Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Politolog je dnes každej,kdo má do pr.... díru.
  • Hlavně je, že to říká politolog.
  • A je to tady ! Sobotka si objednal u politologa Jelínka mediální obhajobu svých ( čistek ) kroků změn ve stínové vládě ! ! ! Všichni jsou stejní. Ať jsou modří, oranžoví nebo úplně jiní. Jandák není žádný zázrak, ale umí si otevřít hubu a pojmenovat věci tak jak ve skutečnosti jsou ! A ejhle, papalášům jakékoliv barvy to vadí. Chuděrka jejich (naše) republika. Jestli budou po volbách vládnout ČSSobotkovci, tak nás čeká stejný ( průjem ) jako je teď ! ! !
  • To budou ministři! Urban, kterému prošla téměř bez povšimnutí účast na jachtě v Toskánsku s miliardáři, Hulínský - pražský "profláknutý politik", nezdravě ambiciozní Dientsbier a korunu tomu dá Bohuš, který dal poslední den před opuštěním ministerské židle finanční pardon v desítkách milionů hoteliérovi. A to si slibujeme že to bude lepší?
  • Jinak fotka dobrá *2* skoro jako by se chtěl picnout do kebule pistolí *1*
    jedny noviny jeden Jandák a je z toho vtipný snímek. *3*
  • Vcelku se vedou diskuze o tom kdo bude po volbách u koryta mlaskat a kdo bude stínově přihlížet !Škatule škatule hejbejte se........!Tak volím KSČM !
  • Bohužel dnes již i bývalí voliči pravicových stran, znám jich několik, jsou tak zhnuseni touto zločineckou vládou která i zavedla zločinecký systém za posledních 20 let, že volí KSČM a to proto, že je to jediná nezkorumpovaná strana!!!!
    Je to smutné,ale logicky k tomu došli!
    Já se jim nedivím, když vás několikrát zločinec(podnikatel) obere pomocí insolvence o mzdy a pak nemůžete sehnat slušně placenou práci tak jste v náruči KSČM.
    ...a z celého srdce přeji těmto Tykačům , Klausům , Topolánkům, Kalouskům, Bakalům, bývalým vekslákům, a všem nabobům co zločinně přišli k majetkům aby nastala nová revoluce a můžou si tomu říkat nový únor 48 , že Nečasi a Schwarzenbergu!!!
    Pak bude dost na důchody i soc. dávky pro nemocné a postižené!
    ...a ještě další zdroj, církvím odebrat jejich zločinně nabytý majetek a využít jej pro potřebné a nemocné, přestat platit církevní hodnostáře a't si je platí ti co je chtějí poslouchat ze svých příspěvků!!!!!!
    • Kdybys nebyl kokotem, nestal by ses soudruhem!
  • Jandák se hodí akorát tak do nějaké knajpy, kde může dávat rozumy štamgastům *12*
  • Socani jsou pouze rozhádaná strana s různejma zájmovejma partama a bez vedení.
    Jen díky tomu že volba do PS je za dveřma tak jsou tito pánové co si jdou vzájemně
    po krku nuceni hrát pohádku pro lidi a hrát si na jednotnou fungující stranu. *1* *1* *1*
    Mají pouze štěstí že ta současná banda gaunerů co je u vládního vesla dokázala
    naštvat většinu lidí a připravuje tak cestu pro nástup socanů. *1* *1* *1* *1* *1*
  • A to už je teda po volbách, že si česani tvoří vládu?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit