Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čím se budou politologové živit v adresném volebním systému ???

    Není to sice vůbec žádná Havlova zásluha, ani jeho objev, ale „nepartajnická politika“ (podobná advokacii) má paradoxně reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to celosvětově.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
    nebo: http://www.knihy-a.cz/16196/pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-obcanu-nikoliv-korist-politiku
  • Lessymu fandím , škoda , že policie ty dobytky ještě chrání , policie by mohla vyhlásit ,1 den bez ochrany politiků a myslím si , že by ty prasata byli rozvěšení po celé praze na lampách
  • Nečas s Kalouskem něli už dávno oba kopat uran pro Temelín,za svůj přínos na zbídačení této země a ohlupování tohoto národa.Nejspíš skončí všichni lumpové,kteří po komunistech vládli,jako kdysi carská rodina v Rusku.Tam ji rozzuření revolucionáři vymlátili celou i s malými dětmi.Při drzosti a prolhanosti zde vládnoucích lumpů,se dá předpokládat obdobný scénář.prostě národ začíná mít politických lumpů dost.
    • To jsou věci !!! Odkdy umějí negramotná, rudomodrooranžová impotentní hov-a a uvozhření „lidoví“ kafilerní zmrdečkové číst a psát příspěvky? Už jen něco rozumného a nezlodějského navrhnout!

      To se vám to naklonovaní a přemnožení „proletáři a kolchozníci“, rychlokvašení „pracující inteligenti“, „ochránci státní bezpečnosti“ (a jejich uvozhření agenturní ABL potomci) kolaborantsky a příživnicky žilo 70 let z majetku naloupeného církvím, židům, Němcům, sedlákům, živnostníkům, velkovýrobcům a všem produktivním lidem ! Teď už si můžete jen „vylízat prd-l“. Není co znárodňovat, arizovat ani privatizovat. Všechno jste stačili prožrat, staré odborníky a „přežitky kapitalizmu“ jste zlikvidovali, vaše údernické socialistické zmetky už nechtěl ani SSSR a Čína už teprve ne. Zůstalo jen vaše debilně (inter)nacionalistické bolševické, chlastoslovanské, zvrácené a na hlavu postavené „dědictví“ na nejméně 200 let a skandování: „ať žije KSČ!“. Dostali jste se pod úroveň sudetských cikánů, i s vaším kleptomanským, husitskožidobolševickým prezidentem, který má od KGB za úkol sabotovat slušný a poctivý evropský kapitalizmus.
      Na rudém praporu máte: Kdo nekrade – není Čech – hop, hop, hop !!! Celý civilizovaný svět se vás štítí.
      Všem sockovským ubohým, zapšklým, zdegenerovaným, lenivým, zákeřným, zlomyslným a loupeživým čecháčkům všech barev, na této mucholapce lapeným a v diskuzní žumpě si patologicky rochnícím, kteří už nemohou ani krást na panském či církevním:
      I kdybyste se posrali, sousedovi koza nechcípne, ale vy ano! Než byste se místo žvanění a chlastu naučili slušnosti a pracovitosti a byli vděční, když vás někdo schopnější zaměstná, případně si našli sami nějakou pro trh užitečnou činnost a založili slušnou a poctivou firmu či živnost nebo svépomocný fond, radši se zadlužíte u lichvářů a prohrajete všechno na automatech a pak jen „husitsky“ a bolševicky loupíte, vraždíte, kradete, „znárodňujete“ či „privatizujete“ židům, Němcům, cizincům, sedlákům, živnostníkům, církvím – jako bibličtí Kainové, plivete závistivě, zlostně a bezmocně kolem sebe a dusíte se vlastní žlučí. Ani na postbolševickém státu nezávislý a neparazitický kibuc či družstvo si nedokážete bez pána či soudruha sami založit! Bučíte jak hladový, trojbarevný, zdivočelý a kanibalistický dobytek, jen užitek z vás žádný není. A v pracovní době na cizím počítači umíte jen blít! Budete rádi, když dožijete v útulku církevní charity, až vás vaši vlastní potomci, zmetkovití zlodějští kloni, vyhodí na ulici a bývalí i současní soudruzi a jejich potomci si s vámi vytřou řiť. Ruského gubernátora na vás a za Ural s vámi !
      • Hele ty de me n te, lehni na hadr, kdepak jsi to vyčetl ty bahnosračko, ty totiž nic jiného neumíž než kopírovat. Naposledy to bylo o listopadu 89. Ukop bych ti tlamu vole
  • Nemůže se rozložit něco, co nikdy nebylo složeno a nefungovalo. Tedy ani tato vláda nemůže být čímkoliv rozložena. Sice tam nefunguje a nefungovalo nic, kromě korupce, zlodějiny a IQ tykve, ale pospolu to dotáhnou až do příštích řádných voleb, i kdyby čert na koze jezdil. Koryta jsou přeci jen koryta. Možná to odnese policejní prezident, ale vláda rozhodně nepadne.
  • Nápad pro TV: předveďte bez zvuku, jak se chová v parlamentu i na veřejnosti Kalousek a jak se chová gen. Lessy. A bude jasné, kdo se koho vlastně bojí!!! Ale na to jsou naše sdělovadla příliš "neutrální"
  • Tato stávající vládní "banda" je podle současného systému neodvolatelná.Sama vláda sebe neodvolá,ani když neplní slibované volební programy,nic se neděje.Za rozkradení státu a jeho zadluženost rovněž nikdo neodpovídá.Opozici nic jiného nezbývá,než jim "otravovat" život a doufat,že se v některém členu vlády pohne svědomí,když slyší argumenty opozice.Nepohne,protože žádné svědomí vládní banda nemá.Pak je další cestou,vyslovená nespokojenost občanů a násilné svržení neschopné vlády,nebo předčasné volby.Jsem zvědav,jak dlouho si nechá tento možná ještě "národ" tentovat na hlavu od Kalousků,Nečasů,Parkanů,Bendů,Schwarzenbergů,Tluchořů a ostatních neschopných,,,jak tu někodo napsal,,,"kapři si rybník nevypustí"!!!!Musíme jim pomoci.Vždyť jedna ostuda vlády,stíhá ostudu druhou,a na konci jsou obyčejní lidé,kteří neschopnost této vlády platí ze svého.Ne jako vláda v proklamovaném hesle o rozpočtové odpovědnosti,,,viz rozdané milionové odměny v době úspor na ministerstvech,ze státní kasy naplněné daněmi občanů.Ale ONI chtějí ještě víc,ještě větší daně.Tak dost milánkové,půjdete od válu,čas zraje jako obilí na polích.Neutečete!!!!!
  • Kalousek, Drabek a jim podobni prizivnici tam zustanou jen dik ignoranci a hlouposti naroda. Uz mel byt na Vaclavaku minimalne ve stejne mire jako v listopadu 89.
  • Měly by se uzavírat sézky, kdy nejodpornější krysa padne ! !
  • Kalousek je neodvolatelný, je to živoucí důkaz toho, jak nejtěžší zločinci už před léty prorostli do nejvyšších funkcí v zemi. Jedinou možností, jak ho odvolat, je veřejně ho popravit.
  • Pište soudruzí, možná si vás večer přečtu; bez vás bych neusnul...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit