Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fiala je pouhopouhou výkladní skříní na zamaskování těch vzadu, kteří se vůbec nezměnili. Jednoznačně marketingový tah ODS , která je po uši v hnoji. Navíc pán - Fiala , který pracoval v té skvělé pravicové trafice zvané Ústav pro výzkum totalitních režimů, co nás daňové poplatníky stojí 151 milionů korun ročně a kde Mareček Benda, občany státu "nejoblíbenějším politikem" má zaměstnanou téměř polovinu své rozvětvené rodinky. Zahradník se odklidil do EU, tak se hodil, protože se tu příliš neukazoval v negativním světle a primátor Olomouce Martin Novotný na svém facebooku, kde svoje kanálové perly smazal, jasně ukázal o jakou kvalitu jde. Vedle tohoto pána je hulvát,buran a sporosťák Topolánek pomalu Gut Jarkovský. To opravdu byla trefa přímo do černého. Jde pouze o další vymývání mozků voličům - ovčánkům.
    • Kmotři se z ODS nevypařili, jen se zahalili nyní mlhou a čekají co bude dál. Vazby jsou mezi nimi silné jak lana nam ostních konstrukcích, a čakají na další příležitost. ODS je finančně na dně, pokladna zeje prázdnotou a čeká na sponzorské dary. A žádný dar není zadarmo a tak se kola po určité pauze opět roztočí. Akorát pod jiným vedením. To by se ODS ale i další strany musely vzdát těchto darů, tedy legalizovné korupce. Kdo z nich toto udělá? Ukázka jasná - Sekyra věnoval sponzorské dary LIdovcům a již přišel s Bělobrádkem na schůzku s Mládkem. Sponzorský dar strana Lidová nedostala pro jejich krásné oči a nyní bude muset tuto částku Sekyrovi splatit, zákonitě. Sobotka udělal hrubou chybu, když si Lidovce do vlády vzal a přitom Ano to nechtělo. Věděli proč.
  • a včera na ČT 24 celý den vysílali kongres ODS ( na veřejnoprávní televizi), jsem si připadal, jak kdybych sledoval V. sjezd KSČ z dob minulých
    • A co je na tom nepochopitelného? Vždyť tam nalezli, a pravděpodobně tvoří většinu, "bývalí" členové KSČ. A bývalý komunista je jako bývalý černoch. Ti "bývalí" soudruzi jenom schovali rudé knížky, vydali si knížky modré, vykřikují cosi o demokracii, o níž nemají ponětí co to je a jede se dál. Samozřejmě nejsou schopni překonat svou komunistickou mentalitu a z ODS si udělali státostranu, jelikož to jinak neumějí.
      • Komunisté nejvíce nalezli do sociální demokracie
      • Tady nejde o to, že někteří z nich byli komunisti. Tady jde o to, že jim jde prostě o moc. Nedělejme si iluze, že v západních zemích je to o mnoho jiné. Snad jen je tam normální demonstrovat, díky čemuž si tamnější vládci většinou tolik k lidem nedovolí jako tady. My svou vlastní neaktivitou těm našim pohlavárům dáváme najevo, že se nám to jejich chování líbí.
        • V západních zemích to není vůbec lepší, je to tam skoro stejné.
          • Jistě, nedělám si iluze, ale to, co si představitelé lidí mohou dovolit u nás, by si mnohde na Západě dovolit nemohli. Tady jsou jim lidi úplně putna, v západních demokraciích(krom USA) přece jen alespoň nějaký ohled k lidem mít musí.
          • ostapkotab
            kecas h@vna mano jakou mas vejplatu kolik platis za luxus bydlet ???
  • ODS po všech těch skandálech a zlodějnách už nic nepomůže. Slušný člověk jim nikdy
    hlas nedal. Méně rozumný párkrát ano ale dávno zklamán odešel.
    Podnikatelská mafie už jim také hlas nedá protože ODS ztratila moc a tím pádem už jim nemůže dávat zakázky a danové odpustky. Budou hledat zase jinou partaj nejlépe
    tzv. novou která opět oblbne lidi a dá jim zelenou při tunelování státu.
    • Ano, ODS je pro slušného člověka nevolitelná a obávám se, že ta značka do budoucna nepoužitelná. Tak jako je nepoužitelná značka "KSČ" nebo "NSDAP", i kdyby sosudruzi (rudí i hnědí) tvrdili, že tam jsou samí andělé.
      Samozřejmě ti "bývalí" budou hledat kde se "upíchnout".
    • Po čtyřiadvacetileté vládě lumpů,kteří dotlačili tuto zemi do státního bankrotu má tvrdá levice a komunisté,k minimálně na půl století čestprácování našlápnuto dobře.Horší je druhá možnost a tím je státní bankrot.Pak by došlo k odsunu Čechů do Izraele,k vybití Araby.Česko by si pak rozparcelovali Němci a Židé.
  • Všehny bývalé i současné straníky ODS by bylo třeba za jejich podíl na zbídačení této země co nejkrutěji potrestat a znárodňovat veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.
    • To se jistě týká i celé řady socanů, počínaje super zloděje a podvodníka Stanislava Grosse, Paroubka, ale i Slávka Sobotky a mnoha dalších.
  • Opět pan čistý bude krýt gaunery! Jen do doby než se umaže pak bude "jejich" !
  • Poté, co se v roce 2005 uvolnila značka Moravská demokratická strana (MoDS), bych neviděl jako veliký problém doslat těch pár zbylých nepoučitelných z Čech i Slezska a bylo by po starostech. Za sebe říkám, že jsem ochoten přispívat pětikorunou měsíčně i na financování hlavní kanceláře v Brně. Petře Fialo, nejezděte, (skoro) nikdo na vás nečeká...
    P.S.
    Balkán začíná za Jihlavou, fakt .. *3*
    • ostapkotab
      ano taky nevidim problem poslat je do plynu
  • ODS je jeden velkej hnus
  • ODSáci vytýkali Pospíšilovi zejména to, že prosadil přílišnou nezávislost státních zástupců. Je tedy vidět, že soudruzi v modrém stále považují svou partaj za státostranu a je jim cizí skutečná dělba moci a decentralizace, což jsou základní předpoklady fungování svobody a demokracie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit