Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Posselt tvůj bůh? *16* *16*
  • Jak ti jednu hňácnu blbe tak budeš po smrti hňupe.
    • uber plyn lidovy milicionari-sam na to nemas.
  • ostapkotab
    co to zase je za č#ráka ??? *12* *16*
    • tvuj fotr to neni,takze nevim,koho jinyho mas na mysli.
      Gottwalda,Uljanova nebo jinyho syfilitika?
  • Ti vlastizrádní lumpové,kteří se po komunistech prolhali k moci pouze mluví o odsunu Němců.To,že předcházel odsun Čechů ze Sudet, po obsazení Němci,to už tito lumpové zamlčují.Je to vlastizrádný lidský dobytek zralý na co nejkrutější odporažení na katovských mučírnách.
    • Jardo a co rusové na ukrajině taky chtějí do ruska jako sudeťáci do německa odsun ukrajinců z území obsazeném rusy by ti nevadilo?
    • Jardo,a jak se Ti zamlouva ruska pakaz ve Varech?
      Co myslis-kdy prijde doba k tomu,ze tato svoloc zacne strilet po cesich? *3*
      • Ve Varech jsou Ruští židé, ne Rusové, a to je pořádný rozdíl!!
  • Klobouk dolu pred timto panem.
    Jasny vy tupa komunisticka luzo?!
    • ostapkotab
      smrt tobě
      • tvejm detem
  • Lidi se většinou domluví. Jen se jim do toho nesmějí plést politici.
  • " Historia magistra vitae ".Horáčku, asi si bereš vzor ze sudeťáka K.Henleina a jeho partaje "Sudetendeueutsche Heimatsfront " /r.1933/ ,když v roce 1938 vyhlásil "Karlovarský Program". Jen si budeš muset upravit svůj knír a dostudovat na učitele tělocviku. Špatný elektrikář - špatný čalouník, ale výteční křiklouni.
  • Vzhleldem k podpoře a spolupráci fašistů-banderovců na Ukrajině přímo od USA a německé EU, která je ve vleku Bilderbergů a to jsou zejména Rotchildové a Rockfellerové, Goldmanové Sachsové, Lahmanové i s Kárlem von Sajrajtem - jejich NWO, tak od sudetských Němců nelze nic dobrého očekávat. Říci jasné ne je na místě.

    Nenechme si vymývat mozky, jsou pořád stejní a dnešní nástup fašistů v EU i ve světě je bohužel na pořadu dne za podpory nejbohatších a nejmocnějších. Posselt to dobře ví. Marksová nemá ve vládě co pohledávat.
    • ostapkotab
      do prd€le ??? *12* *1*
  • Německý problém, je problém především Němců. A jak vidno, zejména někteří tzv. Sudeťáci si to zřejmě nejsou schopni uvědomit. Historicky nikdy to nebyli Češi, kteří vtrhli do cizách zemí a chovali se tak jak se chovali Němci. Řádění Němců po světě, bylo příčinou utrpení lidí, kteří tím dopláceli na choutky jistých západních výtečníků ( záměrně neříkám jen Němců). Existují neustálé snahy o nápravu "křivd", vůči Něcům. Od těch co toto hlásají, není ale slyšet, jakým způsobem řeší křivdy, kterých se Něci dopustili vůči jiným. Co se odsunu Němců týče. Není to údajná křivda Čechů vůči Němcům. V rámci Postupimské konference byla mezinárodně odsouhlasena deportace Němců z Československa, Maďarska a Polska, Holandska , Francie , Itálie , Belgie a Lucemburska . Jak naposled předvedl Západ na Ukrajině - pokrytectví mají zřejmě v krvi.
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Vys%C3%ADdlen%C3%AD_N%C4%9Bmc%C5%AF_z_%C4%8Ceskoslovenska, http://cs.wikipedia.org/wiki/Postupimsk%C3%A1_konference
    • KIMCID
      velký omyl nechci se v žádném případě němců zastávat ale za rejpáni a problém s němci si mužem sami- diky pane palacý a jirásku.
    • Západ na ukrajině někoho odsunul nebylo to náhodou rusko co se zachovalo jako u nás němci v 38 na krymu v roce 2014 chytrolíne? *12* *12* *12*
  • Podle z článku vyplývá, že neštěstí začla s válkou. To není až tak pravda, začalo to po ukončení 1 s. války, kdy Francie na tom chtěla vydělat nehorázným způsobem. Ani odsun českých občanů na základě mnichovské dohody před 2. sv. nebyl jen podružností o které se moc radši nemluví. Na tom měla podíl Anglie i Francie, které měli povinnost pomoct napadenému Polsku a té pomoci se říkalo "Podivná válka", protože vojáci na obou stranách koukali na mraky a to byla veškerá válka. Nejspíš jde sudeťákům o finanční odškodnění, protože když by chtěli, mají možnost se sem přestěhovat. Nemůžou ale počítat s tím, že by jim dosud stojící domy a pozemky byly vráceny. Teda můžou ale dopadne to jako se židy, za tři tisíce let vrátí se do své domoviny a pomalu se budou rozšiřovat až na východní břeh řeky Vltavy.
    • No s tím majetkem je to tak jak na podkarpatské ukrajině co zabrali rusi a za majetky čechů rus nezaplatil ani halíř.Co se týče té "podivné" války anglie a francie proti němcůmbojovali hlavně na moři a ve vzduchu zatímco SSSR až do roku 1941 zásobili Hitlera surovinami a naftou kdy luftwafe pořádala nálety na Londyn s ruským benzínem.Tak raději mlčte a nedělejte ze sebe Lojzu *1* *1* *1*
    • Co to tu meleš,němci s čechy žili v harmonii,najednou se objevil Konrad Henlein z Liberce,založil sudetoněmeckou stranu a začala šikana českých občanů v pohraničí,daleko dříve před válkou.Češi se museli stěhovat z pohraničí do vnitrozemí,museli zanechat nemovitosti,firmy a pod.Často bylo používáno násilí na českých občanech,které stály nemálo životů čechů-tedy lidí ve vlastní zemi.Byly přepádávany školy,četnické stanice apod.Byly zrušeny tkzv.české školy,všude visely hákové kříže a obrazy Hitlera,čeští lidé byli utlačování a nenávidění.Podobná situace byla ve Slezku ze strany poláků.Chtěli hranice až po Ostravici.Všude byly nápisy-Ostravica-granica.Přišli k baráku,zazvonili na majitele a -něch še pan viňoši,tutaj je už polska!Až když Hiler skočil po polsku,začali se najednou hlásit k českému občanství,jelikož poláky ze slezska Hitler zavíral,nebo přímo likvidoval.Na Ostravsku byly doly a hutě a Hitler nepotřeboval nepokoje ve slezsku.Hlučínsko přiřadil k německu coby bývalé prusko prohrané Mariíi Teréziíi.Už jste češi zapomněli?NIKDY nebude němec žít v míru s čechem!!!Před tím už varoval E.Beneš!Rychle zapomínáte!!!Na slovensku vystěhovávali čechy ze slovenska a řvali-bijte čechůňou do krve po tej jejich kotrbe.Ani Hitler si nevážil slováků,proto posunul hranice maďarska na východě až po Košice.Němci vyvraždili obrovské množství českých obyvatel a ani se o tom nikde nikdo nezmíní.Už historicky se s němci nedá společně žít.A ozvou se sudeťáci a vy jim chcete líbat ruce?Už Napoleon de facto vytvořil Belgii,jako určitou bariéru před němci.Jak pravil klasik-kdo se nepoučil ze svých dějin,musí si je prožít znovu!
      • Tak jako dnes proruskými teroristy na ukrajině podobnost čistě náhodná u nás Henlajnovci na ukrajině ruská prasata *12* *12* *12* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit