Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo mnohé lidi zlomili havlofašisti stejně jako rozkradli stovky fabrik, právě zemřel skvělý dabér pan Kepka ,budiž mu zenmě lehká, havlofašisti mu zvýšili nájemné v bytě na 30 000 kč měsíčně, a do konce života  bojoval aby vůbec mohl dožít v bytě kde bydlela jeho rodina 90 let ,havloiafšistiké peklo ,

    zrůdy teroristického puče 1989 nadělaly ze statisíců lidí bezdomovce a tisíce jich umírá každý rok na ulicích 

  • Paní Helena Kalendová napsala opět moc hezký článek z dějin české intelektuální vrstvy. 

    O duchovní síle jedné ženy.

    A plebs v diskusi se může uvztekat...

  • Jo, jo. Svět nebyl a není jen černý nebo bílý. Nikdy. 

    Je mi líto lidí, kteří vidí svět jen jedinou optikou. A vidí jen černou nebo bílou. 

    Potom jim utečou všechny ostatní barvy. A že jich je. 

  • KIMCID
  • Tovarišč xxdef polučil od KGB nakaz i butylku vodki čtoby pisať protif amerikanskim imperialistom. 😂

  • ŽÁDNÁ DEMOKRACIE ani svoboda v usa ani na západě nikdy nebyla ,to jen tento zrůdný režim šíří neustále lži, USA a západ neustále pronásledoval lidi s jinými politickými názory ašikanoval je ,teroriszoval je, vraždil je ::: jak demokrati vraždili mučili lidi jiného politického názoru 

    Archivy teroru (Archivos del Terror) byly nalezeny 22. prosince 1992 právníkem a aktivistou za lidská práva Josém Agustínem Fernádezem v policejní stanici na předměstí hlavního města Paraguaye Asunción. Fernández hledal dokumenty týkající se dřívějšího vězně. Namísto toho nalezl archivy dokumentující případy tisíců latinských Američanů, kteří byli tajně uneseni, mučeni a zabiti tajnými službami různých států: Argentina, Bolivia, Brazílie, Chile, Paraguay a Uruguay za podpory CIA. Tato operace je známá jako Operace Kondor.

    Archivy teroru obsahují seznam padesáti tisíc zavražděných lidí, třicet tisíc případů nuceného zmizení a 400 tisíc uvězněných lidí. Archivy také uvádějí, že různými způsoby spolupracovaly i vlády jiných zemí, jmenovitě Kolumbie, Peru či Venezuela, kupříkladu poskytnutím zpravodajských informací vyžádaných tajnými službami . Některé země za využití informací z archivů teroru zahájily trestní stíhání bývalých armádních důstojníků.

    https://cs.wikipedia.org/wiki/Archivy_teroru

  • ZRŮDNÁ TOTALITA USA :Mezi lety 1946 až 1956, byly provedeny dvě popravy z politických důvodů (manželé Rosenbergovi), nejméně 11 500 úředníků bylo propuštěno či odvoláno, přibližně 300 osob se vyskytlo na černých listinách Hollywoodu, několik desítek osob zvolilo exil, 67 cizinců bylo deportováno, 145 osob bylo zatčeno za komunistickou činnost, desítky osob byly odsouzeny za urážku Kongresu nebo křivé svědectví, FBI prověřila 2,3 milionů federálních úředníků a o 40 tisících z nich vedla záznam, FBI také prověřila spisy 13,5 milionů pracujících.

    Celkově bylo několik milionů osob podezříváno z komunismu a byly o nich vedeny složky. Hlavními cíli podezření ze sympatizování s komunismem se staly státní a federální úředníci, lidé zaměstnaní v zábavním průmyslu, učitelé a odboroví předáci. Pro mnoho vyslýchaných znamenalo již pouhé podezření ztrátu zaměstnání a konec profesní kariéry.

  • Živá historie:KRVAVÁ LÉTA KAPITALISTICKÝCH BESTIÍ : Před 63 roky byli v politickýchg procesech v usa popraveni manželé Rosenbergovi Manželé J

    Manželé Rosenbergovi se tehdy stali v USA obětí období tzv. Mccarthismu...

    Mccarthismus

    Mccarthismus označuje praxi, během které byla vytvářena obvinění z podvratné činnosti nebo velezrady bez ohledu na důkazy. Termín pochází z období dějin USA zvané druhá Rudá panika, které se datuje mezi lety 1950 a 1956 a proslulo vysokou mírou politických represí proti americkým komunistům a cíleným šířením strachu mezi obyvateli.

    Pojem byl poprvé užit k popsání antikomunistických tlaků republikánského senátora Josepha McCarthyho, který byl hlavní mediální tváří amerického antikomunismu od roku 1947 až do své smrti v roce 1957.

  • škoda, že se nedožila toho dnešního demofašismu, to by možná řekla zlatí komunisti


    • Bodejť by komunisti nebyli "zlatí", když si toho tolik nakradli. A nejen zlata. 😍

  • Takže kdejaký kriminálník se dnes bude nazývat disident nebo-li škůdce státu?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit