tato parta nastavila povede zákonitě -už vede k snižování úrodnosti půd-je to celosvětový problém. Zvyšování používání pesticidů pro pěstování rostlin. Tím zhoršování životního prostředí-půda vzduch voda a snižování kvality potravin -zhoršování zdravotního stavu populace. Je to zakletý...A on se tváří jako spasitel živitel národa
  • Ten Babišův obrázek hovoří za vše.

    Vidíme na něm spokojeného kmotra který k sobě hrne další miliony a říká si
    - je to neuvěřitelné že mě ty moje lži zdejší ovečky pořád ještě žerou.
    A ve vládě ho má ČSSD. Není to náhodou ta stejná ČSSD která křičela že je nepřijatelné
    aby ODS vládla s podnikatelem VV Bártou - střet zájmů.

    No Babiš je v ještě větším střetu zájmů. KDU už přiznala že ANO se pokoušelo lobbovat
    na min. zemědělství za zákony výhodné pro Agrofert.
    • Když si ho ovce zvolily...
  • Poslat lidi na Island aby se zeptali jak to tam udělali všechny zavřeli!! *16* Jakto ,že někde to jde a tu je pořad ten havloidní bordel! *16*
  • Abychom si ujasnili, co znamená pojem DEMOKRACIE jedná se o složeninu Démos Kratos tedy Vláda Lidu. Zaprvé zde žádná vláda lidu není, nýbrž je zde vláda soukromých stranických sekt a jiných malých zájmových sdružení zastupujících s bídou 2% populace. Takže práva svobody 98% populace jsou potlačovány. A když už zde vládnou ony malé soukromé zájmové skupinky samozvanců bez kvalifikace, bylo by vhodné kdyby je Občané nějak mohli kontrolovat a korigovat. Poněvadž pokud je nebudeme kontrolovat a korigovat, logicky vykradou naše peníze a náš majetek. Ostatně 25 let zkušeností a mínus pět bilionů korun toto potvrzuje.

    POKUD NĚKDO VĚŘÍ ŽE JE ZDE DEMOKRACIE NAVRHUJI MU EXPERIMENT AŤ MNE KONTAKTUJE NA MAIL UVEDENÝ NA TĚCHTO STRÁNKÁCH http://obcanskyparlament.webnode.cz/u-nas-v-kocourkove/ ZAJDEME ZA PRÁVNÍKEM A SEPÍŠEME SMLOUVU ŽE DOTYČNÝ PO DOBU ČTYŘ LET DÁVÁ NEOMEZENÝ NEKONTROLOVANÝ PŘÍSTUP KE SVÉMU MAJETKU A BANKOVNÍMU ÚČTU POUZE MNĚ. JÁ SI SCHVÁLÍM IMUNITU A BUDU S MAJETKEM DOTYČNÉHO ČTYŘI ROKY HOSPODAŘIT A DĚLAT SI CO SE MI ZACHCE. DOTYČNÝ NEBUDE MÍT ŽÁDNÉ PRÁVO KONTROLY A BLOKACE MÉ MANIPULACE S JEHO MAJETKEM.

    Tak co jde do toho experimentu někdo? Vyzkoušíme si fungování zdejšího paskvilu označovaného jako "demokracie"
    • Uvádí se také, že slovo demokracie pochází z řeckého "démos" = lid a "kratein" = vládnout. Ale to není podstatné. Existuje demokracie přímá a zastupitelská.

      PŘÍMÁ DEMOKRACIE existovala v řeckých městkých státech. Občané se sešli na náměstí, filosofové přednesli a vysvětlili problém a když se všechno prodiskutovalo, bylo odhlasováno řešení.

      ZASTUPITELSKÁ DEMOKRACIE spočívá v tom, že občané si ve volbách zvolí své zástupce, kteří jejich jménem přijímají řešení. Je to proto, že miliony občanů se nemohou sejít na náměstí, řešení často potřebuje specializované odborné znalosti, kterými nemůže disponovat každý občan a rozhodnutí je často třeba najít a přijmout rychle.

      Při zastupitelské demokracii je třeba vybrat si vhodné schopné a morální zastupitele. A to vyžaduje vzdělané, soudné a odpovědné OBČANY, kteří volí. Když vybraní zastupitelé zklamou, pak je třeba je v příštích volbách poslat navždy do propadliště dějin.

      Problém je v tom, že u nás zatím stále převládají nesamostatné ovce vychované komunistickým režimem, které čekají, že se o ně někdo postará a nechají se koupit za buřta, pivo nebo koblihu. Podobně jako pejsek za piškot. Pokud je tady snad "vláda soukromých stranických sekt a jiných malých zájmových sdružení", pak jedině proto, je lidé opakovaně volí ty, kdo jim dá nebo jen slíbi onen piškotek. A volí i ti kdo nejdou k volbám, protože dávají předem svůj hlas vítězi, aniž by ho znali!
      • Demokracie je, když dva vlci a jehně hlasují o tom, co bude k večeři. Svoboda je, když se dobře ozbrojené jehně odmítne zúčastnit plebiscitu. (T. Jefferson, president USA 1801-1809)

        demokracie tedy nefunguje, je potřeba samopal !!! *1* *1* *1*
    • Souhlasím s tím, že osobní svobody jsou nám ubírány pomalu a neustále. Ale většině populace to nevadí, naopak Babišovi tleskají. Můj děda choval králíky, když otevřel králíkárnu, tak se králíci způsobně seřadili u korýtka a čekali, co jim děda dá. Jednou děda posekal sekačkou a zranil divokého a mladého zajíce. Strčil ho do králíkárny. Za týden byl v zajíc v pořádku a při krmení, když děda otevřel vrátka, zajíc na nic nečekal a vrhl se z králíkárny pryč... měl to v sobě zakódovaný. Svoboda mu byla víc než jistota plného korýtka.Vsadím se, že ho sousedi králíci mezi sebou pěkně pomluvili nechápajíce jeho útěku do nejistoty a nebezpečí. Ale v tom je přece život. Život není pasivní čekání na vykrmení a porážkou na jatkách nebo rukou hospodáře to konče.. Tak mám pocit, že plná korýtka-nebo aspoň jejich vizi, podlehla Babišovi většina národa. A st ím se nedá nic dělat
      • ... jenomže Babišovi příznivci se narozdíl od Vámi zmiňovaných králíků žádné péče a vykrmemí nedočkají. Nikdo je totiž nepotřebuje na pekáč, je potřeba aby poslušně a za mrzký peníz makali v openspacech, v montovnách, na polích... A až budou staří a unavení a už nebudou moct roztáčet kolečka a vydělávat někomu peníze, tak aby pokud možno zdechli co nejrychleji, aby nezatěžovali sociální systém.
        *11*
      • Velice výstižné. Nemám co dodat.
    • Cha cha *1* *1* *1*
      • Gay smích od Jiříka
    • Úžasně napsáno:-)
      • Cha cha cha cha *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Tečko vzhledem k tomu, že jsem se podíval do diskuse se zpožděním, dávám tento příspěvek sem. Místo abys mi jen hloupě dával mínusy a sobě tunu plusů, pojď do experimentu který jsem navrhl a DOKAŽ MI FUNGOVÁNÍ TÉ TVÉ ÚDAJNÉ ZASTUPITELSKÉ DEMOKRACIE. Jediná funkční zastupitelská demokracie je ve Švýcarsku, kde lidé mohou kontrolovat své politiky. Ale tam kde nemůžeš kontrolovat své politiky, nemáš tedy vládu, nelze to tedy nazývat demokracií nýbrž parodií a paskvilem. ALE VYVRAŤ MI MÁ TVRZENÍ třeba se mýlím DOKAŽ MI TO POJĎ SE MNOU K PRÁVNÍKOVI A PŘEDEJ MI NA ČTYŘI ROKY NEOMEZENÝ PŘÍSTUP K TVÉMU MAJETKU A BANKOVNÍMU ÚČTU. A pokud se ti bude zdát že jsem tě za čtyři roky okradl můžeš "svobodně a demokraticky" bez kontroly na čtyři roky předat správu někomu jinému. Přece prý nejsi ovce.

    Tenhle jednoduchý experiment mnohem lépe dokáže zda tento režim JE ANEBO NENÍ DEMOKRACIE. Rozhodně to bude víc vypovídající a důvěryhodnější než tuny keců a tvých výmluv, nadávek na údajné bolševiky a naklikávání si vlastních bodů.
    • Tak vy jste aspirant na primitiva 2015,taková zoufalost by snad nenapadla ani mého retardovaného souseda Imricha.
      • Primitiv je ten, co si nepamatuje svůj nick a pořád ho musíte měnit.
        • ELECTO, ty mne udivuješ, jak inteligenčně rosteš. Jinak bych ti chtěl ještě říct - i ten kdo udává jenom někoho a jenom pro něco je sprostej udavač. Tak to platí mezi slušnejma lidma. A s těma kradenejma nickama, u mne je to jen taková sranda, nesnažim se cokoliv zakrývat a nemyslím si, že nikdo nepřijde na to, že je to jiřik. A nekontroluju IP. To jenom ty jsi takovej nevyzrálej magor, kterej krade nicky proto, aby si všichni mysleli, že je tu spousta lidí se stejnejma magornejma názorama, jako máš ty. Jsi velkej duševní chudák, kašpárku.
          • Slušný lidi *1* to jako vy, co si dovolíte obhajovat sprosté napadání prezidenta! Tak to si děláte legraci!
            • ELEKTO, na sprostou tlamu a v tom jste si s panem zemanem hodně podobní, hrubá záplata. Kapišto, kašpárku? *1*
          • Potom, co jste zjistil, že ukrást nick u mě nelze, tak si dovolíte napsat takovou lež! Vy totiž nelžete jen, když se spletete. Za další, s hnojem jako vy si netykám, tak mi taky vy zmrde netykejte. Když vás opice rodiče nedokázali vychovat, tak vás vychováme zde! Dokažte mi, komu jsem vy pablbe ukradl nick. Jste psychopatická lama!
            • § 45
              Do práva autorského neoprávněně zasahuje též ten, kdo pro své dílo používá názvu nebo vnější úpravy již použitých po právu jiným autorem pro dílo téhož druhu, jestliže by to mohlo vyvolat nebezpečí záměny obou děl, pokud nevyplývá z povahy díla nebo jeho určení jinak.
            • Ano to Vás nas.... Že jste to nevěděl a nevíte to doposud co tam je. To ví jen autor. Jinak jestli už máte počítač co zobrazuje fotky, podle mě ne, tak pravým tlačítkem vlastnosti. Jinak to, že jste tu fotku ukradl a publikoval bez mého svolení, je porušení autorského zákona! Ve vším důsledku i té Vaší nové patlaniny, hnoje pospíšila, který se nazývá občanský zákoník. Tak tu nelžete. Každý ví co jste za imbecila!
              Ještě mi inbecile dokažte, komu jsem ukradl nick já!
            • A že jsi tady tak řval něco o OSA, copyrightu, elektronickej podpisech a jestli jsem poznal co na tvý originální .ico je vyfocenýho, ty nazdare z Chánova?
      • Tečko ani deset nicků ti nepomůže. Jestliže ti můj návrh připadá stupidní a přitom přesně totéž děláš vůči neznámým lidem v jakýchsi pofidérních "stranách" je otázka kdo z nás dvou je tady id...ot. JÁ TO OVŠEM NEJSEM. Já ti pouze navrhuji hmatatelný důkaz, experiment který se používá ve vědě k ověření teorií zda jsou reálné nebo stupidní. Jestli věříš své teorii o "zastupitelské demokracii" tak to dokaž. ITS EASY
        • Prosím Vás, co řešíte takového blba! Je vlezlej jak filcka, jeho kámoši kradou nicky, neumí argumentovat a cokoli napíše je lež. U počítače se naučil pouze ctrl c, ctrl v a mají oblíbenou wiki a pruzení na tiscali. Je to chudák!
  • Mike, ty jsi zřejmě o Masarykovi četl pouze v soudobých učebnicích pro školáky. Jinak by jsi změnil názor a nechoval se jako Ti ostatní debilové, kteří nic neznají a jen vrství špínu na jediného lidem zvoleného presidenta. Když jsem se chvíli díval na silvestrovský "zábavný" pořad na Barandově i Nově tak by se museli všichni červenat z toho množství sprostých slov. Pan president nazval ty pornográcie pravým jménem a n"národní " mravokárci se mohou posr,,
    Příště raději drž ústa a krok!
    • Nebo ho pošleš do gulagu, soudruhu?
      • Copak vypatlo!
        • ELECTA je dnes ve formě, celou noc si hrál s kašpárkem a ještě teď si tu a tam stříkne do tanga. *1* *1* *1*
          • Opakuji znovu, že si s Vámi nehraju!
  • Vidíte všichni, že havlisti, vychchcaní komunisti je cesta , která nás nikam nevede a pouze má za cíl držet názor občana buď napravo, nebo nalevo ale ve skutečnosti pořád v řiti!
  • Autor článku-František Strnad-by měl ihned vyhledat specialistu na hlavu. Třeba by mu pomohl od jeho pitomých článků. Pisálku, kdy tady byla demokracie? za Havla? za Klause? Za vlády rozkradačů z ODS? či superekonoma-gumaře Kalouska? Jsi opravdu nemocný.
    • K tomu úvodnímu článku mám zásadní výhradu, demokracie nemohla začít prohrávat, protože tady už 25 let žádná nebyla,,

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit